woensdag 25 november 2009

Roxette

Roxette was ook te gast bij deze editie van de proms! Ze zijn na de zware ziekte van de zangeres (hersentumor) weer terug! Haar stem deed het weer als vanouds! Volgens ons zat ze wel in een rolstoel maar dat was van zo ver af niet helemaal duidelijk. Alle regeisters qua led techniek werden opgetrokken vanaf dat moment en komplete animaties trokken op de achtergrond voorbij. En hier zongen ze, compleet met animatie, The Look! Geweldig! Maar hierna hielden we het voor gezien om de grote drukte op de parkeerplaats voor te zijn! We vertrokken voortijdig, want al er 11000 man ineens naar buiten komt kan het weleens effe duren voordat je weer op de snelweg zit..... wij waren in ieder geval bijtijds thuis!
Posted by Picasa

Toots

Maandagavond waren we te gast bij de Sligro Night of the proms in Ahoy. The night of the proms kenden we natuurlijk al, maar vooraf mochten we in de hallen naast de Ahoy arena genieten van de gratis hapjes en drankjes die ons aangeboden werden door de sponsors en Sligro! Het was geweldig! Van broodjes Unox tot Australian ijsjes en van Koopmans poffertjes tot van Dobben bitterballen. En na afloop van het concert nog een tas vol goodies van de diverse sponsors! Hoogtepunten van het concert waren oa het optreden van Toots Thielemans! Wat heeft die man nog steeds een uithoudingsvermogen zeg! Hij blies er nog steeds op zijn mondharmonica op los met zijn 87 jaar!
Posted by Picasa

dinsdag 24 november 2009

Vogeltjesmarkt

Uiteraard wilden we ook nog naar de vogeltjesmarkt, en dus vroeg uit bed! Om 09.00 zaten we aan het ontbijt en daarna de markt op. Het was gelukkig aardig weer en zo struinden we langs de diverse kramen die allemaal op elkaar lijken.. overal de zelfde zooi als portemonee's, schoenen, groente en fruit, en ja, toch nog vogels! Leuk om weer gezien te hebben!

Pub

We hadden een hotel geboekt zodat we na het theater nog lekker konden gaan stappen, en zo gezegd zo gedaan! Wilden eerst naar een tent waar we weleens eerder geweest waren, maar daar was het zo druk dat we niet naar binnen wilden dus dan maar gelijk door naar onze favoriet waar we ook al vaker waren; Pub Breda op een steenworp afstand van het Centraal Station. Heerlijk die aparte types daar en die gezellige Nederlandstalige muziek uit de jukebox! Vijf nummers voor een euro, dus Elsje op een kruk om alles goed door te geven aan een gast van het café die al eerder de jukebox "geprogameerd" had. Het werd laat...... en dus was het weer bere gezellig, anders hadden we al lang op een oor gelegen!
Posted by Picasa

Antwerpen

Met ons drukke leventje moet je natuurlijk, waar het kan, niet je sociale leven vergeten! Da's bijna onmogelijk hoor ik je denken, en dat is natuurlijk ook zo als je een eigen café hebt. Maar af en toe moet je een uitzondering maken en het café op een rustige avond uit handen geven, zoals afgelopen zaterdag. We gingen met onze vriendenclub op herhaling in het Seeftheater in Antwerpen. Een van de kleinste theaters aldaar en met weer een lollig amateurtoneelstuk, en..... de beroemde bordjes (op bestelling) met kaasjes, worstjes, augurkjes en uitjes! Was weer lachen geblazen al moesten we weer even in het Antwerps dialect komen...... Hier Ellen met het "buffet".
Posted by Picasa

vrijdag 20 november 2009

Gecensureerd




Het was mij zelf nog nooit opgevallen, maar een collega attendeerde mij op onze schrijfblokken op het werk. Hoe vroeg of ie de gecensureerde versie kreeg.... Ik keek m vragend aan en zag later waarom! Het blijkt dat de foto op de vorige versie van de schrijfblokken een dame laat zien met iets teveel inkijk. Op de huidige versie blijk de inkijk van de dame in kwestie weg gephotoshopt te zijn! Nooit gezien of over nagedacht! Er zullen wel klachten geweest zijn.... Op de foto rechts de ongecensureerde verzie, links de bijgewerkte versie. Ordeel zelf!

