dinsdag 2 november 2010

Opname!


Goed nieuws voor de liefhebber, gisteren hebben er weer opnames plaatsgevonden in de studio van Rood muziekprodukties in het pittoreske Steenbergen! Tien nummers ingezongen, 1 valt er sowieso al af want ging te hoog dus maar beter gelijk afkappen, 1 gaat er in de herkansing en de anderen worden uitgemixed en opgepoetst tot iets moois. Het huisje in montmartre was de beauty van de dag! Nu begint het geduldig afwachten totdat Stefan de boek klaar heeft. I can't wait!


- Posted using BlogPress from my iPhone

vrijdag 29 oktober 2010

Vakantiefoto's online!

Yes! We zijn weer terug van een heerlijke vakantie op Aruba en Curacao! We hebben het prima gehad. Heerlijk die temperatuur daar! Op Curacao wel aardig wat buien gehad, maar ach, het regent warm water daar, en als je bij een bui je spulletjes even droog legt en daarna weer je handoekje uitrolt is er niks aan de hand! En goed nieuws, de foto's staan al online! Klik maar op http://picasaweb.google.com/edmapics/ArubaEnCuracao2010# en je kunt ze bekijken. Ik ben alleen nog niet zover dat bij alles een bijschrift staat dus als je echt benieuwd bent wat het allemaal is moet je later nog maar een keertje kijken. Hieronder vast een voorproefje, gemaakt op Aruba.
Posted by Picasa

donderdag 21 oktober 2010

Jeep safari

Op de valreep nog even 2 Aruba foto's. Op zich niks mis met Aruba, maar ons te Amerikaans en dus ongezellig. Maar we hadden het prima hier! Vandaag op jeep safari geweest. Mooie dingen gezien maar niet echt bijzonder.





We vinden het dus niet erg dat we vanavond onze koffer moeten pakken om morgenochtend 10.00 naar Curacao te vliegen

- Posted using BlogPress from my iPhone

Hot hot hot

Hier even een kort berichtje vanaf Aruba! We hebben het heerlijk hier. Lekker luieren op het eilandje van het hotel, afgewisseld door slenteren langs de winkeltjes hier. We maken het wel! Nog weinig foto's met mijn iPhone genaakt dus kunnen nog niet veel laten zien. Morgen wellicht meer want op de laatste dag op het eiland gaan we op jeepsafari. Hier dan ter illustratie een plaatje tegenover ons hotel. Een vertrekkend mega cruise schip!


- Posted using BlogPress from my iPhone

vrijdag 15 oktober 2010

Volg ons!

Sinds deze week ben ik weer actief op Twitter! Komt goed uit tijdens de vakantie want verbruikt lekker weinig data verkeer die korte berichtjes! Je kunt ons volgen op www.twitter.com/edmaboz Heel misschien hier nog een update met fotootje, maar de rest van het wel en wee tijdens de vakantie, maar ook nu nog en ver daarna kun je op Twitter bijhouden!

donderdag 14 oktober 2010

Het weer.

Het weer voor Aruba vanaf maandag..... Vervelend als je daar naar toe gaat zeg....
Gelijk de zee in als we daar half de middag aankomen!


- Posted using BlogPress from my iPhone

zaterdag 9 oktober 2010

Actie dag

Vandaag een actiedag in Middelburg. De keuken en de woonkamer bij ma moesten maar weer eens gesausd worden. Het was weer eens nodig, want ja met roken stoppen is nog steeds niet aan de orde en dan ziet de gebroken witte muur en plafond toch een keer geel.... Samen met Eppie was het zo gepiept! Ma en lyd hadden de boel al afgeplakt dus wij kwamen in een gespreid bedje! Succes met losse spulletjes weer terug zetten? Alles weer smetteloos wit!


- Posted using BlogPress from my iPhone

woensdag 6 oktober 2010

Brugge

Afgelopen maandag als voorproefje naar Brugge geweest om een tripje met onze vriendenclub voor te bereiden. Begon druilerig maar uiteindelijk heerlijk nazomerweer! Het wordt vast weer gezellig komende zondag en maandag als we voor het eggie gaan!





