maandag 30 april 2007

Bistro set

Ik had het net natuurlijk wel over die bistro set, maar hierbij het bijbehorende plaatje!

zondag 29 april 2007

Beloning

Vanmiddag nog even de grens over geweest (heel klein stukje dan...) naar Moerkant in Essen om te kijken of ze daar een bistro setje hadden voor achter in de tuin. Gewwon zon'n metaal met houten strookjes tafeltje en 2 stoeltjes. Wonder boven wonder zie je die nergens meer.....! En die wou ik nou net hebben natuurlijk! Stad en land afgelopen, en als laatste hoop vanmiddag bij het tuincentrum in Belgie alsnog gevonden! Zo kan ik bij het eerste morgenzonnetje voortaan toch een zonnig bakkie doen in de tuin! Na alle gedane arbeid een uiltje geknapt in de tuin, en voor de derde keer alweer ('t is toch gek, in april al!) een bbq-tje gedaan. Heeeeeerlijk! Nou gauw douchen en kijken wat de koninginnenacht ons gaat brengen.....

Toppertje

....en een Breezer annanas! Is toch een toppertje zo, die kuip met vijverplanten en die potten erbij? En nu staat alles nog niet eens vol in de bloei

Andere hoek

Hier even een kiek vanuit de andere hoek van de tuin, met je rug naar het huis zeg maar.

Feest in de tuin

Met dat aanhoudende mooi weer wil ieder mens natuurlijk maar 1 ding....de tuin op orde! Vrijdagavond hebben we de eerste steen des aanstoots gegeven door de eenjarigen te gaan scoren bij ons favoriete tuincentrum! Nee, niet de Intratuin hahahah (van Dongen) Met een afgeladen auto keerden we huiswaarts, en zaterdag morgen (terwijl ik lekker uitsliep) had Edwin de bakken al gevuld en kon de styling plaatsvinden. Ieder zijn afdeling nietwaar?

Last...

...but not least! Het was een prachtige dag met een heerlijk feest! Jeremy en Meike bedankt dat ik jullie feest al fotograferend mocht "verslaan"!

Pikant

Pikant shotje! altijd leuk!

Spannend!

De foto's op stadhuis waren het spannendst om te doen vond ik. Zou er wel voldoende licht zijn? zou ik niemand vergeten om te fotograferen? Zou ik wel overl bij kunnen? Zou ik wel op tijd zijn voor de kus??? Het is allemaal gelukt! Ik heb nog niet zo heel lang een nieuwe camera en wist nog niet helemaal wat of ie allemaal kon en hoe ie zich zou houden in het schemerachtige stadhuis en later in de bar waar het feest was, maar het is op een paar plaatjes na helemaal goed gekomen! Met de bij elkaar ge-googelde ideen gingen we na het stadhuis op pad naar landgoed De Beek voor wat mooie plaatjes. Al improviserend en met de gejatte ideen zijn we aan de slag gegaan en kijk een wat een prinses dames en heren!

Pracht karretje!

Als verassing had schoonma voor haar aanstaande schoonzoon een prachtige wagen geregeld, wat een gave bak zeg! Hij was echt superverrast toen ie de straat in kwam rijden! En met dat mooie zonnetje erop spetterde die knalroze Caddylac uit 1959 natuurlijk enorm! Compleet met vleugels en prachtig opgepoetst reed ie door de straten van Halsteren!

Negen dagen geleden....

... Ja , ik ben even niet zo snel met updaten geweest,ik weet het, maar ja met dat mooi weertje hier zit je niet zo vaak achter het laptopje toch? Maar negen dagen geleden zijn Jeremy en Meike getrouwd, de dochter van onze vrienden Ellen en Arno met haar kersverse man! Het was stralend mooi weer gelukkig, en dat is wel zo aardig voor de foto's ook, want die moeten tenslotte ook gemaak worden. En de fotograaf was..... IK! Hoewel ik regelmatig foto's maak, en best inzicht heb hoe iets op de foto moet, ben ik fototchnisch niet echt op de hoogte, en een bruidsreportage is dan ook niet echt iets wat je uit je mouw schudt! Maar goed, voorbereiden op internet, ideen jatten en hup, de hort op! Beter goed gejat dan slecht verzonnen tenslotte, en met de camera op de automatische piloot kan er bijna niks misgaan! Hier zijn ze net getrouwd, wat een plaatje he?

woensdag 25 april 2007

Nog steeds mooi


Het blijft nog steeds mooi weer in nederland en om ons voor te bereiden op een warme zomer hebben we een ijsblokjesmachine gescoord via marktplaats. Wel ophalen in scheveningen maar ach dat is geen straf op zo'n zomer achtige avond! Eten op de boulevard! Je kan altijd wel thuis zitten!

dinsdag 17 april 2007

Gereed voor de zomer!

Ook de Zeeuwse badplaatsen zijn klaar voor de zomer! Zoals met alle afval tegenwoordig moet in Domburg ook alles gescheiden worden, en dat geld ook voor de Duitsers. Om misverstanden te voorkomen zijn ook de toiletten voorzien van de juiste teksten. Danke Herr Stant!

maandag 16 april 2007

Croco

Kijk, bij een zomersdagje als deze hoort natuurlijk een zomerse outfit. Teenslippers, korte broek, shirt en..... the finishing touch: een crocodile dundee hoed! Goed hè? Op de kop getikt in Orlando, echt zomerssss! Laat die zomer maar komen! Ik vrees alleen dat we er nog lang niet zijn....heb het woord nachtvorst alweer gehoord.... volgende week schijnbaar in het binnenland. Ja jongens, de ijsheiligen moeten nog komen!

