zondag 10 december 2006

Mooier

Bij aankomst 's morgens waren we al een keertje over de kerstmarkt buiten gelopen, maar mooier was het aan het eind van de middag toen het donker begon te worden. Dan zie je de lichtjes veel beter, maar dat wil iedereen zien natuurlijk... Het was ontzettend druk, dus hutje mutje en voetje voor voetje... aansluiten maar! Tegen 16.00 hebben we pas geluncht en ook daar was het druk en lang wachten, maar ja, de maag wil ook wat! Nog even binnen gewinkeld, buiten een glühwein en binnen een paar biertjes, en toen zat de dag er weer op. Om precies 19.15 vertrokken we weer huiswaarts, en tegen 21.45 draaiden we de sleutel thuis weer om. Moe maar voldaan!

Centro

De kerstmarkt op zich was natuulijk al wat, maar het winkelcentrum Centro is helemaal wel wat! Als je tenminste van winkelen houdt.... En gelukkig houden wij daar allewtwee van dus dat zat wel goed. Alles was helemaal in kerst style, groot groter grootst!

Frohe Weihnachten

Gisteren met de pv van mijn werk naar Oberhausen geweest. Al vroeg in de morgen (07.00) werden wij in Bergen op Zoom opgepikt. Na een pauze onderweg kwamen we tegen 10.00 al in Oberhausen aan. We hadden gegokt om daar pas om 11 uur aan te komen dus dat was weer een meevaller! En wat doe je dan als je een lange zit achter de rug hebt, buiten in de kou loopt en er lekkere bakluchten voorbij komen? Juist! Een braadworst eten! Mmmmm!

vrijdag 8 december 2006

Klaar!

Kijk, zo is íe geworden! Beetje vaag fotootje, maar mijn gewone camera heeft er effe geen zin in, scherpstellen gaat niet goed, en mijn telefooncam is zowiezo niet zo'n ster in het donker. Maar ach, zo heb je een indruk.

Boom gezet

De Sint is weer terug naar Spanje en dus is het tijd om de kerstboom weer in huis te halen! We waren eigenlijk van plan om er een bij de boswachter te gaan halen, maar doordat het vies weer was en we geen zin hadden in een natte auto vanwege een natte boom, zijn we gewoon naar Praxis gegaan in de hoop daar een hoge boom te vinden. En jawel! Een meter of 2 en half hoog is ie. En voor een zee bescheiden prijsje zoals we van Praxis gewend zijn. Hier zie je de finishing touch: de piek erop zetten!

woensdag 6 december 2006

Blijf bij je leest!

Ja Turkje bij ons om de hoek... je kent vast het spreekwoord "schoenmaker blijf bij je leest" niet.... Een moslim die kerst viert is zowiezo als iets wat niet helemaal strookt, maar goed als je het dan toch doet, doe het dan op een normale manier en pleur die veel te lange (en ook nog eens rooie!!!) lichtslang dan niet zo tegen je gevel aan! Machtig mina, dit is toch echt geen porum! Ik vind het echt geen zicht hoor, als je geen verstand hebt van kerst en/of kerstversiering, hang dan niks op! Haal dit alsjeblieft zo snel mogelijk weg, want zo komen er nog minder klanten dan er de laatste tijd al zitten..... Je kan er heerlijk eten, echt waar, wordt er vriendelijk geholpen, maar dit kan niet!

zondag 3 december 2006

Senseo zat

Ben jij die Senseo koffie ook zo zat? Ik in ieder geval wel. Echte koffie is het nog steeds niet, makkelijk wel. Maar naar aanleiding van de vele reclames op tv en reacties op websites van mensen die er een gekocht hadden, heb ik een Nespresso gekocht. Het espresso systeem van Nestlé. Super apparaat! Heb een van de simpelste gekocht want ze zijn best prijzig, maar je krijgt nu deze maand € 50,-- terug dus was ie best te betalen. Hij ziet er leuk uit, en je hebt keuze uit 12 standaard smaken. Het zijn koffie cups die je gebruikt. Nadeel is alleen dat je de cups niet in de winkel kunt kopen maar via telefoon of internet moet bestellen en dat ze vrij duur zijn (€ 0,32 per stuk) Maar met de kleine hoeveelheden koffie die ik thuis drink is het wel te doen. Kek machientje he? Nu wachten op de eerst bestelling. Die zijn binnen 2 dagen in huis zo wordt beloofd. De test cups zijn bijna op namelijk!

