donderdag 25 juni 2009

Ooooops!

Is dit genant! Met je collega's als toeschouwer je auto zien zinken in de sloot achter kantoor! Dit gebeurde een medewerker van twee kantoren verderop! Volgens de brandweerman die ik aansprak zou het waarschijnlijk de handrem geweest zijn die niet of niet goed geneoeg erop stond. Leedvermaak voor de omringende kantoren dus! Het zal je maar gebeuren.....

dinsdag 16 juni 2009

De lichtjes

Zie je de lichtjes van de Schelde.... Voldaan liepen we over de kermis weer naar de Scheldekaaien waar de auto stond, op naar het volgende weekend!
Posted by Picasa

Ook nog

Ook Edwin nog even op de foto en toen gaan eten! Een prachtig trendy restaurant dat later een Turks restaurant bleek te zijn, met heerlijk eten! Geen döner kebab maar echt mooie en vooral lekkere gerechten! Dat was ons weekend weer!
Posted by Picasa

Sky High

Hier nog een opname vanuit de hoogte, zo heb je wel een leuk uitzicht over de stad!
Posted by Picasa

Sinksenfoor

Ons weekend valt tegenwoordig op maandagmiddag. Ik slaap 's morgens eerst uit na een lange werkweek in Middelburg en Thalia en Edwin doet ondertussen de boekhouding. Daarna tijd voor iets leuks! Els en Eppie kwamen ons ophalen om in Antwerpen op terras wat te drinken en even wat te eten. En laat het nou ook nog Sinksenfoor zijn! De 6 weken durende kermis van Antwerpen. Het was niet echt druk, maar toch leuk om overheen te lopen. Èn natuurlijk in het reuzenrad! Best hoog! Klik maar op het plaatje voor het filmpje!

maandag 15 juni 2009

Anders

De zon brak door en zo werd het toch nog een heerlijke terras middag! Ook een Belgisch muziekcorps trook door de stad, deze kwamen uit Brugge volgens mij. Leuk reclameplaatje voor ons terras toch.
Posted by Picasa

Personeel

Uiteraard wilden wij ook wel even op de foto met de petten van de jonge garde van Corpes de Fraiche op onze koppies! Proost!
Posted by Picasa

Jong geleerd...

...is oud gedaan! Terwijl de papa's buiten stonden te bieren zaten de gids naar goed voorbeeld Binnen aan de bar! Kindervriend Edwin was uiteraard in zijn nopjes, vooral toe ze weer wegwaren en de vloer voorzien was van Pringles restanten hahha. Erg leuk zicht, die kiddo's aan de bar! Het lijkt wel of ze naar het voorlzen van Ome Edwin zitten te luisteren!
Posted by Picasa

Supersfeer!

Er hing een supersfeer in de stad, het werd een vrolijke middag en een goeie terras middag! De tap en de koffiemachiene liepen constant en ook de bitterballen en de brood-met-haring liep als een trein!
Posted by Picasa

Reuze!

Dat is reuze! Alweer bezoek van de reuzen en het Corpes de Fraiche oftewel de aardbeijen fanfare! Ludieke vrolijke klanken door de straten van het centrum en natuurlijk voor ons terras! De markt heeft dan wel de naam van de horeca, maar hier is het ècht gezelig toeven! Het hele spul hield hier pauze, en de zon kwam zelfs door! Hier op de foto nog de plassen op de grond, maar het kwam goed! Na regen komt ècht zonnenschijn!
Posted by Picasa

Stu stu studio 2, het vervolg

Enekele weken geleden al het studio verhaal hier op de weblog, en vanmorgen weer naar de studio, maar dit keer de radio studio van de BRTO, de Brabantse Wal Radio en Televisie omroep. Hier zie je mij vlak voor het gezellige radio interview dat live op de radio werd uitgezonden. Het was een leuk gesprek, en belagrijker.... er werden 2 nummers van mijn cd gedraaid! Verschillende Thalia klanten hadden het gehoord, dus leuke reacties en een prima cd verkoop vandaag! Alweer 9 stuks de deur uit en dus nu richting de 50 verkochte exemplaren.
Posted by Picasa

Proefmei

Afgelopen weekend vond er weer een editie plaats van Proefmei, het Bergse culinaire evenement gebaseerd op het AAA menu oftewel Bergse aarbeien, Bergse Asperges en vooral Bergse Ansjovis! Er zijn zelfs 2 nieuwe stadsreuzen ontworpen, Aspergilda en Ansjovion (toch?) Gelukkig kwamen ze ook nog bij Stadscafé Thalia op visite!
Posted by Picasa

Origineel

De cd-hoes zoals hieronder hebik zelf gemaakt en gefotoshopt oftewel op de computer geknipt, geplakt en digitaal gegumd! Dit is het origineel, want geen enkele wolk houd mij hoor hahahah, gewoon op de tuinbank in de tuin dus, en digitaal bewerkt!
Posted by Picasa

woensdag 10 juni 2009

Op naar de 50!

