zaterdag 29 maart 2008

25 maten


Vanochtend nieuwe nike schoenen gekocht, hoofdprijs werk natuurlijk in vergelijk met new york maar ja ik wilde ze hebben! Kom ik zaterdagavond kennissen tegen in ons stamcafé, exact dezelfde schoenen als mij! 25 maten kleiner (het mannetje is nog geen 2 ) leuk om even bij elkaar te houden!

maandag 24 maart 2008

Altijd prijs

Het mooiste straatje van Middelburg, de Kuiperspoort is altijd prijs! Zowel zonder als mèt sneeuw een plaatje waard!
Posted by Picasa

Haas

Deze haas, vanochtend door mijn broer in de buurt van het Zeeuwse Gapinge (tussen Serooskerke en Veere) was letterlijk het haasje! Maar gelukkig alleen fotografisch geschoten en niet met een schot hagel gelukkig. Mooi plaatje.
Posted by Picasa

Sence

Hier nog een foto van gisteren tijdens ons paas diner in restaurant Sence in Burgh Haamstede. Heerlijk gegeten daar!
Posted by Picasa

De verschillen

Hoe verder we gisteren vanuit Burgh Haamstede richting Bergen kwamen, hoe minder sneeuw. Bij ons lag er wel een laagje op de auto's, maar verder op straat niks. Vanacht heeft het nog wel iets gesneeuwd maar hier in de binnenstad was het nauwelijks te zien, alleen op de coniferen in de tuin. Maar dan Middelburg! Hier mijn neef Frans met vriendin, zie hoeveel er daar ligt! Dikke tien centimeter! Wie weet wat er nog valt hier, maar of het net zo als in Zeeland gaat worden.....?
Posted by Picasa

zondag 23 maart 2008

Anders!


Dan ziet deze foto er toch heel anders uit, een dag eerder met moeder janse in de zon op een terras in antwerpen. Lekker een koffietje met een wafel met warme kersen! Nog een beetje geshopt en daarna in bergen even mee maar de kroeg. Gezellig hoor!

Vrolijk pasen?


Het is maar net waar je vrolijk van wordt natuurlijk maar als je net als ons 's avonds vanuit burgh haamstede door de sneeuw terug moet rijden naar huis, dan wordt je daar niet zo vrolijk van... Wie had dat nog verwacht weg! Maar goed, het paasdiner smaakte prima en het was gezellig.

donderdag 20 maart 2008

Jammer

Slecht nieuws van onze correspondenten uit Zoetermeer.... Zij kwamen met het bericht en tevens bewijsmateriaal dat de paashaas dit jaar definitief NIET komt. Jammer dus, maar ja met dat slechte weer op komst misschien niet eens zo erg......

woensdag 19 maart 2008

Test

Even kijken of dit ook lukt.... een video op de weblog, moet kunnen schijnbaar. Als het meezit zie je hier een filmpje wat ik met mijn telefoon geschoten heb van de skyline van New York..... als het goed is.... We zien in ieder geval het plaatje ervan. De qualiteit is niet al te best maar het gaat om het idee!

New York Webalbum klaar!

Alle foto's zijn geangschikt en opgefluft dus het New York Webalbum is vanaf heden klaar! Veel kijkplezier in ieder geval!

dinsdag 18 maart 2008

Kleur bekennen.


Hoewel we al een kleurig kantoor hebben, komt ds in het kader van het kunst project steeds meer kunst aan de muur. Ook personeel mocht een bijdrage leveren dus er hangen nu 3 originele martin janse's aan de wand bij het rookhol. Architectuur foto's zijn het geworden.

Da's pech...


...uitzicht weg! Zoals je ziet vordert de bouw van het kantoor naast ons gestaag en dus vanaf heden heen uitzicht meer:(

Smurfenreactie

De telegraaf plaatste op hun website een artikel over de smurfen van AH, dat ze op zijn. In de door lezers geplaatste reacties onderaan het artikel kwam ik deze tegen hahahah, leuk!

maandag 17 maart 2008

Webalbum NYC online

Na uren knip, plak en opleuk werk zijn de eerste foto's van NYC (New York City) online beschikbaar. Klikt u maar op: http://picasaweb.google.nl/edmapics/NewYork2008 klik vervolgens op "diavoorstelling" en als het goed is zit je de komende minuten dan naar de eerste serie foto's te kijken! Mocht dit niet lukken, klik dan de eesrte foto aan en klik vervolgens op de blauwe pijltjes rechts (een foto vooruit gaan) of links (een foto terug). De volgende serie foto's, gemaakt met de andere (Fuji) camera komen een dezer dagen online en worden op chronologische wijze in het reeds bestaande album verwerkt dus kom gerust van de week nog een keer extra kijken!
Posted by Picasa

Happy Birthday

Lang zullen we leven in de gloria! Zondag waren mijn zussie en ik jarig, en als echte twins werden we natuurlijk beide 40! En die mijlpaal werd namens mijn zus gevierd in Phanta Rei in Vlissingen afgelopen zaterdag. Het was bere gezellig daar onderaan de boulevard in de strandtent. Vooral leuk om al die ouwe bekenden weer te zien! Door ons drukke leven en omdat we niet in de buurt wonen zien we elkaar ook niet altijd op verjaardagen dus dit keer was het extra leuk dat we weer wel konden!
Posted by Picasa

woensdag 12 maart 2008

De rest

Nog 2 bijna volle dagen te gaan hier. Dus we hebben nog volop tijd om NOG meer te lopen, NOG meer te SHOPPEN!! Zometeen naar chinatown en little Italy en ook Times Square staat nog op het progamma. Dit zal voorlopig wel het laatste bericht zijn vanuit NY. Kijk volgende week maar na het weekend want dan zullen we wel ons Picasa webalbum ge-update hebben met de foto's!

Hoogtepunten!

Het is nog steeds geweldig hier en een aaneenschakeling van hoogtepunten. Zowel letterlijk al figuurlijk, op de grond en high in the sky! Gisteren naar het vrijheidsbeeld gevaren met een bootje, wat een groot ding zeg! We zijn er ook op geweest. Je mag niet meer in het beeld zelf, maar wel bovenop het voetstuk. Daarna weer kilometers gelopen door de stad en vandaag de helicoptgervlucht gedaan. Geweldig zeg In korte tijd toch heel veel kunnen zien! Ben heel benieuwd hoe de foto's eruit zien, en vooral de video. Maar ook al zoudenm die bij wijze van spreken mislukt zijn, dan nog is de indruk onuitwisbaar!

maandag 10 maart 2008

Fantastisch!

Sorry beste allemaal, het heeft even geduurd, maar hier toch een berichtje uit New York! Het is echt helemaal geweldig hier! Hebben al veel gezien en enorm veel gelopen! De stappenteller wees gisteren 19.5 kilometer aan! Vandaag zal het iets minder zijn, maar toch. Het valt ook niet mee om alles te willen zien en dan nog shoppen ook hahahah! De creditcard wappert nog al eens..... De laptop heeft geen bereik in het hotel zelf waar we zitten en via de telefoon lukt het ook niet om te updaten dus of er veel meer berichten uit New York op komen is nog maar de vraag, maar geen bericht is goed bericht!