- Posted using BlogPress from my iPhone

Lekker flauw

Moet ik nog meer zeggen?


- Posted using BlogPress from my iPhone

Vindingrijk

Wie niet sterk is moet slim zijn! Ik weet niet of de drummer hier op de foto minder slim is, maar wel vindingrijk! Want hoe krijg je een drumstel in een dweilband mee? Je monteerd hem op een rollator! Lachen zeg! Ik hoorde van binnen al de muziek van de band of vroeg me af of ik echt een drumstel hoorde, en jawel! Zo doe je dat dus! Oh ja, het was met het Krabbenfestival, een festival door de straten van Bergen met allerlei dweilbands uit de regio.
Posted by Picasa

Snot en Kwiel

Het is alweer even geleden, maar 18 september stond ik voor het eerst sinds de Krabbenfoor weer op het podium om wat nummers ten gehore te brengen. Drie keer een half uur maar liefst! Vol in de stress dus want ja, 27 nummers is niet weinig natuurlijk! Qua stem ging ie goed, qua teksten iets minder maar de sfeer was toppie! Het was lekker druk bij café Oosterwaal dus gelukkig genoeg publiek!
Posted by Picasa

dinsdag 5 oktober 2010

De Ark

Misschien hebben jullie m weleens zien liggen, maar wij reden laatst door Dordrecht heen over de N3 en zagen daar de ark van Noach! Hij is weer opnieuw gebouwd! Hij schijnt volgens de site ook onlangs in Vlissingen te zijn geweest, maar er blijkt nog geen vergunning te zijn om m van binnen te mogen bezoeken... By the way, de foto is een beetje vaag, maar vanuit de rijdende auto gemaakt.
Posted by Picasa

woensdag 22 september 2010

Tweet tweet tweet

Hij schijnt online te zijn, de twitter van stadscafe THALIA! Ik heb nog geen inloggegevens want de website bouwers zijn nog druk bezig, maar vanaf 1 oktober gaat de officiële THALIA website de lucht in met de daaraan gekoppelde twitteraccount voor het nieuws!


- Posted using BlogPress from my iPhone

dinsdag 21 september 2010

Handig!

Is dat handig! Een sms als je (volgens aquafresh) je tandenborstel moet vervangen. Zelfs de melding dat ze nu in de aanbieding bij kruidvat zijn! Leuke marketing truc! Je kunt je ook opgeven op de website van aquafresh!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Live

Zaterdagavond voor het eerst sinds lange tijd weer officieel het podium op. Café Oosterwaal op een steenworp afstand van ons thuis was de locatie van de jaarlijkse feestavond van smartlappenband Snot & Kwiel. Tentje vol en gezellig! Drie keer een half uur waren voor mij. Het ging vrijwel vlekkenloos, op wat kleine tekstfoutjes na. Maar ja met 27 nummers zingen valt dat wel toch? Foto is een beetje vaag, maar dat was de fotograaf ook eind van de avond...


- Posted using BlogPress from my iPhone

dinsdag 14 september 2010

Detail

De detail foto ontbrak..... Bij deze!


- Gepost vanaf mijn IPhone

Altijd leuk!

Altijd leuk, belettering van een bedrijfswagen afpeuteren zodat de tekst veranderd. De bus van de glazenwasser bijvoorbeeld. "hoge rukreiniging" haha! En nee, ik heb het niet gedaan!


Gepost vanaf mijn IPhone

vrijdag 10 september 2010

Hop 2

En om maar gelijk verder te gaan met hop: meteen een bloemstuk gemaakt met hop en hortensia. De juf doet nog ff de finishing touch!


- Gepost vanaf mijn IPhone

Hop

Het is weer de tijd van de hop! Vorig jaar was ik te laat, maar ik had het in mijn agenda gezet en zodoende kreeg ik vorige week keurig de melding "hop bestellen" op mijn iPhone in beeld. Naar ja war laat je zo'n enorme bos hop? Het was te groot voor op de kast van de bar, dus het is de kast achterin geworden!