Mijn eerste cd is uit en het gaat vooralsnog voorspoedig met de verkoop! De eerst 30 cd's zijn inmiddels de deur uit, en een nieuwe stapel ligt alweer in afwachting klaar! Een stuk of 10 zijn er daarvan al bijna op voorhand verkocht dus het gaat prima! Op naar de 50! Lachen toch? Uiteraard kunnen de cd's tegen betaling van 5 euri bij ons eigen Stadscafé Thalia afgehaald worden, maar tegen een kleine meerprijs gaat ie ook op de bus naar de rest van het land hoor!
Posted by Picasa

zondag 7 juni 2009

Vuurdoop

Gelukkig hebben we onze vuurdoop, qua drukte goed doorstaan! Met zijn vieren stonden we ons mannetje en vrouwtje en liepen zo af en toe het vuur uit de sloffen. Zo vaak mogelijk glazen halen en snel spoelen want zonder glazen zitten kan natuurlijk niet! Maar het is allemaal gelukt! Op naar de braderie eind juli, dan zal het nog veel drukker zijn...!
Posted by Picasa

All that Jazzz

Het Jazz weekend van Bergen op Zoom (dat bijna een week duurt...?!) is weer voorbij! Door de weeks hadden we niks qua bandjes of ander soortige optredens, maar zaterdag was onze eerste top-dag! In de middag trokken verschillende bandjes tijdens de streetparade voorbij zoals hier de OhNo band, en zaterdagavond hadden we de Dazlling Ratpack. Makkelijk verteerbare Jazz gelukkig, want Jazz is niet direct ons ding. Gelukkig bracht het genoeg publiek binnen, maar rch hotemetoten Jazz volk.... Vrouwvolk met mantelpakjes en nep parels en strakgefönde kapsel met dampende wijn in hun handen omdat ze te gierig zijn om wat uit te geven, en volk die wel de stoelen bezet houden en uberhaupt niks drinken en het "zo naar hun zin hebben".... wat een vreselijke lui zeg....!
Posted by Picasa

dinsdag 2 juni 2009

Knutselwerkje

Afgelopen donderdag was het weer zover, we (Els en Monique en ikzelf) Zijn weer bij Nel wezen freubelen met groen! Dit is het resultaat, een mooie grote ronde schaal, beetje blauwachtig melkglas met dit bouwwerk erop! Fris stukkie toch?
Posted by Picasa

Griekse nacht

Bergen heeft kennis kunnen maken met mij nieuwe cd! De cd is klaar, zes nummers erop en vanmorgen bij de doorkomst van de Roparun werd ie op de markt in Bergen op Zoom gedraait! Leuk man! Hier een videofragment ervan, klikt u maar!

maandag 1 juni 2009

Door dik en dun

Super om mee te maken zeg! Overal langs de route dweilbandjes om de 297 teams uit heel Nederland en Belgie aan te moedigen! Honderden mensen in alle vroegte op de been, dat moet ene supergevoel geven bij de renners die elkaar iedere keer om de zoveel kilometer het stokje over geven want Parijs-Rotterdam loop je vast niet helemaal achter elkaar..... Op de foto hier team "Door dik en dun" uit Steenbergen waar Peter en Erica Machielsen in zitten! Onze eigen familie!!!! Daarna zijn we afgehaakt om aan te moedigen.... Het is nu 08.00 geweest en nog even terug naar bed..... nog even slapen want om 16.00 moet de tap weer open en het terras in orde zijn! Hopelijk blijft het zonnnig.....
Posted by Picasa

Drukker

Het wers steeds drukker en drukker op de markt waar steeds meer teams vanuit Parijs(!) door ons eigen Bergen op Zoom liepen en fietsten om geld op te halen voor diverse kankerprojecten. Vorig jaar werd er 3 miljoen euro opgehaald!!!! Hie rop de foto de ladderwagen van Bergen op Zoom en Roosendaal voor team "Het lopend vuurtje"!
Posted by Picasa

Sta op!

Normaal sta ik nooit uit vrije wil op, alleen om op vakantie te gaan, maar vandaag was het anders! Sta op tegen kanker is de allerbeste reden om vroeg uit je bed te komen! Gelukkig waren we gisteravond al om 23.00 thuis want om 05.15 waren we al uit de veren want de Roparun kwam door de stad! Je ziet het op de klok van de Peperbus, we waren er echt bij!
Posted by Picasa