dinsdag 29 mei 2007

Vroeg op

Gistermorgen vroeg opgestaan, maar nog vroeger gewekt! Lawaai vanaf de markt in de vorm van muziek en een sportcommentator, en dat al om 05.30! Ik werd om 06.00 wakker en wist al gelijk hoelaat het was letterlijk en figuurlijk, want de RoPaRun kwam door de stad! De sponsor estafette loop van Parijs naar Rotterdam! Onder luid gejuich en geklap van het aanwezige publiek op de markt kwamen de lopers en fietsers door Bergen op Zoom, op weg naar Rotterdam waar eind de middag de finish voorzien was! Helemaal zeker weet ik het niet, maar de opbrengst gaat volgens mij naar een organisatie die huizen beheert voor vakanties voor kankerpatienten. Goed doel dus, maar ik ben er niet voor uit bed gegaan om 05.30.... heb de deelnemers om 09.30 voorbij zien trekken.

maandag 28 mei 2007

Allemaal aan de CROCS!

Ja jongens het is gebeurt hoor, ik ben ook aan de Crocs! De wàt? De Crocs, die leuke kunstof klompen met die gaatjes. Ik vond ze al grappig om te zien maar keek nog even de kat uit de boom, maar in Florida was het echt een hype! Alle kleuren van de regenboog in de winkels! Aangenaam qua prijs vanwege de dollar natuurlijk maar nog niet gekocht. Ik twijfelde nog... op de laatste dag van de vakantie toen de koffer al dicht was en we onze tijd vulden in de laatste mall was ik van gedachte veranderd, maar ja toen geen maat 44 meer in een beschaafde kleur. Nu alsnog na 2 maanden in Nederland gekocht in beschaafd zwart. Ik wilde eerst weten of ze wel lekker zouden lopen, maar ze lopen subliem! Geweldig zijn ze dus binnenkort maar eens een leuk kleurtje op de kop tikken!

Op zijn kop

Heel de tuin staat op zijn kop want.... het huis moet geschilderd worden! Nou staat de steiger er alweer een paar weken, maar het wil nog niet zo vlotten vanwege het weer en vanwege eerdere afspraken. Natuurlijk zeggen we niet alles af, maar tegen regen kan je niks doen hè? Gelukkig viel het vandaag, tweede pinksterdag nog best mee, en dus vroeg opgestaan. De dakkapel staat al klaar om voorgelakt te worden, de ramen van de slaapkamer en de goot zijn afgeföhnt en geschuurt en de schuurdeur incl. kozijn kan ook voorgelakt worden. Stukje bij beetje lukt het best. Nu maar weer hopen op een droge vrijdagmiddag en zaterdag, dat zijn de dagen met lekker veel werkuren tenslotte!

zaterdag 19 mei 2007

Prachtig!


Wat een prachtige dag vandaag nadat we vanacht door de stromende regen maar ons hotel liepen. Ja een hotel want we wilden een uitgebreid gaan stappen en shoppen zonder bob! Vandaag weer kris kras door antwerpen waaronder de wandel promenade vanaf het zuider terras langs de schelde. Geweldig en nog nooit gezien of gedaan terwijl we toch regelmatig in antwerpen komen. Deze foto op het steen genomen.

100% Antwerpen

De titel van dit bericht is ook de titel van het boekje dat we meehadden dit weekend in Antwerpen. Het is er een uit een serie van grote wereldsteden. Amsterdam hadden we als eerste, en dankzij dat boekje al op vele leuken en aparte plekjes geweest. Toen we dus gistermiddag met Els en Eppie naar Antwerpen togen ging dit 100% Antwerpen boekje uiteraard mee! Echt (net als de andere 100% boekjes) een aanrader! En nee, ik krijg geen geld voor deze reclame! Het was aardig weer, en de looproutes brachten ons op aardige plekjes! Her en der een stop gemaakt om wat te eten en op andere plekken weer wat te drinken. Onder andere bij café Beveren waar nog een echt werkend café orgel staat! Waren er al vaker geweest en wisten dus al dat je 50 ct in het kastje moet gooien om het orgel, dat klinkt als een Hier wordt nog echt gestijldanst met de garantie dat je als kijker echt geamuseerd wordt! Laat naar bed dus!

donderdag 17 mei 2007

Action


Do i need to say more?

Eddy in the house


Het was weer zover, eddy wally was weer in de buurt vandaag hemelvaart. Natuurlijk togen wij als die hard fans naar roosendaal! Ep en els waren er ook bij toen eddy op de oude mart met zijn limo aan kwam.

zaterdag 12 mei 2007

Opgehangen

Kijk, zo ziet ie er opgehangen uit! Nou weer wel ene nieuw plekje zien te vinden voor de grote klok die er hing,maar goed.... die komt wel weer ergens te hangen.

Doggy style

Ook al maanden tijden geleden ergens gezien en daarna nooit meer; de hond in mensenkleding! Nu zien we ze weer her en der verschijnen! Gelijk eentje op de kop getikt die Edwin voor zijn verjaardag krijgt van zijn schoonmoeder! Is ie leuk of is ie leuk?

Eye catcher


Na weken zoeken bij diverse zaken in het land zijn we toch weer terug gegaan naar de zaak waar we begonnen waren in de woonmall alexandrium. Een gave eyecatcher toch? überhip!

dinsdag 8 mei 2007

Tekening twee

Natuurlijk moest ook Edwin aan het potlood en viltstift geloven! Ook grappig toch? En best herkenbaar, wat niet bij iedereen het geval was, maar bij de meesten in ieder geval wel!

Zaterdag

Zaterdag nadat we uit Amsterdam terugkwamen zijn we direct vanuit de trein via de Mac naar ons stamcafé gegaan waar het wonderwel druk was! Gezellig bovendien en ook nog eens leuke muziek! Lang geleden! Bovendien zat er bij kennissen van ons een karikatuur tekenaar aan tafel. Uit Bulgarije kwam íe. Na eerst even de kat uit de boom te hebben gekeken bij anderen kwam ik tot de conclusie dat hij inderdaad goed kon tekenen en bedacht dat het misschien leuk zou zijn als ie mij als zanger zou tekenen. Zogezegd zo gedaan, mijn naam eronder en dit is het resultaat! Vind 'm zelf erg geslaagd!

zaterdag 5 mei 2007

Amsterdam


Amsterdam is altijd weer leuk! We hadden nog een trein ticket liggen dus hup vanmorgen de trein in! Eerst wat gegeten en gewinkelé en toen richting jordaan. Toen kwamen we opeens een fietsverhuur tegen. Waarom ook niet? We hebben half amsterdam gezien al fietsend! Geweldige formule!

donderdag 3 mei 2007

Show


De show begon stipt op tijd en was leuk om te zien, maar eerlijk is eerlijk, de vorige show was leuker en spectaculairder. Maar het was een lekker avondje uit hoor! Hier op de foto een uitgebreid muziekkorps heb je even voor mij spelend. Leve de uitgebreide gsm met camera die voor deze sfeer plaatjes zorgde!

Bauerrr


We zijn weer geweest hoor, naar ons suus oftewel frans bauer! Alles kwam weer voorbij qua hits, en het mongolen gehalte was prima op peil.