donderdag 31 december 2009

De finale

Wat gaat de tijd hard! Het is alweer de laatste dag van een zeer bewogen 2009! Het jaar van decwasrheid voor ons! Het café kwam er en gooide ons hele leven op een hoop. We sprongen recht de leuwekuilnin als beginnende horeca boys maar het ging goed! Gaat nog steeds goed! Ook kwam mijn eerste cd uit. Super om eens in een studio te zijn! Het is best een suc6 met tot nu toe een dikke 150 exemplaren die de deur uitgingen. Andere hoogtepunten waren de trip naar onze alltime number one Bali en het zwemmen met de dolfijnen op Curacao. Natuurlijk ook het jaar van de iPhone hahaha als een kind zo blij ermee. Vooral al die leuke progammaatjes die je kan downloaden zoals deze Lego app waarmee je een foto omzet in een lego tekening. De helemaal lege treincoupé waar ik vanmorgen instapte (werk er überhaupt nog iemand?) nu als Lego tekening







maandag 21 december 2009

Goed doel

Zo nu en dan moet je je eens inzetten voor de medemens. Het goede doel dus. De kerst-inn van stichting goedgeefs bijvoorbeeld.Die hadden een kerstmiddag en vroegen mij om met een optreden de middag op te leuken. Met 300 man in de Stoelemat was de sfeer prima maar het geluid was k...
Gelukkig net net goed genoeg voor enkelen gehandicapte medemensen om lekker mee te bleren voor het podium!

DennenBoZ

Afgelopen weekend vond het evenement "DennenBoZ" plaats. De animo van het publiek was niet denderend, maar dat kwam vooral door het slechte weer. Hoewel juist die sneeuw weer bij de kerstsfeer past natuurlijk! De ondernemersvereniging "Sterck" had overal in de stad vuurkorven en houten chaletjes neergezet. Supergezellig met zoals hier bij ons voor de deur een kerstkoor! Zoals vaak bij een snapshot is de kwaliteit van de foto veel minder dan de sfeer zoals je ziet. Tja, da's het enige nadeel van de Iphone waarmee ik m gemaakt heb, de telefoon is helemaal geweldig maar het fototoestel wat erop zit helaas niet....

Zoals het hoort

Kijk Bergen op Zoom, dit is zoals een schaatsbaan hoort te zijn! Een openlucht baan dus en niet in een tent. Zo heb je altijd een leuk zicht op de omgeving en de omgeving heeft weer leuk zicht op de schaatsbaan. Hier dus uitzicht op de stadsschouwburg, althans dat is mijn vertaling op schauspielhaus, en daarmee kom ik volgens mij wel in de richting toch?

Lange afstand

We hebben heel wat gelopen dus de lange afstandsloop hebben we zeker gewonnen! Kris kras door de Altstad van Düsseldorf langs alle markten. Gelukkig bleven we slapen in de stad zodat we niet meer doodmoe naar huis hoefden te rijden.

Weihnachtsmarkt

Er is maar 1 land waar kerstmarkten echt kerstmarkten zijn vind ik, en dat is Duitsland. Dus hup, op onze vrije maandag de trein in naar Düsseldorf want ik ben gek op kerstmarkten. Niet vanwege die rotzooi die ze verkopen (die wil je nog niet kado krijgen) maar vanwege de sfeer. Gelukkig was het koud (gevoelstemperatuur -10) want dat hoort erbij.

vrijdag 11 december 2009

Coming up!

Direct na het SInt weekend ging op onze vrije maandag de kerstboom weer uit de mottenballen! Twee meter zestig hoog en 1200 lampjes. Het duurde wel even voordat alles weer vorm had! Maar het is weer een beauty geworden!



Kado's

De kadi's schoven over en weer en de tijd tikte voorbij. Niets is wat het lijkt, want bijna op het eind toen Damian alle Lego voor zich had staan luidde de opdracht: allemaal 1 plaats opschuiven hahaha! Gelukkig kan ie goed tegen zijn verlies, en uiteindelijk ging ie er na het spel toch nog met de Lego vandoor.



Sint is weg!

Sint is weer terug naar Spanje, maar hier nog wat plaatjes van 5 december toen we met de familie Janse/Koens het dobbelspel speelden bij ons in Thalia.