woensdag 27 mei 2009

We're open!

Woensdag 27 mei was het dan zover, de offieciele openingsborrel van ons Stadscafé! We hadden geen flauw idee wat ons qua bezoekers te wachten stond want we hadden alleen een aankondiging in het café hangen, maar gelukkig overtrof het onze stoutste verwachtingen! Een man of 60 à 70 was er wel op het hoogtepunt, en wat vooral leuk was, allemaal bekenden! Voor ons vooral een bevestiging dat die in ieder geval terug gekomen zijn na de overname! Goed gevoel dus!

zondag 24 mei 2009

Sunny

Alweer een zonnige dag achter de rug! Vrijdag was het gekkenhuis op terras 's middags en dus ook druk in de keuken voor de lunches en vooral met koffie drinkers! Ik heb nooit geweten dat er zoveel koffie werd gedronken op terrassen zeg! Zaterdag gek genoeg minder druk qua lunchers maar met drinkers zeker niet slecht en vandaag, zondag rustig op terras maar da's normaal op de gewone zondagen want dan zijn de winkels dicht en moet je echt bewust naar Thalia gaan. Wel gezellig borreluurtje weer tussen 16.30 en 19.00 ongeveer. Daarna wat rustiger maar da's op zich ook niet zo erg hoor, als e tenminste geen irritante klanten als enige aan de bar zitten, en daar dreigde het wel naar.... Maar goed dat zullen we ook nog wel eens meemaken! Al met al zijn de eerste dagen zeker niet slecht geweest! Altijd maar weer afwachten hoe de dag verloopt, daar valt geen pijl op na te trekken!

Verschil

Zoek de verschillen! Vanmiddag zijn we voordat de zaak open ging nog even via de Bergseplaat naar pa & ma Machielsen gereden. Grappig om te zien waar we van de winter op het ijs stonden is het nu bijna zomers! Zelfs de eerste handdoekjes lagen op het zand uitgespreid! Ik heb de winterfoto er nog even bijgedaan voor de herinngering aan het schaatsen!

maandag 18 mei 2009

De eerste week

Stadscafé Thalia is nu een week open, en het loopt best aardig! Het is nog niet overdreven druk geweest, gewoon gezellig. Zo kunnen we er tenminste langzaam in komen! Heel wisselvallend, de ene avond niks, de andere druk, je kunt er geen pijl op trekken. Het terras is natuurlijk puur afhankelijk van het weer en dat is nog niet echt denderend geweest dus qua lunch loopt het nog niet storm. Wat ook opvalt is dat mensen alleen maar buiten lunchen op terras en niet binnen. Hoewel het interieur, zeker qua sfeer, hetzelfde moet blijven, komen er toch iedere keer weer wat kleine veranderingetjes tevoorschijn. Eerst natuurlijk de muziek computer, da's een geweldig ding! En natuurlijk steeds meer persoonlijke spulletje aan de muur en op tafel, of zoals hier op de balk van het plafond! Stadscafé Thalia, anno 2009 Edwin en Martin. Kregen we zaterdagavond van onze vrienden uit Den Haag en Veessem. Vandaag gelijk opgehangen natuurlijk!
Posted by Picasa

donderdag 14 mei 2009

Stu stu STUDIO!

Gisteren was het weer zover! Opnieuw een opname avondje in de studio van Rood muziekprodukties in Steenbergen. Op de foto zie je trouwens Stefan, de techinicues / eigenaar. Achter mij stond Hans, de zangcoach die vooral op de uitspraak enzo let, handig! Ik ging er met een slecht gevoel naar toe, geen tijd gehad om me voor te bereiden, dus liet het maar op me af komen. Ik had 2 avonden achter elkaar in gepland dus had de tijd, maar ja tijd is geld! Wonderwel ging het hardstikke lekker! De vorige (eerste) keer was een goeie les geweest! Ik begreep veel beter hoe het allemaal moest en ook de uitvoering ginstukken beter! De studio mannen waren zichtbaar meer teverden dan de vorige keer. Het ging veel makkelijker. In plaats van 4 nummers vorige keer (waarvan er 3 niet goed genoeg waren) heb ik er maar liefst 6 ingezongen! Het ging zo lekker dat zelf het eerste nummer wat vorige keer wèl goed was nnog een keer opnieuw door mij ingezongen werd (in 1 keer!) en nu nòg beter klinkt! Ik kan niet wachten tot alles uitgemixt is! Het is druk in de studio dus duurt nog wel even;((((

maandag 11 mei 2009

Boekingen

Tijdens het besloten feestje ging de handel ook gewoon door en werden de eerste boekingen voor feestjes in de agenda genoteerd!
Posted by Picasa

Bloemenparade

Woensdagavond was een besloten avond als start, alleen familie en goeie vrienden waren uitgenodigd en het werd een gezellige bloemenparade! Leuk als eerste start en de zaak staat gelijk vol!
Posted by Picasa

Stadscafé Thalia in bedrijf!

Afgelopen woensdag 7 mei gaat de geschiedenis als de startdatum van ons eigen café! Stadscafé Thalia is een feit! Hier op de foto onthullen we het nieuwe logo en daarmee de start voor een verfrissing van het café. Dat zal zeker niet ineens gebeuren en zeker niet altijd direct merkbaar voor de klant, maar er zal allicht eens wat veranderen, al dan niet bewust.
Posted by Picasa

vrijdag 1 mei 2009

Toch nog lol

We zijn toch nog maar even de deur uitgegaan, maar overal waar je kwam was er toch wel een wat bedompte sfeer. Op een uitzondering na geen bandjes of zangers/zangeressen in de café's. Op zich als er wat drank in zit wordt het dan toch wel weer gezellig, maar anders dan anders. Voordeel was wel dat we vroeg thuis waren, ik moest tenslotte vandaag 1 mei toch werken! We hebben toch ook nog maar een foto van Edwin zijn fiets gemaakt, anders is het zo sneu als hij er niet op staat!