Op pad

Dit Sint is weer in het land dus wij zijn weer aan de bak! Niet zo druk als vorig jaar, maar met 7 keer opdraven is het toch een leuke bijverdienste. Op de foto zit je de regendruppels van vandaag nog deels op de mijter. Wat een verschrikkelijk weer hè! Dinsdag 5 december de laatste 2 van de 7 optredens en dan gaat Sint weer op zijn stoombootje!

woensdag 22 november 2006

Veere


Oh die sint toch! Was het afgelopen zaterdag piet die op de verkeerde plek stond, vandaag was het sint. Die stond in veere in plaats van middelburg! Gelukkig kwam de boot met kids ook die kant op! Sint werpt alvast een blik... Turend over de woelige baren.

Sint op pad


Sint is vandaag voor het eerst op pad! De eerste keer dat ik dit jaar de mijter op heb is in middelburg voor de personeels vereniging. Zo de boot op met alle kinderen! Wijzelf hebben in ieder geval al de grootst lol!

zondag 12 november 2006

TIP TIP TIP

Nog even als laatste een tip, doe nooit geen kinderpetje op voor de hele avond, Het knelt!

Kroegentocht

Bij De Markies dus te druk, kijken bij de Grote Slok, ook vol, door naar het Slik, daar was nog net een plekje te krijgen, hoewel..... als haringen in een ton toch nog een pilsje naar binnen gekieperd. Terug naar de Grote slok, ook daar weer eentje, en als afsluiter het foutste café van Bergen, de Catharina bar!

11-11

Gisteravond uiteraard op pad gegaan voor de elfde van de elfde. Normaal gaan we altijd rond een uurtje of 1900 de deur uit, maar omdat 23.11 natuurlijk de tijd is waarop alles echt van start gaat, besloten we om 21.45 te beginnen bij ons stamcafé Thalia. Het was er verassend druk! Waarschijnlijk omdat 11-11 dit keer op zaterdag viel, en wellicht omdat iedereen live wilde zien wie de nieuwe prins geworden is! Op de foto zijn we van Oosterwaal op weg naar De Markies waar het overigens als gewoonlijk veel te druk was om binnen te komen...

zaterdag 11 november 2006

Mime acts

Afgelopen zondag openden onze vriendin Ellen en haar broer Toon de nieuwe juweliers zaak hier in Bergen. Prachtig is het geworden! Als leuke aankleding van de opening hadden ze een mime acteur ingehuurd om de boel op te leuken. Het was ook inderdaad leuk. Hij kondigde iedereen die binnen kwam luidruchting en soms enigzins voor lul zettend aan, en met zijn foute uitstraling erbij zag het er ook nog grappig uit. Ik maakte nog een foto van hem, stuurde hem afgelopen week via de mail, wat resulteerde in een plaatsing op zijn website! Met naamsvermelding van mij, en als ik het goed begrepen heb staat ie ook nog op een andere website. Deze website http://www.mimeproduktief.nl/deklerk.html is in ieder geval van hemzelf! Kun je meteen kijken als je ook een feestje hebt!

Rosada

Gistermiddag een kijkje wezen nemen in het nieuwe Rosada outlet shopping centre in Roosendaal. Vorige week is het open gegaan en ik moet zeggen, het ziet er leuk uit! Jammer is alleen dat zo net na de opening nog veel winkel units leeg zijn... Ze hebben dat wel leuk opgelost door van die lege winkels toch de etalage in te richten en de ingang te "beplakken" met de tekst en decoratie "windowshopping". Qua aanbod zit er best al veel, maar afgezien van een gaaf leren jack (alsnog €200 euri) en een leuk vest, heb ik niet echt iets van mijn gading gezien. Ik heb me in kunnen houden door het geen wat wel van mijn gading was, niet te kopen. Het bleef dus bij kijken, kijken nie kopen!

zondag 5 november 2006

Optreden

Tijdens het meergangen diner trad de Tribute to the Cats band op. Nostalgie! Hoewel ik natuurlijk niet zo bewust de Cats heb meegemaakt, waren er toch heel wat nummers die bekend in de oren klonken! Het was een gezellige avond die van 18.30 tot 01.00 duurde! Regelmatig de voetjes van de vloer. Hier een genietende Eppie en Els! Het weekend is weer voorbij....

