maandag 30 juli 2007

Optreden BRTO

De afgelopen week steeg de spanning met de dag want een optreden dat live op radio wordt uitgezonden maak je natuurlijk niet vaak mee. Het was weliswaar lokale radio, maar toch, zo lang zing ik nou ook weer niet, ruim een jaar wat serieuzer. Vrijdagmiddag had ik al een terras-optreden bij onze stamkroeg Thalia waarbij al een deel van de familie lekker op het terras zaten luisteren. De kroegbaas zag wel in dat het met mijn zang een stuk beter was geworden en dat er door de gasten behoorlijk wat gedronken werd dus vroeg hij me om zaterdagmiddag opnieuw te komen zingen! Van het ene naar het andere optreden dus, want 's avonds was het radio optreden! Het ging prima, ik had tenslotte mijn stem al 2 uur warm gezongen en nerveus was ik eigenlijk ook al minimaal. Gelukkig hadden onze beste vrienden, kennissen en familie (en zelfs 1 collega!) de moeite genomen om te komen kijken, want veel loslopend publiek was er helaas niet...

Al voorbij


Hoewel de krabbenfoor/braderie alweer voorbij is, hier alvast een foto van zaterdag. Edwin samen met het in opkomst zijnde duo ed en anita! Dit was na mijn 3 optredens op 2 dagen dus effe lekker afblazen in de kroeg met collega artiesten ha ha!

woensdag 25 juli 2007

krabbenfoor

De voorbereidingen van de Krabbenfoor die komende donderdag van start gaat zijn in volle gang! Zo verbaasde mij het al dat vanmorgen vroeg toen ik over de markt naar het station liep het reuzenrad er al stond! Alsof het er ineens zomaar stond! Maar nee, op deze foto blijkt dat het opbouwen gisteren al begonnen was! Ikzelf ben ook in de voorbereiding, 2 optredens tijdens de Krabbenfoor, een lange op vrijdagmiddag vanaf 16.00 op het terras bij Taverne Thalia (hoek Koevoetstraat /Pater de Hesplein) en zaterdag rond 19.10 op het podium bij de mobiele studio van de BRTO (Bergse radio en televisie omroepstichting) op het pleintje in de Bosstraat (zoals je naar de markt loopt) Druk druk druk dus!

Alsnog

Van de week niet gelukt maar nu alsnog een poging: het publiceren van deze foto waarop Monique tijdens het verjaardagstuinfeest van Neef Peter de bierkraan bediende! Bere gezellig was het, en...... getroffen met het weer!

maandag 23 juli 2007

Mafkees

Vakantie in Nederland en dus volop komkommernieuws! Wat dacht je van deze! Een of andere malloot laat zo te pas en te onpas door zijn maat fotograferen terwijl ie jandstand doet op allerlei bekende en minder bekende locaties zoals bv het huis van Bassie, het huis van Pim Fortuin of hier op de foto in Volendam! Lachen toch? Vind het wel origineel! Oh ja, kijk zelf ook eens op: http://www.handstanddoorhetganseland.hyves.nl/ ! altijd leuk om je tijdens de regen te vervelen en misschien ook leuk om na te doen bv overal foto's maken met je vinger in je neus ofzo of je broek naar benee..... tjonge! Het moet niet gekker worden!

Swim party

Eeen jaarlijks terugkerend evenment is de zwemmiddag in de Zandstraat. De dochter van José woont is getrouwd met een hovenier en heeft dus een fantastische tuin waarin ook een zwembad uiteraard niet ontbreekt! het weer speelde pas eind van de middag een beetje mee, maar voordien regende het af en toe behoorlijk! Toen de zon dreigden door te breken begaven onze zeehonden zich in het water. Pieterburen was er niks bij en met het speelgoed van José's kleinkinderen konden ook deze kindertjes zich vermaken!


Ardennen

Vrijdagmiddag zijn we naar de Ardennen afgereisd om inspiratie op te doen voor ons vriendenweekend eind augustus. We kunnen natuurlijk nog niks vertellen want ze lezen ook deze weblog, maar dit fotootje van Spa vanuit het liftje wilden we jullie niet onthouden! Eind augustus meer!


Nieuwe bike

We gaan nog even terug naar afgelopen donderdag, lang verwacht en toch gekomen; de via het internet bestelde fiets van Edwin! Maar liefst 180 euri goedkoper dan de reguliere fietsenboer! Da's de moeite van het wachten waard natuurlijk. Bij edwin's pa en ma af laten leveren en gelijk een ritje gemaakt natuurlijk! Als bewijsmateriaal dat we echt over "De Plaat" gefietst hebben dit kiekje!


Belle

Belle is inmiddels door Damien in "ontvangst" genomen want die was op vakantie. Een groot suc6 natuurlijk! Op de vraag "zou het wel goed gaan met de poezen?" had meneertje bij de hand gelijk het juiste antwoordt; daar moet ze maar mee leren leven! Hoe verzint ie het weer hahahah, maar wel waar!

woensdag 18 juli 2007

Show


Natuurlijk wilden de balie babes van azz ook even maar belle kijken! Wat een scheetje hè!

Welkom!


Welkom in the family! Belle is de naam! Het is een dwerg teckeltje en is helaas niet van ons maar van mij zus... Ze kwam m met op mijn werk showen!

maandag 16 juli 2007

Tumult


What's up bij ons kantoor buiten? We zijn er nog niet achter maar en gewonde is er al wel! We komen er nog wel achter, en gelukkig voor de gewonde maar jammer voor ons is dat de trauma heli nog niet geland is.

zondag 15 juli 2007

Hum hum


Gelukkig hadden we goed vervoer naar bergen terug, de verlengde hummer stond voor ons klaar! Het voordeel van artiest zijn ha ha ha!

