donderdag 31 augustus 2006

WELKOM

Welkom iedereen die voor het eerst hier op mijn nieuwe weblog komt! Vanaf nu dus op deze site de laatste nieuwtjes en belevenissen. Uiteraard kun je de oude weblog nog bekijken op http://weblogs.bnn.nl/edmas.bnn.nl/edma daar kun je tot aan het begin (als het goed is 3 jaar terug) op de berichten terugkijken (mocht je dat uberhaupt intresseren natuurlijk hahahah). Klik daarvoor op de piijltjes links en rechts van het kalendertje linksboven in beeld. Uiteraard is deze nieuwe site voorlopig "under construction" dus nog niet alles zal lopen zoals het zal moeten, maar toch.... Keulen en Aken zijn ook niet op een dag gebouwd he????

Nieuw speeltje


Heb 'm nu een een ruim week in huis, mijn Sony Ericsson K800i. Wat een kek telefoontje zeg! Met zijn drie miljoen pixels maakt ie heel behoorlijke kiekjes, waarvan je hieronder een voorbeeld van ziet. En wat nog leuker is, ik kan deze weblog zelfs vanuit mijn telefoon bewerken door een foto met bericht te sturen! Het moet niet gekker worden zeg! Nog meer reden om eens wat vaker hier terug te komen kijken of er iets actueels op staat! Het zou maar zo kunnen gebeuren!

dinsdag 29 augustus 2006

Ardennen


Afgelopen weekend in de ardennen gezeten met onze vrienden. Wat een rotzooi aan meubelen in huis zeg! Maar goed, gelukkig was het onderling gezellig!

GSM

De techniek staat voor niks tegenwoordig! Met mijn nieuwe telefoontje kan ik niet alleen mooi pics maken, ik kan ze ook zo publiceren om deze weblog! Zonder tussenkomst van de pc, zo vanuit de telefoon hup op de site! Het vorige bericht is r bv eentje van.