woensdag 22 september 2010

Tweet tweet tweet

Hij schijnt online te zijn, de twitter van stadscafe THALIA! Ik heb nog geen inloggegevens want de website bouwers zijn nog druk bezig, maar vanaf 1 oktober gaat de officiële THALIA website de lucht in met de daaraan gekoppelde twitteraccount voor het nieuws!


- Posted using BlogPress from my iPhone

dinsdag 21 september 2010

Handig!

Is dat handig! Een sms als je (volgens aquafresh) je tandenborstel moet vervangen. Zelfs de melding dat ze nu in de aanbieding bij kruidvat zijn! Leuke marketing truc! Je kunt je ook opgeven op de website van aquafresh!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Live

Zaterdagavond voor het eerst sinds lange tijd weer officieel het podium op. Café Oosterwaal op een steenworp afstand van ons thuis was de locatie van de jaarlijkse feestavond van smartlappenband Snot & Kwiel. Tentje vol en gezellig! Drie keer een half uur waren voor mij. Het ging vrijwel vlekkenloos, op wat kleine tekstfoutjes na. Maar ja met 27 nummers zingen valt dat wel toch? Foto is een beetje vaag, maar dat was de fotograaf ook eind van de avond...


- Posted using BlogPress from my iPhone

dinsdag 14 september 2010

Detail

De detail foto ontbrak..... Bij deze!


- Gepost vanaf mijn IPhone

Altijd leuk!

Altijd leuk, belettering van een bedrijfswagen afpeuteren zodat de tekst veranderd. De bus van de glazenwasser bijvoorbeeld. "hoge rukreiniging" haha! En nee, ik heb het niet gedaan!


Gepost vanaf mijn IPhone

vrijdag 10 september 2010

Hop 2

En om maar gelijk verder te gaan met hop: meteen een bloemstuk gemaakt met hop en hortensia. De juf doet nog ff de finishing touch!


- Gepost vanaf mijn IPhone

Hop

Het is weer de tijd van de hop! Vorig jaar was ik te laat, maar ik had het in mijn agenda gezet en zodoende kreeg ik vorige week keurig de melding "hop bestellen" op mijn iPhone in beeld. Naar ja war laat je zo'n enorme bos hop? Het was te groot voor op de kast van de bar, dus het is de kast achterin geworden!


- Gepost vanaf mijn IPhone

maandag 6 september 2010

Druk

Het was nog lang gezellig in Volendam, maar om een uur of 4 is het wel een eind klaar daar, dan zit de kermis er op en lopen de cafés verder leeg. Op naar de volgende kermis! Het eerste weekend van sept 2011 zijn we er weer, we hebben de kamer al gelijk weer geboekt!

Fotoshoots







Naturlijk nog met de artiesten op de foto!

Bonnie





Hoogtepunt, geloof het of niet, was toch het optreden van Bonnie St. Claire maandagmiddag in het Motje. Iedereen zong mee, handjes in de lucht en hoppa! Wat een sfeer zeg! Superleuk, terwijl ik niet eens gedronken had, want ik was de Bob! Twee dames hadden zelfs t-shirts laten maken hahahah!

Sterrenparade



Volendamse sterren hebben we dit jaar niet echt op zien treden, maar andere artiesten uit het nederlandstalige cirquit wel! In café het Motje passeerden diverse optredens de revu, bovenste foto is Stef Ekkel bekend van oa "De Woonboot" en daaronder Django Wagner, oa van "Kali" en "Kijk een in die mooie blauwe ogen". Wat een reus zeg! Niet lang, maar wel ongelovelijk dik!

Supersfeer!


Vorig jaar waren we alleen op maandag overdag op de kermis, dus wisten we niet hoe het er 's avonds aan toe ging, en hoe het er 's avonds uit zag. Het zag er supergezellig uit! En de sfeer was prima! Net carnaval!

Volendam

Omdat we zelf ook nog weleens weg willen hadden we ons personeel ingeschakeld om na de samba bandjes het café open te houden zodat wij snel de auto konden pakken richting Volendam, want het was weer voldendamse kermis!


- Mobiel gepost via mijn iPhone

zondag 5 september 2010

Samba!

Wat een prachtige dag vandaag zeg! Nazomeren in Nederland, geweldig! Koopzondag in Bergen op Zoom berekend altijd iets extra's en vandaag was het samba festival met een aantal verschillende samba drumbands die oa bij ons terras om beurten halt hielden. Super met die zonnige entourage!


- Mobiel gepost via mijn iPhone

zaterdag 4 september 2010

Soepie!

Afgelopen donderdag hadden we op mijn werk bij "de stichting" een personeelslunch ter gelegenheid van het einde van de vakantie. Iedere verdieping van ons kantoor moest iets maken. Rene en ik hadden allebei een soep gemaakt. Hij gazpacho, de koude Spaanse soep en ik een pittige oosterse kippensoep. Het werd een suc6! Jammer rene maar 9 liter soep van mij staat niet tegenover jouw bakkie soep haha jammerrr!


- Mobiel gepost via mijn iPhone