maandag 27 juli 2009

Stoppen sloegen door bij Thalia

We haalden vandaag de voorpagina van BNdeSTEM, de krant alhier! Lees het bericht:

BERGEN OP ZOOM - Blijkbaar was de maat vol voor een bewoner van de Koevoetstraat in Bergen op Zoom. Hij klaagt al jaren over geluidsoverlast van een café in zijn straat.
Toen daar zaterdagavond tijdens de Krabbenfoor in de open lucht een band speelde, sloegen bij hem de stoppen door. En niet veel later bij de band. Want de boze buurman snelde richting podium en zette de schaar in de kabels van de geluidsinstallatie. "De vonken vlogen in het rond", aldus de totaal overrompelde zanger, die voor het oog van zo'n tweehonderd man publiek de achtervolging inzette. Hij wist de boze buurman te achterhalen, die terstond door de toch al aanwezige politie in de boeien werd geslagen. Met wat reservemateriaal kon de band het optreden voortzetten. De naam van de tweemansformatie? Duo De Buren.
Wat een toestand! Lees de reacties van de mensen die via internet op het bericht reageerden op; http://www.bndestem.nl/regio/bergenopzoom/5306039/Boze-buur-knipt-kabels-band-door.ece en scroll dan naar onder op de pagina.

donderdag 23 juli 2009

Slechte start?

Bergen op Zoom staat weer op zijn kop want de Krabbenfoor is weer van start gegaan. Deze foto is van morgen vroeg genomen en het is nauwelijks voor te stellen dat je straks voetje voor voetje door de straten moet vanwege de drukte. Althans..... als het weer een beetje opknapt! We hopen samen met iedereen toch echt dat het droog blijft! Dozen met hamburgers, porties saté, pannen pasta, 30 kilo friet, liters drank, het staat allemaal te wachten op de bezoekers! En niet alleen bij ons op terras maar overal. Dus pleeeeeaaaaaase! Blijf droog! Tussen de keuken activiteiten door heb ik nog een optreden voor de Bergse lokale omroep (zaterdag middag 16.05 tot 16.25 ongeveer en zaterdagavond zo rond 21.00 en voor de rest zal het wel rennen vliegen zijn in de warme keuken!

donderdag 9 juli 2009

Reclame!

Het autootje hadden we al enkele weken, maar nu is ie ook voorzien van reclame! Ons bedrijfswagentje heeft nu het nieuwe Thalia logo! Fris he?
Posted by Picasa