Marietje

De avond begon na binnenkomst in de zaal met een optreden van de Volendamse Marietje Kwakman, oftewel Maribelle. Ze deed ooit mee met het songfestival, ze zong toen "ik hou van jou". De leuke kuiltjes in haar wang heeft ze nog steeds, en zingen kan ze ook nog. Beetje vage foto, maar toch....

Borreltje

Omdat we bijtijds weer uit Monnickendam en Hoorn terug waren (lekker geshopt!) konden we nog even door Volendam voordat de winkels dicht waren, en nog even een borrel doen bij een van de cafeetjes op de dijk. Even poseren met mijn nieuwe vest aan hahahah!

Zaterdag

Zaterdagmorgen vroeg opgestaan om zoveel mogelijk te kunnen doen in de omgeving. We stapten naar buiten om de auto te pakken, en daar stond de truck van de Cats band al met de spullen. Komt nog een hoop bij kijken dus! De hele dag zij ze bezig geweest met opbouwen en inregelen, en toen we half de middag terug kwamen in het hotel waren ze aan het soundchecken. Konden we alvast voorproeven! Klonk al lekker!

Papa....

..........fume un pipe! Ziet er toch weer schitterend uit he???? Lachen!

Volendam

Na het shoppen in Zaandam snel door naar Volendam, niet zo ver bij elkaar vandaan. Gauw in gechecked bij hotel Spaander en direct de dijk op. Altijd leuk in Volendam; op de foto in Volendammer kostuum!

LOODS5

Afgelopen weekend met onze vrienden Els & Eppie op sjouw geweest. Eppie heeft bij ons tijdens de verhuizing hard meegeschilderd om ons huis als paleisje om te toveren. Tijd voor een leuke beloning: Met ons mee naar Volendam naar een dinnershow in Hotel Spaander, een diner met optreden van Maribelle (ja ze leeft nog! Bekend van o.a. songfestival 1984) en hoofdact The Tribute to the Cats band. Om 10.00 hebben we onze vrienden opgepikt en eerst naar Zaandam geweest. Wellicht weleens gehoord van Lood 5? De oude Bruynzeel fabriekshallen omgebouwd tot woon artikelen paradijs. Van stoelen en tafels tot vazen en lampen, en alles wat daartussen zit. Maar liefst 60.000 m2 ! Wij hebben o.a. een paar antieke ski's ter decoratie van onze hal aangeschaft, en in de kringloopwinkel ernaast een oud reclamebord van Verkade. Op de foto een van de sfeerkamertjes van Loods 5, hardstikke leuk om iedeen op te doen!

dinsdag 31 oktober 2006

Dinnerdrive

Zondag was de dag van de Dinnerdrive 2006! Het thema was erotisch, en alle deelnemers hadden hun gerechten danwel entourage in de erotische sfeer. De dinnerdrive houdt in dat het 7 gangen diner op 7 verschillende plaatsen plaatsvind. De start was bij ons met de aangeklede koffie. Hoewel aangekleed....???? Het was meer uitgekleed in onze tot Club Papillon omgetoverde huiskamer! De naaktpakken die we aanhadden waren een groot suc6! Hier op de ietwat vage foto zie je Edwin compleet met pruik en Venetiaans masker! Geen gezicht! Maar schrale troost voor hem.... ik liep er ook zo bij hahaha!

Tomtomtomtomtomtom....

Hoofddoel van ons bezoekje aan Breskens was een tripje naar het Brigandje in Maldegem. Het eethuisje staat bekend om zijn spare-ribs. Vol goeie moed plakten we de nieuwe TomTom op de voorruit, en ik moet zeggen, hij is geweldig! TomTom's Eva (zo heet de stem) loodste ons door het Zeeuws Vlaamse en Belgische landschap. Het werd langzaam donker, en een kleine 45 min later stonden we middenop het platteland bij een boerderij achtig pandje in Maldegem-kleit. Keurig door Eva tot aan de voordeur genavigeerd! Natuurlijk de bekende spare-ribs besteld, wat een joekels! op houten plank geserveerd. Ze waren lekker, maar wat minder zout had gekund.... Het was stik gezellig zo met zijn 4-en. In Breskens bleven we slapen, en na het ontbijt zaterdag vertrokken we weer naar Bergen!

