woensdag 30 april 2008

Werk?


Soms kan een werkdag er heel anders uitzien dan normaal. Bijvoorbeeld als je voor je werk naar ikea moet! Shoppen en werken tegelijk! Met 2 grote en 2 kleine karren voor het werk en een tas vol voor mezelf gingen we 5 uur later weer naar buiten. Weer eens wat anders.

zondag 27 april 2008

Weg

Het is weer gedaan met de bloembollen... Jammer hoor want uiteindelijk hebben ze maar drie weken goed gebloeit. Maar ja aan alles komt een eind en nu de bloembollen weer uit de grond zijn en in krantengerold in de schuur liggen tot volgend jaar, zijn de palmbomen weer uit de winterstalling, evenals de Datura's. De zomer kan beginnen! Op koninginnedag naar de geranium markt voor de zomerbloeiers. Kijken of het wat is en anders volgende week naar de tuincentra in de buurt!
Posted by Picasa

zaterdag 26 april 2008

Spring is in the air!


Mmm wat een weer vandaag zeg! Vandaag waren we in middelburg want ma was jarig deze week. Lekker geshopt en heerlijk in de zon op terras gezeten. Op en top zaterdag dus! Nu eten in vlissingen.

woensdag 23 april 2008

Gemist?


We hebben u gemist. Dat staat op het spandoek boven het perron op het station in middelburg. Na 4 weken met de bus is de trein ds weer! Kilometers nieuw spoor liggen er nu tussen vlissingen en bergen op zoom. Volgens de krant werden de reizigers voorzien van koffie bonnen, chocola en gevulde koeken. Ik weet niet waar en wanneer, maar als jaartrajectkaart houder a raisson van 2400 euri per jaar heb ik niks gezien in al die 4 weken dat de werken duurden...

dinsdag 22 april 2008

Nieuw tijdperk


Je ziet ze steeds vaker in het straatbeeld verschijnen die ondergrondse containers. Vorige week hebben wij in het centrum voorgoed afscheid genomen van onze vertrouwde grijze bak. Vandaag voor het eerst een zak gedumpt in de ondergrondse. Wel klein... Als we dus eens wat groters te dumpen hebben zullen we een probleem hebben... Vaker naar de milieustraat vrees ik.

zaterdag 19 april 2008

New Arrival

Nieuw in de collectie; de tuintafel! Van de week opgehaald en gelijk in elkaar willen zetten natuurlijk, met de nadruk op WILLEN zetten want die dozen van Blokker hadden vergeten om de set met poten en schroeven erbij te doen! Maar goed, hij staat inmiddels....! Filmpjuuuuuuh! Klik maar op het filmpje, dan gaat ie vast wel lopen!
Posted by Picasa

woensdag 16 april 2008

Foto's Samen 100

Het eerste deel van de foto's van ons superfeest staan online! Klik op
http://picasaweb.google.nl/edmapics/Samen100 of ga hiernaast naar de "links", klik op edma fotoalbum en klik op het Samen 100 album. Klik op de eerste foto zodat de foto's groot openen en klik dan op de blauwe pijltjes om voorui of achteruit door het album te gaan. Binnenkort nòg meer foto's!

maandag 14 april 2008

Kado

Gisteravond natuurlijk gelijk de kado enveloppen geteld, en hij kan aangeschaft worden hoor, een nieuwe tuintafel! Ik had m al eerder gezien en vond m zeer geschikt als verjaardags kado voor van iedereen. Een alu kleur frame mat zwart glazen tafelblad die "zwevend" op het frame lijkt te liggen. Als alles mee zit is ie er eind van de week dus laat het goeie weer maar komen dan! Iedereen bedankt voor de bijdrage, het wordt dus nuttig besteed zie je wel!
Posted by Picasa

Bedankt

Namens het complete organisatie team (vlnr Edwin, Els, Martin en Eppie) iedereen verschrikkelijk bedankt voor jullie aanwezigheid, want zonder gezelligheid van jullie zou er voor ons niks aan zijn geweest, maar alle grenzen zijn overschreden en wij hadden een supergaaf feest! Binnen enkele dagen zullen de foto's weer ons Picasa webalbum staan, maar eerst even de foto's van de verschillende fotografen verzamelen. Deze foto's tot nu toe zijn gemaakt door Ellen, bedankt!
Posted by Picasa

Ed

Gezelligheid kent geen tijd staat bij Anita en Ed hoog in het vaandel en niet alleen hun liedjes zijn gezellig, zij zelf ook! Kijk ook eens op www.anitaened.nl ! By the way, op Sterren.nl en Tv Oranje komen ze ook met enige regelmaat voorbij!
Posted by Picasa

Anita

Hierbij een actiefoto van Anita van het steeds populairder worden duo Anita & Ed. Die 2 maken wel sfeer zeg! Geweldig optreden was het!
Posted by Picasa

Starsister

Ze zou zo bij de starsisters kunnen! De pet hoorde eigenlijk bij mijn feest outfit, maar hij was wat klein uitgevallen, maar bij moeder Janse paste hij prima!
Posted by Picasa

Dubbel feest!

Uiteraard was dit ook het feest van Eppie want we voor naast mijn 40e ook zijn 60e verjaardag. Hier op de foto met vrouwlief en ook hun hadden het enorm naar hun zin!
Posted by Picasa

Meet & Greet

Natuurlijk hoort een meet & greet er ook bij na een optreden! Maar wie gaat er eigenlijk bij wie op de foto hahah! Ging de zanger nou bij collega Annemarie op de foto of ging Annemarie nou met de zanger op de foto? Gezellig toch?
Posted by Picasa

Superfeest!

Het "Samen 100 feest" is weer voorbij en feest was het! Jemig wat was het geweldig zeg! Echt een feest zoals het moet zijn! Familie, vrienden en collega's, alles op een hoop! Niet iedereen is liefhebber van het Nederlandse lied, maar tijdens het optreden van Anita & Ed ging toch 99% overstag! Ik heb ook erg genoten om weer te kunnen zingen op mijn feest, er bestaat geen enthousiaster publiek dan dit! Geweldig weer!
Posted by Picasa

zondag 13 april 2008

Artiestenleven


Het leven van een artiest gaat niet altijd over rozen hahaha! Na 4 verjaardagen van de week had ik op de vooravond van ons eigen feest nog een optreden in het land. Gelukkig bijna een thuisoptreden want het was in halsteren. Een man of 120 waren er maar helaas ontbrak het een beetje aan sfeer in de vorm van gezellig publiek. Misschien was de schuur te groot? Was wel erg leuk ingericht in ieder geval en de jarige vond het geslaagd en daar gaat het om tenslotte! Op naar ons eigen feest!

zaterdag 12 april 2008

Klaar

De tent is klaar voor gebruik! Eppie, Els en dochter Renate waren hier vanmorgen al om de tent op te leuken met oa balonnen en gekleurde lampen. De statafels staan op de plek, het enige wat nog rest is de catering. Op naar het feest!

The day before

Morgen is het zover, het "Samen 100" fesst bij ons in de tuin en in huis. Gisterennis de tent geplaatst en hebben we zelf nog een stuk eraan gezet zodat de hele tuin overdekt is. Nu hebben we èn de tuin, èn de huiskamer tot onze beschikking. Moet ook wel, want er komt een mannetje of 90 over de vloer...!