woensdag 26 mei 2010

Nog weken wachten....

Natuurlijk, wij als verwende lullo's waren al op vakantie geweest maar nu een heerlijk warm weekend zon weer terug naar dit bagger regenweer is toch echt teveel van het goeie! Heb gister een countdown app op mij. iPhone geïnstalleerd die afteld naar een zelf ingesteld event, en onze zomergarantie is pas over vier en een halve maand.... Hoop net als ieder ander dat het voor die tijd hier ook wat wordt.... EN SNEL GRAAG want ik ben er nou echt klaar mee!


- Mobiel gepost via mijn iPhone

donderdag 20 mei 2010

Schiedam

De plaatjes hieronder, van Rotterdam, zijn niet echt helemaal toppue van kwaliteit, daar is de iPhone nou echt minder in... Maar ja, het geheugenkaartje van mijn gewone camera bleek er niet in te zitten, en het piepkleine interne geheugen is met een stuk of 5 foto's zo vol natuurlijk. Maar de foto's gaan vooral om de sfeer tenslotte en daar zijn ze prima voor.

Na Rotterdam naar Schiedam, voor de lunch, een wandeling door de stad en een rondleiding door het jenevermuseum, want Schiedam is een echte jeneverstad. In de hoogtij dagen stonden er bijna 400 stokerijen in de stad aan de Schie! Leuk om eens te zien hoe het gemaakt wordt! Mooie wandeling er naar toe ook! Na de rondleiding en een borrel terug naar Bergen en snel voor de mannen een snackbuffetje gemaakt. Frietjes, saté, kibbeling en kippenpoten! Voor elk wat wils dus! De reacties zullen de komende weken nog wel binnendruppelen, maar het leek zo te merken een geslaagde dag te zijn, in ieder geval met veel zon, en da's al heel wat!


- Mobiel gepost via mijn iPhone

Rotjeknor.

Gekke naam eigenlijk, maar nog steeds de bijnaam van Rotterdam. De stad waar we gisteren vertoefden met de Stadscafe Thalia mannendag! Om 07.50 druppelden de eerste mannen binnen, en na een bakkie met wat erbij gingen we on 09.00 op pad. Als eerste een rondvaart met de Spido door de havens van Rotterdam. Ooit weleens gedaan, maar blijft groot en boeiend. De 3e grootste haven ter wereld, na Sjanghai en Singapore. Mooie vergezichten van de skyline, die echt niet onder doet voor New York en Sydney. Ook het voormalige maar nu gepensioneerde schip van de Holland Amerika lijn passeerden we.








Mobiel gepost via mijn iPhone

vrijdag 14 mei 2010

Kitsch


Wel lachen hoor, zo'n trouwerij in Las Vegas! Mega kitsch zo te zien! De plastic fantastic look van America straalt eraf, maar dat maakt het alleen maar leuker! Ik begreep uit het sms verkeer met Las Vegas dat het filmpje van de "ceremonie" ongeveer 2 maanden online blijft staan dus kunnen we het alsnog bewegend zien. Het zal vast nog erger zijn als dat we hier alleen op foto zien hahahah!

Viva Las Vegas!

Vanmorgen extra vroeg opgestaan want mijn zussue en Bert(je?!) zijn in Las Vegas en waren live op de webcam te volgen in de Gazebo wedding chapel! De cam werkte bij lange bna niet vlekkeloos maar Ze zijn wel net getrouwd! Gelukkig is mijn zus net zo gek als ik met foto's op internet plaatsen dus hier alvast de eerste beelden! Gefeliciteerd vanuit Nederland!





- Mobiel gepost via mijn iPhone

dinsdag 11 mei 2010

Giro

Maandag is nog altijd onze vrije dag, tijd weer om er op uit te gaan! De Giro d'Italia, het zal niemand ontgaan zijn, was in Nederland, en de finish wa in Middelburg. In tegenstelling tot Brabant was het daar wel zonnig! Genieten dus van het hele Giro circus! Middelburg had zich toppie uitgedost met vele Italiaanse vlaggen en volop roze! De renners zelf stoven in enkele seconden voorbij, maar vooral de hele sfeer in de stad was erg leuk.









- Mobiel gepost via mijn iPhone

donderdag 6 mei 2010

Opnieuw feest

Het blijft feest in Middelburg! Na het oranje feest met het bezoek van de Koninklijke familie is het aanstaande maandag tijd voor de doorkomst van de Giro d' italia! Middelburg bereid zich al voor met diverse Italiaans getinte activiteiten en kleurt steeds meer roze! Ook de fuetsenmaker (zie eerder bericht) doet weer mee, evenals de fontein op de Balans.






- Mobiel gepost via mijn iPhone

woensdag 5 mei 2010

Cow parade


Time flies, we zitten deze week alweer een jaar in het café. Er is er heel wat uit het café verdwenen qua ouwe meuk, maar er kan nog veel meer naar buiten! En dus ook naar binnen. Iedere keer een beetje vernieuwen zonder dat het al te veel op valt. Het eerstvolgende wat nu naar binnen komt zijn 2 verzamelkoeien uit de "Cow parade" collectie. Lekker fout, en daarom zo leuk! Ik had ze al eens vaker gezien, zoals deze week nog in Breda, maar niet gekocht. Vond die met die schilderstrap wel heel toepasselijk! Dus spijt dat ik m niet had meegenomen. Toch maar even op internet gespeurd en jawel! Binnenkort wordt ie samen met de "under construction"-koe geleverd. Het begin van een nieuwe verzameling!