Het laatste weekend...


....van oktober! De zomertijd werd verruild voor de wintertijd, maar vrijdag leek het nog best zomer. Niet zo zeer qua temperatuur, maar wel qua zon! We hadden in Breskens afgesproken met Mario en Carina om te gaan eten in Belgïe. Edwin pikte mij 's morgens op in Middelburg, en we lunchten bij het pannenkoek huisje in Dishoek. Terug naar de kust zal ik maar zeggen. Het strand en de duinen mis ik eigenlijk als enige nu ik alweer 5 jaar in Bergen op Zoom woon. Effe een fotóotje van de bekende vuurtoren van Dishoek. En natuurlijk even de zeelucht opgesnoven op het strand!

woensdag 25 oktober 2006

Pirates of the....AZZ

Soms is het net een speeltuuin bij AZZ, getuige deze foto! Clooga's Robin en Wim lieten mij enorm schrikken toen ik de lift werd ingeloodst waar hun net daarvoor een piraat hadden ingeschoven! Als het nou een echt exemplaar had geweest had ik de lift voorlopig niet meer uitgekomen haahaha! De piraat is ingezet om de inschrijvingen voor het AZZ feest te vergroten. Het feest vind plaats in het Arsenaal in Vlissingen, sinds jaar en dag het domein van de piraat! Hopelijk voor de organisatie heeft Tony Depp suc6! Pirates of the Carribean deel 2 komt eraan!


Herrrrrrrfst

De herfstvakantie is voorbij en hup! De herfst is weer in het land. Als je er niet doorheen hoeft is het niet zo erg, het levert vaak genoeg mooie plaatjes op. Deze kiek heb ik gisteren gemaakt toen uik er wel doorheen moest, naar het station omprecies te zijn. Gelukkig liep ik nog droog, maar een ieder die in de buurt van de regenboog zelf liep had waarschijnlijk minder geluk....


Goooodmorning!!!

Het voordeel van dit jaargetijde is altijd dat je de zon ziet opkomen, ik ben in iedergeval fan van zonsopkomsten. Deze heb ik vanochtend gemaakt vanaf het dak van het AZZ kantoor in Middelburg. Hoewel mijn cam-phone prima is, zijn de kleuren die je met wat voor fotocamera dan ook maakt, vaak niet zo mooi als in het echt.... Denk dit plaatje maar in ieder geval wat feller en roder. Maar wel mooi zo toch?


zondag 22 oktober 2006

Heeeeeeerlijk

Het nieuwe poezen slaaphuis cq krabpaal is duidelijk een suc6 bij So-Fee (op foto) en Cat-oh!!! Geregeld ligt een van hun in dromenland bovenop. Het huisje wordt minder vaak bezet, en Moortje is al helemaal niet geïntresseerd, die maakt alleen dagelijks meerdere keren gebruik van het krab gedeelte. Al met al gelukkig geen kat in de zak, dit poezen item!

Inkopen

Zaterdagmiddag zijn we naar Antwerpen getogen om inkopen te gaan doen voor onze Dinner Drive komende zondag. De dinnerdrive is in onze vriendenclub een jaarlijks terugkerend evenement waarbij we gedurende een hele dag dineren, en waarbij iedere gang van het diner (6 gangen) bij iemand anders plaatsvind. Het thema dit jaar is "Erotisch" en daar kan iedereen zijn eigen draai aangeven. Wij hebben de aftrap zondag, we beginnen bij ons met de koffie. Daarom zijn we naar Antwerpen gegaan naar Swiet & seksie, een winkeltje met allerlei snoep en kado artikelen in de erotsiche sfeer. Drop lullen, tieten chocolaatjes en dat soort dingen. Eerst even een broodje gegeten bij de Grote Markt, de boodschapjes gedaan, bij een frietkot een Bels frietjes gegeten en toen nog even in het najaarszonnetje een bakkie gedaan op een terasje!

