woensdag 21 oktober 2009

De zomer voorbij

Ja het is nu echt klaar met de zomer! Maandagmorgen vroeg, om 08.00 uur toen de vloerenlegger bezig was, hebben wij met hulptroepen het terras ontmanteld. De glazen schermen, de tafels en stoelen staan nu opgeslagen voor opnieuw een (hopelijk) warme zomer! De komende maanden speelt alles zich weer alleen maar binnen af! Onze eerste café winter komt eraan! Kaal hè?
Posted by Picasa

laaste loodjes

De laatste loodjes waren de aanrecht, de vaatwasser en het fornuis. Waarom eigenlijk? Omdat ze maandag een nieuwe vloer kwamen leggen in de keuken!
Posted by Picasa

Zondag

Zondagmorgen vroeg (09.00!) waren we weer present om samen met Koos en Eppie de werkbladen en frames weg te halen want de vloer moest ècht helemaal leeg! Dus ook de vriezer, de koeling, die loeizware werktafel, alles moest van de vloer!
Posted by Picasa

Zootje

Dit weekend stond de keuken uitruimen op het progama, de keuken van het café. Mensenkinderen wat een rotzooi komt daar uit zeg! We wisten wel dat het vol stond, maar dat weet je pas goed als je zo goed als alles in je handen hebt gehad zeg! We zijn behoorlijk vaak de trap op en neer gelopen met spullen in ieder geval!
Posted by Picasa

maandag 5 oktober 2009

Herfst

De herfst is nu toch echt begonnen, en dat betekent buiten die prachtige kleuren van de bomen ook weer lekker binnen zitten bij de kachel! De krans die ik deze week maakte paste daar precies bij.



Weekje wel

Het was me weer een weekje wel! Feestjes in de zaak, werken in Middelburg, Grieperig en nog 2 workshops bij de bloemist. Deze biedemeier op de foto is er 1 van!