woensdag 28 april 2010

Terras

Ook ons terras is klaar voor de Koninginnedag, althans de tafelversiering. Men nemen een glas, bodempje spliterwten, een sinasappel en een vlaggetje. Simpel maar toch leuk!


De vlaggenmasthouders zijn aan de muur geschroefd en de rest zien we wel.


- Mobiel gepost via mijn iPhone

Steeds meer

Kom net terug van een ritje door Middelburg op de fiets, en de stad kleurt steeds meer oranje met de komst van Beatrix in het vooruitzicht. De dranghekken staan al klaar pn uitgezet te worden en steeds meer politie op straat om de route door te nemen. Ook de middenstand doet zijn best bv de fuetsenmaker bij het station die zijn gevel deels oranje schilderde!





- Mobiel gepost via mijn iPhone

vrijdag 23 april 2010

Bijna klaar

In Middelburg en Wemeldinge zijn ze zo goed als klaar voor de Koninginnedag. Beide plaatsen zijn opgeschoont voor het bezoek van de koningin. Zo vond ik het onkruid vrije wandelpad bij het station langs het kanaal al verdacht schoon, overal waar ze langskomt is het schoon! Tal van beveiligings camera's langs de route, en ook de fontein op de Balans is weer oranje! Al met al kosten beide bezoeken 700.000 euri aan belastinggeld.....


- Mobiel gepost via mijn iPhone

dinsdag 20 april 2010

Bordje


Meteen ook een nieuw bordje laten ontwerpen voor naast de toegangsdeur. Het oude was nog voorzien van openingstijden en de namen van de vorige eigenaar. Nu dus een fris nieuw bordje!



- Mobiel gepost via mijn iPhone

Plakken maar!

Gisteren na het uitslapen richting café, want de voorzet ramen aan de binnenkant moesten eraf. Er moest gestickert worden. Het logo van stadscafe Thalia prijkt nu op de ramen, zo zien voorbijgangers die ons nog niet kennen eindelijk hoe het café heet! Sommigen denken echt dat we Hertog Jan heten..... Ja er hangt inderdaad een reclame lichtbak van H J ja.....


- Mobiel gepost via mijn iPhone

donderdag 8 april 2010

Purple rain




Zoals iedere morgen liep ik weer vroeg door de straten van een dit keer regenachtig Bergen op Zoom. Maar wat was dat nou? Een paarse lichtgloed weerspiegelde in de ruiten van de winkels, en door de regen weerspiegelde het ook op straat. Het werd iedere stap erger en erger, maar daar kwam de aap uit de mouw! Bij de Mexx winkel stonden er een aantal forse spotlights met paarse verlichting (moest waarschijnlijk een catwalk voorstellen...) vol de straat in te schijnen. Gelukkig led verlichting maar toch.... Energie verspilling van de bovenste plank! En je zal aan de overkant wonen en het zo je huiskamer ingestraald krijgen..... Wellicht kunnen ze straks naar de Arena vervoerd worden voor de Toppers? Ik vond het een tikkie te ver gaan in ieder geval! Ben benieuwd hoelang dit gaat duren voordat er commentaar op komt.

- Mobiel gepost via mijn iPhone

woensdag 7 april 2010

Lente

Hoewel de lente op de kalender al weer even aan de gang is merken we er qua weer nog niet zo heel veel van... Gelukkig was het weer freubelmutsen avond en dus staat na stevig afzien (de schors op de piepschuim krans is er een voor een opgespeld!) de lente in huis! Of beter gezegd in het café.


- Mobiel gepost via mijn iPhone

Shoppen in Antwerpen

Wij tweede paasdagen naar Antwerpen.... Hadden zin om te shoppen en gingen toch pas om 16.00 open. In België kennen ze geen 2e kerst dus ook geen 2e Pasen dachten we, totdat we daar aankwamen en het al zondags rustig was op de weg en de toegangsstraten naar het centrum.... Gesloten dus! Da's lekker! Dan maar een champagne ontbijt dat we toevallig tegenkwamen, we hadden toch nog niet gegeten!


- Mobiel gepost via mijn iPhone