woensdag 27 januari 2010

Nieuw

Ik was weer bij ma op bezoek, want daar loopt het allemaal niet zo soepel mee (zware keelontsteking met Andes maar ook een scheurtje in haar rib na een val partij....) dus in de lunchpauze effe op de fiets door Middelburg gescheurd. Na woont nog steeds in "ons" ouwe buurtje dus herkenning alom. Gek gezicht als je dan ineens de bulldozers tekeer ziet. Gaan op de flat waarlangs je 6 jaar naar school liep. De wijk wordt gesaneerd, er komt vast iets mooiers voor terug!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Neuzenbal


Het is weer een en al leut in de stad in bergen op zoom, het neuzenbal heeft weer plaatsgevonden. De aftrap van de vastenavondweken. Drie weekenden van te voren en dan het vierde werken de vastenavond zelf. De café's worden ontmanteld in de weekenden en de feestgangers erin. Ach, ook een "kwaaie" maand duurt maar een maan dus die drukte overleven we ook wel weer. Op de foto het leeggehaalde café.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Vips in the house!

Afgelopen zaterdag hadden we bekende Nederlanders in de zaak. Hoewel niet bij iedereen bekend, maar toch. Het waren Anita en Ed! Het zang duo uit Tholen ( of Scherpenisse op het eiland Tholen). Trouwe tv oranje kijkers kennen ze wel en iedereen die 2 jaar geleden bij ons in de tuin op het feest waren ook. Toch leuk dat ze effe een bakkie komen doen in het café, dat al zo goed als ontmanteld was voor de carnavals weekenden.


- Posted using BlogPress from my iPhone