Puinhoop

Het is al weken een puinhoop op diverse plekken in de stad. Op zich is herbestrating niet zo erg, maar wel als het om een drukke straat gaat! Op dit moment zijn ze bezig o.a. in de Stationsstraat. Iedere morgen als ik naar het station loop, en iedere middag trouwens ook, is het weer een verassing wat er weer gebeurd is, en aan welke kant ik langs de puinhoop kan lopen om naar huis te kunnen. Ben benieuwd hoe het er straks uit gaat zien als het klaar is...

maandag 16 oktober 2006

Klaar!

Na drie uur kruien in het overigens heerlijke najaarsweer (ik bofte wel, voor hetzelfde geld regende het...) was de klus geklaard. Een deel in de schuur om te drogen, en een deel achter in de tuin naast de schuur. Het stook seizoen kan beginnen!!!!!

Kruien

Helaas kon de pallet hout niet op de stoep gereden worden, laat staan in de hal..... Dat wordt dus kruien...... Twintig kruiwagens vol! Af en toe een kleine pauze en dan gelijk weer verder, hoe eerder klaar hoe beter!

Openhaardhout.com

Tegenwoordig kun je alles op het internet bestellen. Voor niks hoef je de deur meer uit, dus ook voor openhaardhout niet! Op bovengenoemde website klik je de bestelling bij elkaar, en na een aantal dagen staat de boel voor de deur! Ze bellen je zelfs nog om de geschatte levering door te geven, in dit geval tussen 10.00 en 11.00, weet je tenminste wat je kan verwachten op je snipperdag. Wat schetst mijn verbazing dat de vrachtwagen om 9.30 al voor de deur stond...! Maar ja..... dan staat het voor je deur, en wij hebben geen achterom.....

dinsdag 10 oktober 2006

Robbie Williams!

Het feest was afgelopen zaterdag in de Engine room in Antwerpen. Een soort lounge ruimte met aangrenzend een soort showroom van dure auto's en twee zalen. In de loungeroom traden een soort Anrea Boccelli klinkende man samen met een opera achtige zangeres op, klonk goed! Ook in deze ruimte stonden black jack tafels en roulette. In de andere zaal een buffetje en in de andere zaal en Dj met lekkere disco dreunen! Klapper op de vuurpijl was de afsluiting door de Nederlandse Robbie Williams! Hij deed het echt goed! Hij leek er qua uiterlijk best op, de stem was ook prima en met de danseressen erbij zag het er gelikt uit! Zelfs de babbels tussendoor in het Engels deden geloven alsof hij het echt was, leuk!

Dancing Queen

Het ziet er een beetje uit als Smokey Joe en zijn vriendin, maar door de rook heen zie je toch echt Edwin die een dansje maakt met schoolvriendin van welleer Monique! 22 jaar geleden zaten ze nog op school bij elkaar en nu werken ze allebei bij de bank. Edwin danst echt nooit, of hij moet echt zat zijn, maar deze gelegenheid (personeelsfeest in Antwerpen) was blijkbaar een rede om toch de dansvloer op te gaan, maar denk eerder aan dat ie zich niet wilde laten kennen ten opzichte van zijn collega's hahaha!

Weekend


Het weekend zit er al weer even op, maar toch nog even een mini verslag. Zaterdag lekker rustig aan gedaan. Alles op het gemak. O.a. Een nieuw slaap-speel-krab object voor de katten aangeschaft. Gelukkig werd ie gelijk in genomen, er werd door cat-oh gelijk een uil op geknapt na eerst de nagels gescherpt te hebben. Mooi zo!

vrijdag 29 september 2006

Extreme make-over

Wat doe je als je bijna geen haar meer hebt van jezelf en je wil toch een volle coupe??? Pimp your collega weet raad! Zet hem voor een plant, maak een foto en hup! Klaar is Clara.....uuuuh Robin! Sorry beste collega.... Hij kan het wel hebben hoor hahahah we klieren elkaar af en toe voor de dagelijkse portie humor bij ons op het werk. Maar een cappucino iedere morgen voordat ie op route gaat, en een Metro krantje voor onderweg en verder hoor je hem niet meer;))) Robin is trouwens onze klusser bij ons op de stichting voor iedereen die hem kent.

