woensdag 18 augustus 2010

Grappig

De stripjes in de (gratis) ochtend krantjes kunnen soms zo lekker flauw zijn! Henk en Toos vind ik zelf altijd een van de leukste, maar ook Argus uit De Pers. Vanochtend deze, ik wilde m je niet onthouden. Zo begint je dag toch met een glimlach?!


- Mobiel gepost via mijn iPhone

zondag 15 augustus 2010

Oogstfeest

Het duurt nog effe, maar wellicht dit jaar ons eerste oogstfeest! De druivenstronken in de tuin groeien gestaag en aan een van de twee hangen al druiven! Ze waren eerst groen en nu steeds meer blauw! Zo leer je nog eens war!






Inzoomen en uitzoomen




In sommige omstandigheden, zoals bv op de Peperbus, is het zeer handig en leuk om ver in te kunnen zoomen! Op mijn camera kan ik 30 keer inzoomen, maar hoeveel is dan nou eigenlijk? Nou, dat zie je op de foto's bij dit bericht dus! Vanaf de toren richting Bergse plaat, in en uitgezoomt!

Sky High




Ook in Bergen zijn we de hoogte in gegaan, afgelopen zondag de Peperbus op! Prachtige vergezichten bij helder weer. De omringende dorpen waren prima zichtbaar, net als in Middelburg op het vorige bericht. Leuk om weer eens gedaan te hebben! Even bekenden opgebeld vanaf de toren of ze even naar buiten kwamen voor een kiekje hhahah! Els en Bep bedankt!


vrijdag 13 augustus 2010

Kermis in de stad!

Ik ben niet direct een kermis fan in de zin dat in overal in wil of fa, maar als ik een reuzenrad zie wil ik erin! Zo ook gisteren op de kermis in Middelburg in mijn lunchpauze!


De zweefmolen links op de foto vond ik iets te veel van het goeie!

Mobiel gepost via mijn iPhone

Echte fan

Echte Frans Bauer fans laten natuurlijk een t shirt met zichzelf en Frans erop drukken! Ik zeg: niks meer aan doen!


- Mobiel gepost via mijn iPhone

Draai van de kaai

Weer een feestje voor onszelf! Ieder jaar op de eerste maandag van augustus is er weer de wielerronde van Roosendaal. Lekker op onze vrije maandag dus prima geregeld! De wielrenners flitsten vast en zeker door de straten, maar wij gingen voor het blik artiesten dat werd open getrokken! Sieneke, Marianne Weber, Frans Bauer, gezellig hoor!



Mobiel gepost via mijn iPhone

Krabbenfoor

Ook de krabbenfoor, Bergse variant op de braderie heeft weer plaats gevonden. Na een rustige donderdag waren de vrijdag en vooral de zaterdag toppertjes! Hier een kiekje can de zaterdagavond toen Duo de Buren bij ons op terras speelden.


- Mobiel gepost via mijn iPhone

Organiseren

Het is een stuk moeilijker te organiseren, maar we kunnen er gelukkig met het café nog een klein privé leventje op na houden. Eens wat vaker een uur of wat eerder dicht op een toch al rustige avond, of eens een dagje de tent door iemand anders laten draaien kan ook tenslotte. Dat wordt niet door iedereen begrepen, maar dat is dan maar zo. We waren op deze manier in ieder geval op de Gentse feesten op maandag en dinsdag. En 's avonds gewoon weer zelf de tent draaien! Schitterend weer die tropische sfeer in Gent!


- Mobiel gepost via mijn iPhone

Mamma mia

Hoe toepasselijk kan een verjaardagscadeau aan je moeder zijn? Mamma Mia de musical! Maar uitgerekend op de avond van een van de oranje wedstrijden tijdens het wk! De voetbal sfeer drong ook door tot in de zaal toen iemand keihard 1-0 gilde tijdens een stil begin van een scène. Iedereen in een deuk en de andere doelpunten werden via via door de zaal gefluiterd. Grappig gezicht daarna die oplichtende telefoontjes van iedereen (die moeten toch uit tijdens de voorstelling?) die smst!


- Mobiel gepost via mijn iPhone

Update!

Het is alweer veeeeel te lang geleden dat er iets nieuws toegevoegd werd hier, dus even een snelle update!

Op 10 Juli waren we, op Edwin's verjaardag dus, ''s avondspits in de raayberg voor een optreden van de tribute to the Cats band uit Volendam. Oude tijden herleefden in de bloedhete zaal! Het was de hele dag hoogzomer geweest ( ja echt gebeurd dit jaar! ) dus die hitte was zinderend! Ook zinderend waren de wk wedstrijden! Elke wedstrijd was het gezelliger en drukker bij Thalia!


Mobiel gepost via mijn iPhone