zondag 18 november 2007

koekeloere in de Hoogstraat!

Eindelijk staan ze online, de foto's van ons huis, The Highstreet Palace! met de camera door de tuin, de huiskamer, de badkamer en... zoals hier op de foto: De wc! Compleet met de Delftsblauwe huisjes verzameling. Klik maar op http://picasaweb.google.nl/edmapics/Highstreet/photo#s5130922731452765154 en als het goed is start gelijk de diavoorstelling!
Posted by Picasa

zaterdag 17 november 2007

Leiden

Vandaag, zaterdag 17 november kwam niet alleen de Sint aan in het land, maar waren wij ook een dagdeel in Leiden. Met gratis treinkaartjes van de Rabobank (voor woon-werk verkeer maar wie controleert dat?) gingen we naar de sleutelstad. Het kon ons niet direct bekoren, maar ach, we waren weer een dagje zoet hè? Zijn we daar ook eens geweest in de binnenstad. We kenden het wel vanaf het water vanwege onze jaarlijkse Hatista Vaartocht maar da's toch leuker!

donderdag 15 november 2007

Meet & Greet

Na afloop kwam Will Tura, zoals een goed artiest betaamd, nog even in de foyer om zijn fans te ontmoeten. Opvallend veel Belgen in de zaal, maar ja is ook dichtbij Belgïe natuurlijk! Symphatieke man. De zojuist aangeschafte dvd werd op verzoek gesigneerd, en met een "Bedankt voor uw komst" werd de hand geschud van Edwin waarna we afscheid namen.
Posted by Picasa

Tura

Donderdagavond deze week was gereserveerd voor onze Belgische "vriend" Wil Tura. Alweer 50 jaar (!) in het vak en 67 jaren oud. Hij doet het nog altijd prima! Het was een mix van oude en toch ook nog steeds "nieuwe" hits. Maar hoogtepunten als altijd zijn natuurlijk de klassieker "Eenzaam zonder jou" en mijn favoriet "Ik mis je zo", het nummer dat ie ook op de uitvaart van Koning Boudewijn destijds zong. Het was weer een aangename avond!
Posted by Picasa

maandag 12 november 2007

11-11

Vandaag 11-11 en dat betekend natuurlijk in het zuiden van het land het begin van de vastenavond! Traditie getrouw gingen we met Miranda en Marian op pad langs de Bergse cafeekes. We moesten er wel weer even in komen, maar gedurende de de avond kwam alles weer goed! De Saeck, Oosterwaal, Don Camillo, Bourgondier en Thalia waren onze stopplekken, Het was weer een gezellige avond! Op naar een goeie vastenavond!!!!
Posted by Picasa

zondag 4 november 2007

Weekend

Het weekend zit er weer op! Vrijdagavond was het Tapas avond bij ons thuis. Met z'n negenen zaten we rond de grote tafel bij ons die vol stond met tapas! Van worst tot spek en van gevulde champignons tot palinghapjes!
Zaterdagavond stond in het teken van de smartlap in Bergen. Op 15 locaties in de stad stonden smartlappenkoren, groepen en solo artiesten het levenslied te vertolken. Ik stond zelf in Thalia samen met een sai smartlappenkoor. Gelukkig had ik meer suc6 hahahah!
Zondag heerlijk uitgeslapen, gegeten bij de schoonfamilie en.... zoals je hier op de foto kunt zien, de bollen geplant! Jaren niet meer gedaan, maar de zomerpotten zijn nu geplant met fleurige bloembollen voor een supergekleurd voorjaar! Meer dan 200 bollen zijn de potten in gegaan en het einde is nog niet in zicht hahaha! De tafels, stoelen en de laatste kuipplanten zijn zo goed als binnen nu. Het tuinseizoen is nu de nachtvorstkansen toenemen echt voorbij....
Posted by Picasa