Ooievaars trend

Ze worden steeds vaker gesignaleerd in de stad, of misschien heb ik er eerder niet opgelet, maar de ooievaars zijn terug! Deze week heeft ie bij ons in de straat weer een baby bezorgt!!! Vind ze wel lachen eigenlijk! Sommige mensen zijn zelfs zo creatief om nep barsten op het glas te maken hahah. Leuke trend, toch?

maandag 25 september 2006

De beste 28

Jammer maar helaas, maar voor mij is de fotowedstrijd ten einde..... Maar.... ik behoor toch tot de 28 beste inzendingen van 600, en dat alleen is natuurlijk al leuk!

zondag 24 september 2006

Cirque!

Ons hoofddoel van het bezoek aan Brussel was de voorstelling Allegria van Cirque du Soleil. Na een eerder bzoek aan Cirque, 2 jaar geleden, waren we vast van plan om nog eens naar een andere voorstelling van hun te gaan. Omdat ik zelf in het bestuur van de personeelsvereniging zit, lag het dus voor de hand dat ik dat bij gelegenheid ging organiseren. Zo gezegd zo gedaan. Rond 15.30 arriveerden we vanuit de stad bij de gigantische witte tent, wat op zich al mooi is om te zien. Zoals we van Cirque gewend zijn, was ook dit weer een spectakel voor oog en oor! Fantastisch! Bij gelegenheid ga ik beslist nog eens! Onbeschrijfelijk gaaf. Het heeft niks met circus in de ouderwetse zin met dieren van doen, (die zijn er zelfs niet eens bij) maar theatrale acrobatieke nummers en humoristische clownacts om op te vullen. Echt geweldig!

Hip

Onderweg in een van de straatjes kwamen we een of ander museum achtig iets tegen waar je (gratis!) naar binnen kon om even rond te neuzen. Er waren allerlei superhippe "jurken" te zien die van allerlei niet gebruikelijke materialen gemaakt waren. Bijvoorbeeld plastic flessen, plastic eir lepeltjes, of zoals hier op de foto van bovenkantjes en lipjes van blikjes, bij elkaar gehouden door paperclips. Gaaf om te zien! Of ie ook lekker zit en staat betwijfel ik, maar et zag er leuk uit! Origineel bovendien!

Brussel

Afgelopen zaterdag waren we een dagje in Brussel! Vroeg op weg zodat we in de loop van de morgen daar konden arriveren. Helaas wa de navigatie helemaal goed ingesteld zodat we pas bij Brussel verbinding hadden met de sateliet, nadat ik hem had ge-reset.! Gelukkig op tijd want Brussel is nou niet bepaald een fijne stad om doorheen te rijden... We reden zelf naar Brussel voor een personeels activiteit omdat er te weinig plek in de bus was, en bovendien anders hadden we eerst in zeeland moeten opstappen. Onderweg hadden we via sms (leve de gsm!) al doorgekregen dat we rond 11 uur onze collega's konden treffen bij het centraal station, want daar had de bus iedereen gedropt. Erna Max en Kim stonden al op ons te wachten dus we konden gelijk de hort op. Samen met Hein en zijn vrouw (Ingrid?) dronken we eerst een bakkie en toen kuieren door Brussel. Als eerste de Grote Markt op!

vrijdag 22 september 2006

Streetfighter!

Onze Moor is gewond! Van de week, na hun logeerpartijtje in het asiel is Moor weer na een paar dagen naar buiten gegaan. Het was mooi weer, maar blijkbaar toch een rede om in gevecht te gaan met een buur-kat. Of natuurlijk een gevecht om het territorium. Althans dat denken we want de neus van Moor is behoorlijk gehavend uit de strijd gekomen! Maar Moor zou Moor niet zijn als zijn middagdutje gewoon door ging! Lekker een keer op de zolder in de vensterbank achter het gordijn. Schijnt en heerlijk knus plekje te zijn want onze Sophie ligt daar ook graag!

