zaterdag 12 juli 2008

Valencia webalbum klaar!

Het was weer een hele klus, maar het is weer gelukt om al die foto's die ik weer gemaakt heb te knippen, plakken en op te pimpen. Het zijn weer mooie foto's geworden, maar het blijft nog steeds een mobieltjes camera en dus net iets meer om op te pimpen en bovendien is het wennen aan de instellingen van de camera en dus veel uitproberen. Bekijk het resultaat door te klikken op: http://picasaweb.google.nl/edmapics/ValenciaMetDeNokiaN95Camera Klik op het knopje "diavoorstelling" als je alles vanzelf voorbij wilt laten komen of klik de foto's een voor een aan. Veel plezier ermee!

woensdag 9 juli 2008

Nokia N95

By the way, ik had het nog niet vermeld, maar geloof het of niet, alle Valencia foto's zijn met mijn telefoon gemaakt! De techniek van tegenwoordig propt al meer dan 5 miljoen pixels in een telefoontje met reseltaat dat er zijn mag. Ideaal voor mij want mijn Nokia heb ik altijd op zak en fotograferen doe ik graag dus de komende twee jaar van mijn verlengde abonement zit ik weer goed! Zelfs binnen in de Kathedraal doet ie het niet onaardig met weinig licht! De rest van de foto's komen natuurlijk nog op het webalbum en wellicht nog een par hier. Ik hou je op de hoogte!
Posted by Picasa

Futuristisch!

Wij raakten zowat in extase zo geweldig gaaf vonden wij het, wij als verwende lullen die toch al best wat gezien hebben op de wereld. Het zijn een aantal gebouwen bijeen zoals het Oceanographic waar alles op onderwatergebied te zien is, zoals het grootste onderdoorloop aquarium van Europa (wij vonden de kleinere van Burgers Bush in Arnhem mooier) maar ook een erg leuke dolfijnen show. De andere grote aquariums waren werkelijk schitterend om te zien. Andere gebouwen zijn onder andere een film museum en een Imax theater.
Posted by Picasa

Terug!

Ja daar is ie weer, de rubriek "Terug"! Deze keer terug uit Valencia. De sinaasappels groeiden niet tot de rand van je balkon zoals Eddy Wally al jaren geleden zong, maar mooi was het er wel! Valencia is redelijk compact, qua grote denk ik zoiets al Utrecht, het is er echt Spaans met allerlei leuke straatjes en pleintjes en het er vooral trendy! Hele delen van de stad worden gesloopt en opgeleukt met moderne kunst en ook de café's en barretjes gaan met de tijd mee en vele zijn über hip! En Valencia is HOT, zowel qua temperatuur (wij hebben zowel de 30 graden als de 36 graden overdag gezien) als qua opkomst van nieuwe toeristen stromen. En dat komt natuurlijk vooral door de low cost airlines als Ryanair. Hier op de foto bij een van de superhippe gebouwen van het kunstcentrum van de stad. Geweldig mooie ultra moderne architectuur! Echt enorm indrukwekkend als je daar tussen loopt!
Posted by Picasa