zondag 30 november 2008

Waldolalla

Afgelopen vrijdag hebben we in de loods van de onderhoudsdienst afscheid genomen van onze collega Irene. Ze stopt bij AZZ en het bedacht dat het leuk zou zijn om zelf een feestje te organiseren. Als medewerker van de afdeling inkoop krijg je natuurlijk geen duizenden euro's kostend feest in de schouwburg of zelfs geen afscheidsreceptie. Maar het moet gezegd worden, dit was minstens zo leuk, misschien nog wel leuker in de feesttent die in de hal was neergezet. Met allerlei materialen werd een leuke feestlocatie neergezet met hoog Waldolalla gehalte zoals Irene het noemde. Hier op de foto wat collega's die er waren. Adios Irene!

zondag 23 november 2008

Klaas

Ook aan Klaas wordt een beetje gekuntseld om m wat ouder eruit te laten zien. Beetje potlood strepen in de rimpels en wat grauwe poeder en je lijkt ineens 80! Zo gaat het de komende 2 weken nog een aantal keer in ieder geval. All€s voor d€ kind€r€n natuurlijk! We zullen van het voorjaar aan ze denken als we lekker in de zon onder een palmboom liggen!
Posted by Picasa

Start van de Sint marathon

Gisteren zijn wij als Sint & Piet van start gegaan met wat dit jaar best de Sint Marathon genoemd mag worden! In totaal gaan we nu 18 keer op pad! Wellicht nog vaker want de verzoeken komen nog steeds binnen! Hier zie je Piet die uit de schmink komt en zijn kostuum an trekt!
Posted by Picasa

Rookbeleid in stijl

Roken is bijna nergens meer toegestaan en dus ook niet op het werk. Nou staat er binnen wel een glazen rookhok, maar je wilt toch af en toe een frisse neus buiten halen als roker. Daar is de rookpaal dan weer voor uitgevonden. Om de buitenrokers toch een beetje Sint-sfeer mee te geven heb ik de paal maar voorzien van een mijtertje! Gezellig toch? Ik heb alleen nog niemand horen zingen daar.....
Posted by Picasa

maandag 17 november 2008

Sint is terug!

Zaterdag was het weer zover, de Sint kwam weer aan land na z'n lange reis in Spanje! Kinderen blij en wij nog blijer natuurlijk want de kassa kan weer gaan rinkelen hahahah! De pakken zijn inmiddels al dubbel en dwars terugverdient de afgelopen jaren en aan schmink e.d. hebben we dicht jaar vrijwel niks nodig. Pure winst dus voor de commerciele kindervrienden hahahah. De boekingen stromen binnen, we zijn al bijna volgeboekt!

zondag 16 november 2008

Volendam in Bergen

De waterschapsverkiezingen staan weer voor de deur en omdat de cd "watermensen" van de Volendamse band de 3 j's daar best op aansluit, al is het alleen maar als titel, deden ze gistermiddag een aantal Brabantse steden aan. Bergen op Zoom was als laatste aan de beurt om 16.00. Omdat we dachten dat de optredens in voorgaande steden vast wel waren uitgelopen en we lekker zaten te kletsen bij Ellen in de winkel waren we pas tegen 16.15 op de markt en ze waren toch al aan het spelen! Nog net 2 (ge-playbackte?) nummers kunnen horen. Compleet met na gevolgd Volendams publiek werkte ze hun korte optreden af. Het was gezellig druk op de markt, mede ook door het sinterklaas publiek want de Sint was tenslotte ook net in het land aangekomen!

woensdag 12 november 2008

nieuwe kerst trends

En wat doe je nog meer op zo'n relax dag? Naar de Intratuin natuurlijk! Om te kijken wat we dit jaar weer in de kerstboom moeten hangen ben je daar aan het juiste adres! Veel wit en lichte kleuren in ieder geval! En laten we dat nou net vorig jaar in de uitverkoop nog gescoord hebben! We zitten goed in ieder geval! Nog even wachten want je weet het.....Sint eruit, Kerstboom erin! Nog 3 weken geduld......
Posted by Picasa

Nice coupe

Zo, deze heeft in ieder geval een beurt gehad! De snoeischaar heeft zijn best gedaan! De plant staat nu inmiddels droog en zo goed als donker in de kelder. Nu heel af en toe wat water en in het voorjaar weer naar buiten!
Posted by Picasa

Winterslaap

Alles gaat in winterslaap de komende weken en dus ook de brugmansia's. Bloeiden ze de afgelopen maanden uitbundig, nu is er niks meer van over en dus rest de snoeischaar!
Posted by Picasa

Relax!

Vandaag the day after, de dag na 11-11 en dus weer een hoop mensen met een kater..... Het was weer gezelllig in de café's van Bergen op Zoom! Hoewel niet overal want toch een man of 4 opgepakt op verschillende plekken na vechtpartijen. Vandaag dus uitgeslapen, maar toch nog niet echt fit..... lekker relaxen dus! Cat-ooh doet lekker mee!
Posted by Picasa

maandag 3 november 2008

Doos!

Eindelijk heb ik m dan op foto! Had m de afgelopen maanden al een paar keer zien rijden en de eerste keer had ik zoiets van "Huh? zie ik dat nou goed?" Wat een melige tekst op de foto, maar iedereen waaraaan ik het vertelde had nog nooit de bewuste truck gezien. En iedere keer als ik m zag had ik mijn cam niet in de aanslag. Tot vanochtend dan! Ik zag m in het trappenhuis door het raam buiten voor kantoor staan. Ik rende naar beneden naar mijn kamer en gokte dat ie voor de brug stond te wachten, en jawel! Toen ik mijn cam in handen had stond ie er nog steeds! Hebbes! Een doos is een doos is nooit zomaar een doos tenslotte!
Posted by Picasa

Gezellig!

Sterallures hebben Anita en Ed totaal niet en na een "eeee hoe ist"? Leuk dat jullie er ook zijn, hebben jullie het leuk" van Anita wilde het tweetal best op de foto met mij! Mijn gsm camera wilde niet wat ik wilde, maar ach, het plaatje straalt wel de sfeer van de avond uit toch? Beetje sepia kleurtje eroverheen en het lijkt nog wel wat.
Posted by Picasa

Anita & Ed 30 jaar!

Anita en Ed, wie kent ze in inmiddels niet? Op ons "Samen 100" feest zongen ze bij ons de sterren van de hemel en in steeds grotere delen van het land treden ze inmiddels op in steeds grotere zalen! Gisteren vierden ze hun 30 jarig artiesten jubileum, en het moet gezegd worden; het was feest!
Diverse collega artiesten traden op! Mieke (van Vader Abraham) Roy Raymonds (adhd zanger bekend van o.a. Tros muziekfeesten en TV Oranje) en Jacques Herb. Het was bloedheet in Rozenoord waar het feesje was, maar de nodige biertjes zorgden voor verkoeling. Als cooling down naar de shoarma tent en lekker vroeg naar bed voor weer een nieuwe werkweek!
Posted by Picasa