maandag 25 februari 2008

Grappig uit De Pers

Iedere werkdag is het eerste wat ik doe als ik lopend op het station kom om mijn treintje naar Middelburg te pakken is de gratis krantjes pakken zodat we op kantoor lekker gratis op de hoogte kunnen komen van het wereld nieuws. De Pers is een van die krantjes, en wat strips betreft mijn favoriet. Ik heb me nog nooit verdiept in wie het tekent maar ze zijn vaak erg leuk! Zoals vandaag! En heb een "knip"progammaatje ontdekt op mijn laptopje zodat ik me digitaal uit de digi-versie van De Pers kon knippen zodat ik jullie mee kan laten lachen!

donderdag 21 februari 2008

Intergreren

Je ziet dat er in Bergen op Zoom aardig geïntergreerd wordt met de nieuwe moskee, maar in smurfenland ook! In het kader van 50 jaar Smurfen werd er een wedstrijd in het leven geroepen waarbij je je eigen smurf kon ontwerpen. Helaas voor de ontwerper, deze smurf met burka, de Smurka, mag niet meedoen! Ik vond m wel grappig! Ben benieuwd hoe de reacties zijn......

Bouwwerkzaamheden

Op diverse plekken in Bergen op Zoom wordt momenteel nieuw gebouwd, maar deze plek is toch wel de meest in het oog springende! Op de plek waar decenia lang de kazerne stond verrijst nu een nieuwbouw project, mèt behoudt van enkele oude kazerne gebouwen en mèt een groot aantal bestaande bomen die behouden blijven. Ook uniek bij elkaar; de kerk en de (nieuwe, bijna klaar) moskee! Klik op de foto voor een vergroting!
Posted by Picasa

zaterdag 16 februari 2008

Ssssschitterend

Het is bijna een rubriek geworden; "Sssssssschitterend" Dit keer is ons halletje "ssssssschitterend" geworden! Even een bus verf er tegenaan en je hebt weer een heel andere hal dan dat ie was (gebroken wit). Gooi er even een middagje noeste arbeid tegenaan en je bent klaar.
Posted by Picasa

zondag 10 februari 2008

Superweekend!

Was da wa! Wat een prachtig weer afgelopen weekend zeg! Wie daar niet van genoten heeft mag zich weleens na laten kijken zeg! Zaterdag hadden we lekker een keutel dagje. Lekker uitslapen, naar de kapper, poetsen en lekker een bakje koffie op een plekje uit de wind in de zon in de tuin (wat een zin...) heerlijk genieten dus! Zaterdag avond voor het eerst sinds de carnavals weken weer eens een gewone avond in het café. Zondag weer lekker uitgeslapen en rond 11.30 richting Den Haag gegaan voor de verjaardag van Armandus. Maar eerst naar Scheveningen, effe lekker flaneren op de boulevard en een lunchje gedaan! Daarna de verjaardag meet een gezellig clubje jeetje-da's-lang-geleden mensen! Leuk hoor! Maar bijtijds weer naar huis om nog effe lui op de bank voor de tv te hangen voordat het weekend weer voorbij was.
Posted by Picasa

woensdag 6 februari 2008

01.30

Om 01.30 ging gister, na 5 dagen werken in de leut, het licht letterlijk en figuurlijk uit..... Poes mee en knorren maar! Vrijdag pay-day dus dan kunnen de spaarvarkens weer gevuld worden!
Posted by Picasa

Tipsy

Zo aan het einde van de avond kregen de tappende dames van de hoofdbar de mutjes aangeboden van een groepje mannen die bijna iedere avond verkleed als Hollandsche boerinnen hun eigen vol lieten lopen. Pracht foto! Of ze er zelf blij mee zijn.......?
Posted by Picasa

Bedankt

Traditiegetrouw was het dinsdagavond weer een dolle boel op de laatste dag! Een jolige sfeer onder het personeel en Mia die de bandjes bedankt oovr hun komst iedere avond. Uiteraard horen daar de tulpen bij.
Posted by Picasa

Drukte

De kraai is weer gevallen, de vastenavondis weer voorbij! Het was weer een drukte van belang de afgelopen 5 dagen. Op deze foto zie je hoe druk het meestal is geweest. Meestal was het bommetje vol, maar je hebt natuurlijk zo heeeel af en toe even een uurtje iets minder maar da's dan ook wel weer lekker! Maar een troep! Maar dat hort er gewoon bij.
Posted by Picasa