Voor Nop

Een avondje knutselen en dan nog voor niks ook! Gisteravond weer naar de knutselmutsenclub. En zie het resultaat! En omdat ik voor de zesde keer dit seizoen was, kostte het me niks dit keer!

woensdag 18 november 2009

Sint

Sint is weer in het land! Als voorbode van zijn aankomst hadden we vrijdag op het werk al de grootste lol met de mini mijtertjes van de Hema. Sandra van inkoop was om meer dan 500 chocoladeletters geweest voor alle medewerkers en kreeg daarbij een aantal van die minimijtertjes. Altijd lachen natuurlijk! En bovendien hadden we lekker banketstaaf bij de koffie!
Posted by Picasa

Topper

Dit vind ik echt de alleleukste foto! Die laat echt helemaal zien hoe het was! De dolfijen lijken ogenschijnlijk te kraaien van plezier (qua geluid zowiezo!) en wij kraaiden nog harder! Om nooit meer te vergeten! We zijn bevoorrechte verwende lullen! Ik geef het toe!
Posted by Picasa

Hoogtepunt 2

Dancing with the stars! Ik kwam niet meer bij van het lachen iedee keer als dat beesie weer boven water kwam met dat schattige koppie! Ze deden verschillende kunstjes voor je, je mocht zelf uitkiezen wat je ze wilde laten doen.
Posted by Picasa

Hoogtepunt 1

Absoluut hoogtepunt van de vakantie was het zwemmen met dolfijnen! het is echt niet te omschrijven hoe dat was! Ongelovelijk! Je kent ze van tv of van het dolfinarium, maar zo dichtbij en gewoon kunnen aanraken is echt geweldig!
Posted by Picasa

Slecht fotootje

Okay, slecht fotootje dit, maar toch een sfeerbeeldje! Was erg leuk, tegen de 30 graden laat op de avond en dan met ongeveer 3000 man op het strand kedeng kedeng en Geef me je angst. Superleuk!
Posted by Picasa

Laatse loodjes

De laatste loodjes voor Guus, waarschijnlijk gewoon routine, de soundcheck oftewel het instellen van het geluid.
Posted by Picasa
We hadden zowel op de heenweg in het vliegtuig, in het hotel en op de terugweg, dus zo goed als de hele vakantie Guus Meeuwis in onze buurt! Gewoon the guy next door, een mens als ieder ander. Samen met zijn Valerie en zoontje Teun, evenals de complete band logeerden ze net als wij in het Kontiki Beach & Dive hotel op Mambo Beach. En ja, Mambo blijkt dus echt the place to be als het gaat om strandtenten waar het goed toeven is, zowel overdag als 's avonds als er her en der feesten zijn. Hier op de foto de voorbereiding van het Guus Meeuwis concert.
Posted by Picasa

Iedere dag

Iedere dag moest ik toch even de pontjesbrug zien, ik vind m geweldig, zowel overdag als 's avonds zoals hier. Het is met gelukkig gelukt om m goed in het donker op de gevoelige plaat vast te leggen!
Posted by Picasa

Verschillen

Je ziet grote verschillen op Curacao tussen arm en rijk. Goed onderhouden villa's, maar ook zoals hier, verveloze zaken zoals deze kapperszaak met "mobiel filiaal". Armoe troef...
Posted by Picasa

Weer

Het was een beetje raar weer daar, grotendeels bewolkt, vlagen met zon, maar wel warm tot heet! Ondanks de vele wolken toch 30 à 35 graden en 's avond en 's nacht een graad of 27. Lekker veel zwemmen dus, maar niet hier bij Edwin op de beroemde Pontjesbrug!
Posted by Picasa

Te lang

Ja, het heeft echt weer veel te lang geduurd voordat er weer wat nieuws op de weblog kwam, maar gelukkig zitten we nu in wat rustiger vaarwater met het winterseizoen van het café voor de boeg. We hebben het heerlijk gehad op Curacao. Lekker geluierd aan het strand op een paar verschillende plekken waar we met ons huurautootje naar toe crossten en een beetje rondgeshopt inWillemstad waar we iedere dag wel neerstreken voor een eet partijtje. Meestal gingen we daar ergens ontbijten en koppelden we daar een bezoekje aan een van de winkels met Amerikaanse kledingmerken als Tommy Hilfiger of Polo Ralph Lauren aan vast, want door de lage dollar in combinatie met uitverkoop deed de prijs goed dalen en zorgden ervoor dat het flink scheelde met de Hollandse prijzen! Op de vorige foto trouwens ons hotel dat bestond uit leuke houten huisjes met zowel boven (war wij zaten) als beneden in ieder huisje 2 kamers. Op deze foto het meest gefotografeerde punt op Curacao; de Handelskade in Willemstad!
Posted by Picasa

Reactie van iemand

Meneer of mevrouw de reaguurder die een aantal maanden terug reageerde.... we zijn net terug van alwwer (!) een vakantie! Er was iemand die mij ervan beschuldigde dat ik deze weblog alleen maar had om te laten zien hoe geweldig ik het allemaal had...... jaloers typje die niks beters te doen heeft zeker? Beste meneer of mevrouw, werkt u ook 80 uur per week of zit u lekker met uw uitkereinkje thuis? Ik heb in iedere geval een week met mijn luie reet in CURACAO in de zon gelegen!!! Geweldig he???? Ik dacht iedere dag weer man man man wat ben ik toch een supergozer, wat ben ik toch ongelovelijk goed zeg!!!! Zo, dat is eruit! Nu de plaatjes van de vakantie dan maar voor de rest die nog niet is afgehaakt.....
Posted by Picasa