Polé polé


Kijk zo ziet het er uit aan het eind van de avond althans onze avond. Via het gezellige polé terrein in tropische sferen weer naar het prima hotel terug, lekker bij tijds en dus fit de zondag weer in!

Divers


Er waren optredens van diverse pluimage, van weer massaal tot piepklein. En soms zijn de simpelste optredens het leukst! Een caravan, dj ronni er in, geluid aan, ouwe disco en go! Hoe simpel kan het leven zijn?!

Azz


De stichting azz afd receptie was goed vertegenwoordigd! Na wat heen en weer ge sms en gebel zaten monique marco en de kids samen met ons aan een tafeltje! Gezellig hoor! Alleen wij hadden het beter aangepakt want wij hadden hotel voor s avonds en hun waren de avond voor de aanvang van de feesten al in gent en gingen voordat het pas echt gezellig werd al maar middelburg terug...

Amaai!


De gentse feesten zijn weer van start, en wie anders dan wij waren erbij! Hier op de brug bij de rondvaartboten aan de graslei, op het polé polé terrein, onze favoriete zone.

maandag 9 juli 2007

Rust

De rust is weergekeerd in The Highstreet Palace! Edwin was vrij vandaag en heeft alles netjes opgeruimd, en de tuin is eindelijk na al die weken ook weer in orde! En precies nu (had beter gisteren op het feest moeten zijn) ging de eerste bloem van onze Datura/brugmansia open! Er hangen nu ook al verse knoppen in alle twee de planten (zijn bijna bomen!) En 's avonds komt de zoete geur je tegemoet! De zomer mag nu echt beginnen!

Toppers!

Toppers van de middag waren absolute onze vrienden met hun act als The Village People! Geweldige actie! Iedereen had zijn stoerste outfit aangetrokken en het playbacken ging prima! De sfeermakers deden hun uiterste best en het publiek ging uit zijn dak!

Opgestaan!

Zelf Elvis was opgegraven en kwam in hoogst eigen persoon de boel opluisteren! En na al die jaren nog steeds suc6! En lekker los in de heupen was íe!

Wereldsterren!

Niet alleen plaatselijk talent kwam aan bod, ook wereldsterren! Wat dacht je van K2? Door omstandigheden was K3 maar met z'n twee maar het suc6 was er niet minder om!

Succes!

Edwin's optreden tijdens mijn optreden was een daverend succes dat het bijna vechten om de microfoon was hahaha maar langer dan af en toe een zinnetje zijn we maar niet gegaan want de teksten zitten niet 100% in mijn hoofd, maar in die van Edwin al helemaal niet dus verder dan 3 woordn kwam het meestal niet haha.

Edwin 40!

Na weken van wisselvallig weer was het zondag 8 juli perfect feestjesweer! De temperatuur was helemaal ok, het was op een klein buitje na droog en bovenal bere gezellig! Zo'n 50 bekenden waren op het tuinfeest afgekomen en tal van artiesten passeerden de revu! Met een uitzinnig feestpubliek natuurlijk! Zelfs Edwin zette zijn beste beentje voor en "zong" nog een noot of wat mee! Let ook op de Hawaii kransen die (bijna) iedereen om had...!

woensdag 4 juli 2007

.....Barba-truc!

En zo is ie geworden! Misschien nog wat opleuken met het een of het ander,maar met de diverse riemen die we hebben is het toch al leuk zat.

Huub huub.....

In de tuin van The Highstreet Palace kunnen we natuurlijk niet zomaar een willekeurige party tent neerzetten hahahaha! Nee het moet toch minimaal een paviljoen zijn nietwaar? Met het oog op het feest en om als het eventueel nog wel zomer wordt dit jaar en we wel schaduw tijdens het eten willen besloten we tot aanschaf. Maar voordat je zoiets in elkaar hebt ben je ook wel even verder.....

Laatste loodjes

De laatste loodjes wegen het zwaarst...... het schiet al weken niet op met het schilderwerk vanwege dat pleurisweer en nu zo daags voor het Edwin-40-feest is het nog niet klaar.... gelukkig geven ze redelijk weer af zodat ik de 2 deuren en 1 raamkozijn waarschijnlijk voor een zondag nog wel klaar kan maken. Op dit moment is dit de aanblik, sjiek hè? En dan na het feest nog even het dak op om de dak kapel klaar te maken.

maandag 2 juli 2007

To gay or not to gay

Tussen het vorige bericht en dit bericht zit alweer een dikke week, een week waarin eigenlijk weinig gebeurde. Ik sukkel nog steeds door met mijn verstandskies, teruggeweest naar de kaakchirurg dus. Lijkt ontstoken dus antibiotica. Schilderweer was het wederom weinig dus ook dat schoot niet op, en toen was het weer zaterdag, Roze zaterdag wel te verstaan. Nou ben ik op zich niet zo'n voorstander van die speciaal voor de nichtjes en potjes georganiseerde activiteiten maar toch.... Ik vreesde voor van die aanstellerige figuren met jurkjes en ordinaire vertoningen, maar de parade zag er netjes uit en niet echt overdreven. Bovendien was er een groot aantal meer lesbo's dan homo's, maar er hing een gezellige sfeer en ook hetero Bergen op Zoom liet zich wonderwel in grote getale in roze outfits zien. Het was niet alleen aapjes kijken tijdens de parade, maar ook daarna bleef het met 47000 bezoekers nog gezellig druk in de stad. Gelukkig kwam er ook nog een deel naar het terras bij Thalia, want anders stond ik daar voor niks te zingen hahahah. Van 16.00 tot 20.00 ben ik daar aan de slag geweest met wat gezellige nummers te zingen, afgewisseld met wat gezellige cd'tjes. Al met al een geslaagd evenement!