dinsdag 29 januari 2008

Eppie Wally

Ander hoogtepunt was natuurlijk Eppie Wally! Altijd leuk met wat gezellige meezingers! Compleet met bodyguards werd ie binnengeloodst!
Posted by Picasa

Zangeres

Zelfs de Zangeres Zonder Naam kwam langs in de Toppers Medley! Geweldig gedaan door de broers Reemer!
Posted by Picasa

Hoogtepunt

Hoewel iedereen zijn best deed vond ik de Toppers er toch echt uitspringen hoor! Kosten nog moeite waren gespaard en dat had zijn uitwerking! Zo maf als een deur sprongen ze zelfs op tafel! Iedereen was laaiend enthousiast!
Posted by Picasa

Feestje

We hadden weer eens een feestje afgelopen zondag, het 55 jarig bestaan van de carnavals club! Spreekstalmeester Eppie hier op de foto die tal van artiesten (leden van de club) aankondigde.
Posted by Picasa

donderdag 24 januari 2008

Dames

De dames (Els, Rina, Toos en Bep) zaten op hun paardjes en onderleiding van dresseur Fer lien ze hun eigen concour hippique!
Posted by Picasa

Winnaars

Winnaars waren Ep en Koos als duivenmelkers met "nie op tijd, kopke kwijt"! De leuk van lelijkheid beker, de supeleuter (afgeleid van de naam van de carnavalsclub "altijd leut" Staat nu voor het raam bij Koos! Dus als je in de stad bent en je staat met je rug naar Cook & Co en jij kijkt naar de overkant naar boven dan zie je 'm staan!
Posted by Picasa

Prijslopen

Hoewel de vastenavond activiteiten in Bergen op Zoom alweer 2 weken bezig zijn heb je er nog niks over kunnen lezen hier.... Maar goed, afgelopen vrijdag was er weer de balavond van de carnavalsclub. Thema van de club dit jaar is "me ebbe alle tijd" Dat hadden wij samen met het Bergse thema "alles van stal" omgedoopt tot; "alle tijd en bovenal, halen we ook onze kleutertijd weer van stal". Het werd de derde prijs. Wij als Bert en Ernie! Vreselijk warm en zo goed als niks te zien door die ogen maar goed, lachen was het wel!
Posted by Picasa

zondag 6 januari 2008

Andere hoek

En zo ziet het eruit vanuit een andere hoek van de kamer, staand met de rug naar de keuken in de "voorkamer" van ons huis. Mooi he?
Posted by Picasa

Klaar

De muur in de kamer is weer van kleur veranderd en droog en dus de spullen ook weer terug! Het resultaat mag er zijn! Sssssschitterend al zeg ik het zelf! Taup kleurtje!
Posted by Picasa

Kerst 2008

Nog maar 48 weken te gaan en dan kan de kerstboom weer overeind, de nieuwe kerstboom, want heb er 2 weken geleden in de uitverkoop een gescoord. Maar liefst 2.60 hoog en met 1200 ingebouwde lampjes! Zijn we daar ook in 1 keer vanaf! En met 50% korting wordt de prijs wat intressanter. O.k. een echte boom is mooier, maar van dergelijke lengtes heb je ok de hogte van de prijzen weer en na 3 weken ligt ie buiten bij de vuilnis. Gisteren hebben we hem opgehaald uit het magazijntje op mijn werk want meenemen in de trein ging natuurlijk niet! Ik heb hem even aan Edwin laten zien bij Groenrijk in Middelburg waar ik hem gekocht heb want daar stond ie nog overeind als show model. Ben benieuwd met onze nieuwe witte en champagne kleur ballen die we ook in de uitverkoop hebben gekocht. Nog een klein jaartje geduld....
Posted by Picasa

vrijdag 4 januari 2008

Klusdag


Zoek de verschillen! Kerstboom eruit- ander kleurtje op de muur. Je eet tenslotte ook niet anderhalf jaar friet dus waarom wel anderhalf jaar dezelfde kleur op de muur? Dit is de eerste laag. Ben benieuwd!

woensdag 2 januari 2008

Fikkie

De hele vriendenclub was paraat en samen met de familie was het een gezellige eerste dag van het nieuwe jaar! Lekker bij de vuurkorf want zo was het goed te doen met de lage temperatuur van 4 graden.
Posted by Picasa

Nieuwjaar!

Uiteraard als eerste de beste wensen voor iedereen, hoewel het al 2 januari is. We hadden het gisteren traditiegetrouw weer druk met alle bezoekjes. En nieuw voor dit jaar was de nieuwjaarsborrel bij Ellen (links op de foto) en Arno in of liever gezegd buiten hun boshuis. Het was super! Precies zoals het zijn moet, veel lichtjes en een grote vuurkorf. Erg sfeervol!
Posted by Picasa