Summer for a day

Life goes on.... en als het zonnetje schijnt is dat wel zo prettig! En wie had er vorige week geloofd dat het dit weekend tegen de dertig graden zou zijn? Ik heb er van genoten in ieder geval! Wij vierden gisteren de verjaardag van Edwin zijn pa, 70 jaar alweer, en waar kan je dat beter vieren dan in de tuin? Heerlijk, en uniek natuurlijk met zo'n waanzinnige temperatuur! Op deze foto de practige bloesem in de tuin gisteren.

vrijdag 13 april 2007

In Memoriam...

So-Fee 27 maart 2005 - 13 april 2007.

Helaas hebben we vandaag, vrijdag de 13e onze So-Fee moeten laten inslapen na een noodlottige crash vandaag..... Hoe het gebeurt is zal een raadsel blijven, maar na een grote gil buiten vanochtend kwam So-Fee bloedend en wel naar huis gestrompeld... Direct onder de kast. Ze wilde er niet vanonder komen, maar Edwin heeft haar toch kunnen pakken en constateerde gelijk dat het goed mis was met d'r achterpootje.... open wond en het bengelde er zomaar bij...! Direct de dierenarts erbij maar di had er niet veel hoop op.... Zeer gecompliceerde breuk was het op verschillende plaatsen! Hij kon niks spalken vanwege de grote open wond, herstel was niet echt zeker, hij zou in ieder geval de poes onder narcose brengen en kijken, maar hij zag er niet veel heil in.... kans op infectie groot... en of het ooit goed zou komen kon ie ook niet beloven, amputatie was ook mogelijk, maar ja..... moet je dat je poes aandoen? Eutanasie noemde hij ook als serieuze optie, nou neem dan maar eens een keuze! Uiteindelijk hebben we So-Fee willen besparen voor verder leed, operaties een serie dierenarts bezoeken. Zeer spijtig, want ze was wel onze liefste poes!!! Maar ja, een lijdende poes zagen we ook niet zitten..... So-Fee vaarwel...............

woensdag 11 april 2007

Laat maar komen!

Laat maar komen dat mooie weer, ik ben er klaar voor! Met mijn nieuwe fiets op pad! Heb hem net opgehaald en hij fietst heerlijk! Leve het fietsproject op de zaak! Niet dat ik nou zoveel fiets.... maar als ik uberhaupt fiets wil ik ook wel lekker zitten en rijden dus vandaar deze Giant fiets met alles erop en eraan. Dan krijg je vanzelf meer zin in fietsen als het mooi weer is, en bij ons in de buurt kan je best leuk fietsen hoor, en met zo'n project op het werk merk je bijna niks van de aanschaf financieel gezien, want tante Agaat betaald lekker mee! Ze hoeft natuurlijk niet te weten dat ik geen meter naar mijn werk fiets hahahah!

Lente!


Eindelijk is het zover, de lente is weer in het land! Tweede paasdag maakten we dankbaar gebruik van het ietwat koele voorjaarsweer door op weg naar veere onze nieuwe picnic mand uit te testen. Hij/zij doet het prima! Lekker mutserig ha ha ha! Maar wel leuk!

dinsdag 10 april 2007

Kom van dat dak af!

Wie herinnert zich dat nummer niet? Afgelopen Vrijdag kwam dat nummer weer helemaal naar boven bij ons dankzij onze So-Fee (Sophie dus) Vanwege het mooie weer, en vooral dankzij de buurvrouw die nog steeds op vakantie is, stond de terrasdeur wagewijd open. De poezen op stap, en wij ook. Bij terugkomst van ons bleek So-Fee op het dak van de achterburen te zitten en er niet meer vanaf te durven..... Zijn we weer lekker mee! Als w er nou nog bijgekunt hadden was het nog tot daar aan toe, maar wij konden er ook niet bij. Afwachten dus maar of So-Fee een helder/dapper moment zou krijgen en uit zichzelf naar beneden zou springen. Ze was tenslotte ook via via er op geklommen, en zoals ze in Amerka zeggen: What goes up have to come down. Maar na enkele uren de boel bij elkaar krijsen zat ze nog steeds op dezelfde plek en ging de zon onder.... de nacht verstreek.... en bij ons ontwaken bleek ze er nog steeds te zitten! Enige hoop voor ons waren de buren die grenzen aan het dak waar So-Fee op zat. Net toen ik me aan wilde kleden om daar naar toe te gaan zagen we ineens de buurman op hun dakteras (voor hun de toegang tot hun bovenhuis) lopen! Edwin vroeg hem even te willen kijken of íe erbij kon. Hij klom uit het raam, greep So-Fee en zo kwam er een eind aan haar avontuur. Gelukkig nog net op tijd want de buren wilden net vertrekken voor een lang weekend Frankrijk! Anders had ons So-Fee er nog steeds gezeten waarschijnlijk! Ik hoop dat het een wijze les is geweest. Moor heeft sinds zijn kwijtraak avontuur ook geen verre trips meer gemaakt en Cat-oh is sinds haar 3 weekse zoektocht ook niet meer uit de tuin geweest! Ik ben benieuwd....

zondag 1 april 2007

Koopje

Dat Florida een shopping paradise is, heb je al verschillende malen kunnen lezen, maar ik kwam net weer een superkoopje tegen. Ik kocht dit horloge in Orlando voor 29 dollar, omgerekend ongeveer 23 euro! Op zich natuurlijk al een koopje, maar het wordt nog veel leuker als je hem in Nederland ziet staan voor 99 euri! Ik zag hem net staan! Nu wordt ie gelijk nog veel leuker dan ie al was! Leuk ding toch? Philip Starck modelletje!