Trugkieke

Om terug te kijken in oude berichten klik in het linke gedeelte op "Archives" of op de maand van keuze. Op de hoofdsite zelf worden namelijk maar een beperkt aantal berichten weergeven. Als er meer berichten op geplaatst worden dan mogelijk verschuifd het oudste bericht naar het archief. Weten we dan ook weer!

Reacties en grotere foto's

De weblog is nieuw voor de meesten, en nog niet helemaal vertrouwd, ook niet bij mij trouwens. Net als in een nieuw huis is het wennen de eerste weken. De reacties bijvoorbeeld. Slechts 1 reactie tot nu toe, van iemand die gegokt heeft en goed gegokt! Inderdaad, klik op het woord "comments" ( onde de berichten zie je een zinnetje als"# posted by Martin @ 9/20/2006 10:48:00 PM 0 comments dan dus op het laatste woordje comments klikken) en volg de stappen. De foto's kun je groter maken door er simpelweg op te klikken, kan altijd handig zijn! De plaats van de foto in de tekst is als ik hem via internet geplaatst heb nog an te passen bv links of rechts, maar als ik de weblog via mijn photo gsm update, kan ik niks qua lay out aanpassen. Dat soort dingetjes ontdek je vaak al doende dus.... proberen maar gewoon! Enne...... een reactie is altijd leuk!!!

woensdag 20 september 2006

Foto wedstrijd

Omdat er tussen mijn foto's van de afgelopen jaren best voltreffers zitten (al zeg ik het zelf) heb ik wat foto's ingestuurd naar verschillende online fotowedstrijden. Niet geschoten is altijd mis tenslotte! Van alle wedstrijden waarnaar ik heb ingestuurd, heeft alleen www.jeleukstefoto.nl iets laten horen.... De actie loopt nog tot 1 oktober en dan is e winnaar bekend. Uit de 600 inzendingen zit ik in ieder geval tot nu toe bij de beste 40! Deze foto heb ik ingestuurd. Tot 1 oktober vallen er iedere dag 4 foto's af tot er 1 door de jury overblijft. kijk dus eens op de site onder "wedstrijden" en dan op het oranje woordje "Hier" klikken om te zien wie er nog over is. Over het algemeen, zo heb ik gemerkt, wordt de site eind van de middag ververst. Zal ik de 100x70 vergroting op canvas winnen??????

dinsdag 19 september 2006

Voorbij


De vakantie is weer voorbij! Gisteren weer aan het werk gegaan en gelukkig was het niet meteen gekken huis op kantoor. Een goed begin is tenslotte het halve werk! Op maar de volgende vakantie...

vrijdag 15 september 2006

Laatste loodjes


Het zit ds weer bijna op voor ons hier, morgen gaan we weer naar huis. Nog even over de bazaar lopen en aan de haven een hapje eten, en dan laten we marmaris voor wat het is. Ik geloof niet dat ik hier nog eens kom, we hebben lekker kunnen relaxen en bruin kunnen bakken, maar volgende keer ergens anders denk ik.

woensdag 13 september 2006

Niks


De hele dag niks doen behalve eten, drinken en zonnen is alles wat we doen. Op dit moment zitten we aan de haven om een vorkje te prikken. Het is nog een hele kunst om ergens bij andere mensen te gaan zitten want het is erg rustig met touristen.

dinsdag 12 september 2006

Oversteek


Vandaag de oversteek gemaakt naar het altijd leuke rhodos. Hoewel leuk... Eigenlijk is het helemaal niet meer leuk zo toeristisch is het geworden! We waren er een jaar of 10 terug, maar wat een verschil zeg! Maar toch leuk als dag trip en om weer gezien te hebben.

maandag 11 september 2006

Appartement


Het appartement waar we zitten is basic maar op zich niet onaardig. Ligt gunstig, alleen de bedden hadden wat zachter gemogen en een dikker kussen had ook heen kwaad gekund. Maar we houden het wel uit met lekker niks doen in de zon! Zo rond de 30 graden is niet onaardig toch? Op de foto ons app.

zondag 10 september 2006

Alles goed


Ja dat is eigenlijk het enige wat we nu kunnen melden. Reis is goed gegaan en app. Is best aardig. De komende dagen smeren en keren!