woensdag 22 november 2006

Veere


Oh die sint toch! Was het afgelopen zaterdag piet die op de verkeerde plek stond, vandaag was het sint. Die stond in veere in plaats van middelburg! Gelukkig kwam de boot met kids ook die kant op! Sint werpt alvast een blik... Turend over de woelige baren.

Sint op pad


Sint is vandaag voor het eerst op pad! De eerste keer dat ik dit jaar de mijter op heb is in middelburg voor de personeels vereniging. Zo de boot op met alle kinderen! Wijzelf hebben in ieder geval al de grootst lol!

zondag 12 november 2006

TIP TIP TIP

Nog even als laatste een tip, doe nooit geen kinderpetje op voor de hele avond, Het knelt!

Kroegentocht

Bij De Markies dus te druk, kijken bij de Grote Slok, ook vol, door naar het Slik, daar was nog net een plekje te krijgen, hoewel..... als haringen in een ton toch nog een pilsje naar binnen gekieperd. Terug naar de Grote slok, ook daar weer eentje, en als afsluiter het foutste café van Bergen, de Catharina bar!

11-11

Gisteravond uiteraard op pad gegaan voor de elfde van de elfde. Normaal gaan we altijd rond een uurtje of 1900 de deur uit, maar omdat 23.11 natuurlijk de tijd is waarop alles echt van start gaat, besloten we om 21.45 te beginnen bij ons stamcafé Thalia. Het was er verassend druk! Waarschijnlijk omdat 11-11 dit keer op zaterdag viel, en wellicht omdat iedereen live wilde zien wie de nieuwe prins geworden is! Op de foto zijn we van Oosterwaal op weg naar De Markies waar het overigens als gewoonlijk veel te druk was om binnen te komen...

zaterdag 11 november 2006

Mime acts

Afgelopen zondag openden onze vriendin Ellen en haar broer Toon de nieuwe juweliers zaak hier in Bergen. Prachtig is het geworden! Als leuke aankleding van de opening hadden ze een mime acteur ingehuurd om de boel op te leuken. Het was ook inderdaad leuk. Hij kondigde iedereen die binnen kwam luidruchting en soms enigzins voor lul zettend aan, en met zijn foute uitstraling erbij zag het er ook nog grappig uit. Ik maakte nog een foto van hem, stuurde hem afgelopen week via de mail, wat resulteerde in een plaatsing op zijn website! Met naamsvermelding van mij, en als ik het goed begrepen heb staat ie ook nog op een andere website. Deze website http://www.mimeproduktief.nl/deklerk.html is in ieder geval van hemzelf! Kun je meteen kijken als je ook een feestje hebt!

Rosada

Gistermiddag een kijkje wezen nemen in het nieuwe Rosada outlet shopping centre in Roosendaal. Vorige week is het open gegaan en ik moet zeggen, het ziet er leuk uit! Jammer is alleen dat zo net na de opening nog veel winkel units leeg zijn... Ze hebben dat wel leuk opgelost door van die lege winkels toch de etalage in te richten en de ingang te "beplakken" met de tekst en decoratie "windowshopping". Qua aanbod zit er best al veel, maar afgezien van een gaaf leren jack (alsnog €200 euri) en een leuk vest, heb ik niet echt iets van mijn gading gezien. Ik heb me in kunnen houden door het geen wat wel van mijn gading was, niet te kopen. Het bleef dus bij kijken, kijken nie kopen!

zondag 5 november 2006

Optreden

Tijdens het meergangen diner trad de Tribute to the Cats band op. Nostalgie! Hoewel ik natuurlijk niet zo bewust de Cats heb meegemaakt, waren er toch heel wat nummers die bekend in de oren klonken! Het was een gezellige avond die van 18.30 tot 01.00 duurde! Regelmatig de voetjes van de vloer. Hier een genietende Eppie en Els! Het weekend is weer voorbij....

Marietje

De avond begon na binnenkomst in de zaal met een optreden van de Volendamse Marietje Kwakman, oftewel Maribelle. Ze deed ooit mee met het songfestival, ze zong toen "ik hou van jou". De leuke kuiltjes in haar wang heeft ze nog steeds, en zingen kan ze ook nog. Beetje vage foto, maar toch....

Borreltje

Omdat we bijtijds weer uit Monnickendam en Hoorn terug waren (lekker geshopt!) konden we nog even door Volendam voordat de winkels dicht waren, en nog even een borrel doen bij een van de cafeetjes op de dijk. Even poseren met mijn nieuwe vest aan hahahah!

Zaterdag

Zaterdagmorgen vroeg opgestaan om zoveel mogelijk te kunnen doen in de omgeving. We stapten naar buiten om de auto te pakken, en daar stond de truck van de Cats band al met de spullen. Komt nog een hoop bij kijken dus! De hele dag zij ze bezig geweest met opbouwen en inregelen, en toen we half de middag terug kwamen in het hotel waren ze aan het soundchecken. Konden we alvast voorproeven! Klonk al lekker!

Papa....

..........fume un pipe! Ziet er toch weer schitterend uit he???? Lachen!

Volendam

Na het shoppen in Zaandam snel door naar Volendam, niet zo ver bij elkaar vandaan. Gauw in gechecked bij hotel Spaander en direct de dijk op. Altijd leuk in Volendam; op de foto in Volendammer kostuum!

LOODS5

Afgelopen weekend met onze vrienden Els & Eppie op sjouw geweest. Eppie heeft bij ons tijdens de verhuizing hard meegeschilderd om ons huis als paleisje om te toveren. Tijd voor een leuke beloning: Met ons mee naar Volendam naar een dinnershow in Hotel Spaander, een diner met optreden van Maribelle (ja ze leeft nog! Bekend van o.a. songfestival 1984) en hoofdact The Tribute to the Cats band. Om 10.00 hebben we onze vrienden opgepikt en eerst naar Zaandam geweest. Wellicht weleens gehoord van Lood 5? De oude Bruynzeel fabriekshallen omgebouwd tot woon artikelen paradijs. Van stoelen en tafels tot vazen en lampen, en alles wat daartussen zit. Maar liefst 60.000 m2 ! Wij hebben o.a. een paar antieke ski's ter decoratie van onze hal aangeschaft, en in de kringloopwinkel ernaast een oud reclamebord van Verkade. Op de foto een van de sfeerkamertjes van Loods 5, hardstikke leuk om iedeen op te doen!