- Gepost vanaf mijn IPhone

maandag 6 september 2010

Druk

Het was nog lang gezellig in Volendam, maar om een uur of 4 is het wel een eind klaar daar, dan zit de kermis er op en lopen de cafés verder leeg. Op naar de volgende kermis! Het eerste weekend van sept 2011 zijn we er weer, we hebben de kamer al gelijk weer geboekt!

Fotoshoots







Naturlijk nog met de artiesten op de foto!

Bonnie





Hoogtepunt, geloof het of niet, was toch het optreden van Bonnie St. Claire maandagmiddag in het Motje. Iedereen zong mee, handjes in de lucht en hoppa! Wat een sfeer zeg! Superleuk, terwijl ik niet eens gedronken had, want ik was de Bob! Twee dames hadden zelfs t-shirts laten maken hahahah!

Sterrenparade



Volendamse sterren hebben we dit jaar niet echt op zien treden, maar andere artiesten uit het nederlandstalige cirquit wel! In café het Motje passeerden diverse optredens de revu, bovenste foto is Stef Ekkel bekend van oa "De Woonboot" en daaronder Django Wagner, oa van "Kali" en "Kijk een in die mooie blauwe ogen". Wat een reus zeg! Niet lang, maar wel ongelovelijk dik!

Supersfeer!


Vorig jaar waren we alleen op maandag overdag op de kermis, dus wisten we niet hoe het er 's avonds aan toe ging, en hoe het er 's avonds uit zag. Het zag er supergezellig uit! En de sfeer was prima! Net carnaval!

Volendam

Omdat we zelf ook nog weleens weg willen hadden we ons personeel ingeschakeld om na de samba bandjes het café open te houden zodat wij snel de auto konden pakken richting Volendam, want het was weer voldendamse kermis!


- Mobiel gepost via mijn iPhone

zondag 5 september 2010

Samba!

Wat een prachtige dag vandaag zeg! Nazomeren in Nederland, geweldig! Koopzondag in Bergen op Zoom berekend altijd iets extra's en vandaag was het samba festival met een aantal verschillende samba drumbands die oa bij ons terras om beurten halt hielden. Super met die zonnige entourage!


- Mobiel gepost via mijn iPhone

zaterdag 4 september 2010

Soepie!

Afgelopen donderdag hadden we op mijn werk bij "de stichting" een personeelslunch ter gelegenheid van het einde van de vakantie. Iedere verdieping van ons kantoor moest iets maken. Rene en ik hadden allebei een soep gemaakt. Hij gazpacho, de koude Spaanse soep en ik een pittige oosterse kippensoep. Het werd een suc6! Jammer rene maar 9 liter soep van mij staat niet tegenover jouw bakkie soep haha jammerrr!


- Mobiel gepost via mijn iPhone

woensdag 18 augustus 2010

Grappig

De stripjes in de (gratis) ochtend krantjes kunnen soms zo lekker flauw zijn! Henk en Toos vind ik zelf altijd een van de leukste, maar ook Argus uit De Pers. Vanochtend deze, ik wilde m je niet onthouden. Zo begint je dag toch met een glimlach?!


- Mobiel gepost via mijn iPhone

zondag 15 augustus 2010

Oogstfeest

Het duurt nog effe, maar wellicht dit jaar ons eerste oogstfeest! De druivenstronken in de tuin groeien gestaag en aan een van de twee hangen al druiven! Ze waren eerst groen en nu steeds meer blauw! Zo leer je nog eens war!






Inzoomen en uitzoomen




In sommige omstandigheden, zoals bv op de Peperbus, is het zeer handig en leuk om ver in te kunnen zoomen! Op mijn camera kan ik 30 keer inzoomen, maar hoeveel is dan nou eigenlijk? Nou, dat zie je op de foto's bij dit bericht dus! Vanaf de toren richting Bergse plaat, in en uitgezoomt!

Sky High




Ook in Bergen zijn we de hoogte in gegaan, afgelopen zondag de Peperbus op! Prachtige vergezichten bij helder weer. De omringende dorpen waren prima zichtbaar, net als in Middelburg op het vorige bericht. Leuk om weer eens gedaan te hebben! Even bekenden opgebeld vanaf de toren of ze even naar buiten kwamen voor een kiekje hhahah! Els en Bep bedankt!