zondag 28 februari 2010

Bingo bongo!

Er wordt hier de hele dag door van alles georganiseerd op het resort, maar dat is allemaal niet echt aan ons besteed om in die hitte hier te gaan beschrijft volleyballen of aerobic! Van de week belanden we wel per ongeluk in de bingo en dat was dan wel weer zo leuk dat we de rollators opzij schoven en een potje meededen! Vandaag zelfs weer en..... Bingo! Een tshirt! Het moet niet gekker worden!





- Mobiel gepost via mijn iPhone

zaterdag 27 februari 2010

Sunny!

Ga je naar een tropisch eiland, is het dik een dag zwaar bewolkt! Daar wordt je niet vrolijk van natuurlijk! Zelfs een spat regen vanmorgen op de playa! Gelijk in de snelbruinende olie, merenque muziek op de iPod aan en een Coco loco achterover kiepen in hoop dat ie goed valt. Het kan zo weer gebeurt zijn met de zon. Eind de middag richting einde strand gelopen naar de beachmarket, altijd leuk om te neuzen tussen de rotzooi die je nog niet kado zou willen krijgen!






Mobiel gepost via mijn iPhone

Bewolkt

Vandaag is de dag weer voorbij gegaan zonder dat we iets nuttigs hebben gedaan. En dat zelfs terwijl vandaag 99% bewolkt was. Jammer maar wellicht beter voor onze tere Hollandse huidjes, hoewel het Curacaose zonnetje nog steeds sporen liet zien. Vanmiddag borreltijd uit verveling maar bij de beachbar biertjes zitten drinken en vreselijk gelachen om een paar zatte hersenloze Amerikaanse mutsen! Wat een ordinair dom volk zeg! Maar wel vermakelijk! Vrienden voor het leven! Nu à la carte bij het Japanse restaurant in ons resort. Met stokjes dus! Zalig gegeten! Wat voor onnuttigs zal de dag van morgen weer brengen hahaha!





- Mobiel gepost via mijn iPhone

donderdag 25 februari 2010

Niks

Tja, wat hebben we eigenlijk gedaan vandaag.... Uh niks! Haha! De dag is als vanzelf voorbij getrokken en dat beviel prima! Onze tweede excursie die we morgen zouden doen hebben we afgeblazen, die was voor tweederde hetzelfde als die we gister al hadden gedaan. Niet echt handig beschreven door neckermann... Op de foto maakt Edwin ons plekje voor vandaag in orde. Redelijk wat zon maar veel wolken en warm. Lekkere bries erbij dus prima te doen. Zelfs van de bewolking hier verbrand je dus met de kleur komt het wel goed! Nu eerst een pina colada!





- Mobiel gepost via mijn iPhone

woensdag 24 februari 2010

Veel gezien

Vandaag veel gereden en dus ook veel gezien. Oa dit carnavals folklore groepje in San Pedro waar we ook een sigarenmakerij bezochten. De foto daaronder is het het set dorpje waar oa Michael Jackson ooit trouwde. Dit dorpje werd ooit door een rijkaard gebouwd en kado gedaan aan zijn dichter. Het ligt op een enorm landgoed waar bekende wereldburgers hun optrekje hebben en hadden. Als laatste het amphi theater met plek voor 5000 man waar oa Julio Iglesias 3 maal optrad.











Mobiel gepost via mijn iPhone

Ontdek je plekje

Al vroeg op pad vandaag want we willen buiten ons resort toch wel iets gezien hebben. Geen idee waar we waren, maar deze moderne kathedraal werd ooit door paus Johannes Paulus de 2e bezocht.





- Mobiel gepost via mijn iPhone

dinsdag 23 februari 2010

Relax

Vroeg opgestaan ondanks de bijna 11 uur onderweg,
want een meeting met de neckermann juf over het wel en wee hier op het resort en de excursie mogelijkheden. Eerst ontbeten van het gigantische ontbijt buffet, want alles is groot hier. Ook het uitzicht vanaf onze veranda is groots! Je kan het slechter treffen toch? Half bewolkt en tegen de 30c met zalig windje. We redden het hier wel!



- Mobiel gepost via mijn iPhone

Sky high

De verwende lullo's zijn weer eens op pad, want zoals mijn moeder vroeger al zei: als je jezelf niet kietelt lach je nooit. Eindelijk na een vertraging van een dikke 2 uur en even zolang vervelen op de saaie luchthaven Zavetem. Op dit moment van schrijven zijn we een uurtje of 2 van Puerto Plata waar we een tussenlanding maken. Dan nog een half uurtje vliegen naar Punta Cana. Hopen dat we niet nog meer vertragen....


- Posted using BlogPress from my iPhone

vrijdag 19 februari 2010

Spic en span

De keet is weer van boven tot onder (waar nodig) gepoetst in record tijd van 8 uur veranderde het interieur weer van vastenavond outfit naar het vertrouwde café. Dit weekend gewoon open en maandag op vakantie? Punta Cana here we come! We proberen een weblog update te doen vanaf de Dominucaanse!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Gevallen

De kraai is weer gevallen, de zevensprong gedanst. Dat betekent dat de vastenavond weer voorbij is, en dus weer rust in de tent! Althans, het gewone café leven begint weer.



maandag 15 februari 2010

Intocht

Vastenavond, dat houdt je jong (ik zal het maar niet in het Bergs schrijven want A, dat spel ik vast verkeerd en B weet niet iedereen wat of er dan staat hahaha. Het is in ieder geval het vstenavond thema dit jaar! De intocht was zaterdag en wat had de prins weer een geweldige wagen! Geen idee wat het precies uit straaalde of moest voorstellen want wij waren natuurlijk aan het werk, maar op deze foto van de website van BNdeStem ziet het er stiksteenmirakelsgèf uit. Goed gespeld?

Peperbus 2

En zo is ie geworden, de Peperbus! Op dit moment, maandag tussen de middag heeft de soundcheck al plaatsgevonden, want van middag zal ie weer gaan praten tijdens de kindercarnaval op de markt! Hij heeft dit jaar zelfs zijn veldteken rond zijn nek hangen!Als de kleine kullekes maar niet bevriezen, want het is koud in Krabbegat!

donderdag 11 februari 2010

Peperbus

Ook de Peperbus wordt weer aangekleed en kreeg afegelopen maandag zijn gezicht al. Zoals altijd w


eer een hele operatie! De Kiel komt nog en dan maar poseren voor iedereen!

Klaar voor de leut

Aanstaande vrijdag gaat voor ons de vastenavond echt van start. De afgelopen 3 weekenden was het natuurlijk al min of meer feest tijdens de voorweekenden, maar met het schoolcarnaval gaan we beginnen. Nu is de hut 2 dagen dicht, en alles staat gereed en ook de buitengevel is opgeleukt!