woensdag 29 augustus 2007

Doggy

Er is weer beesten nieuws in de familie! Nadat Bob Janse naar de eeuwige jachtvelden is afgereisd, is er weer een nieuwe telg bij het gezin van mijn broer Eric bijgekomen. Het is een Basset puppie en komt net als Piet Paulsma uit Friesland! Uit Noard Burgum (where the hell is that!) om precies te zijn. Enkele weken oud dus. Jeroen is de naam, zus van Catootje die alweer enige jaren oud is. Beiden vernoemd naar de Jan, Jans en de kinderen personages. Ben beniewd wanneer hij kan fierljeppen!

dinsdag 21 augustus 2007

Sit down!

Kijk, voor degene die ze nog niet gezien hadden, hier kunnen we ook wel mee voor de dag komen toch? Zwart stofje, ingeweven barok motiefje en klaar! Zit heerlijk! Nou nog even de katten kaalscheren zodat er geen haren op komen en dan zijn we er hahhaha!
Posted by Picasa

New Arrivals

Eindelijk is ie er dan (of is het een zij?) de nieuwe bank! Lekker kitcherig motiefje en chique pootje eronder! Past goed in The Highstreet Palace toch? gelukkig kunnen we weer languit op de bank! Hoewel..... we hebben nu nog maar 1 bank! De twee nieuwe stoeltjes de er al twee maanden zijn zitten heerlijk, maar effe onderuit op de bank is toch beter hahhah, maar wie het eer komt....
Posted by Picasa

Rest op Picasa

Zondagmiddag, bloedheet in Venetïe en onze laatste middag alweer. Hier op de foto een paar van die honderden gondels die in Venetïe rondvaren! Onbetaalbaar (€ 80 voor een half uur à 45 min....) maar ook leukom alleen maar naar te kijen!
De rest van de foto's van ons Venetïe avontuur vind je op ons Picasa webalbum. Het recept is als volgt: klik op de link http://picasaweb.google.nl/edmapics dubbelklik vervolgens op de foto Venetie 2007 en dubbelklik op de foto die je wilt zien OF klik op de knop diavoorstelling. Veel plezier ermee! Enne.... mocht je gelijk zin krijgen? Voor de vliegtickets kun je terecht op http://www.ryanair.com/ en onz betaalbare hotelletje boekte ik op www.venere.com!



Foto's Venetïe

Een van de hoogtepunten is uiteraard het wereldberoemde Piazza San Marco oftewel het San Marcoplein. Prachtig om te zien, peperdure consumpties op de terrassen en vooral drommen met mensen die er rond dwalen!

Sky High

Prima vluchtje, klein vertraginkje. Een uur en twintig minuten later waren we op de luchthaven van Treviso, 45 minuttjes van Venetïe. Ook een kleine luchthaven, aan de rand van een bedrijventerrein, grappig om te zien! Half acht gelandt en acht uur al in de bus naar Venetïe. Prima geregeld! Met de boot van het busstation richting hotel gaat ook prima en tegen tien uur 's avond slenterden we door de straatjes van de stad, hier de beroemde Rialtobrug by night! Niet loepzuiver maar had alleen mijn gsm maar bij dus daarme is deze foto gemaakt en die is in het donker niet helemaal toppie, maar acht het gaat om de sfeer!

Weeze / Düsseldorf / Niederrhein

We vliegen met Ryanair, de populaire prijsvechter vanaf de voormalige militaire luchthaven. Dat militaire is nog prima zichtbaar want het ligt middenin de bush-bush en zodra je de slagboom van de ingang doorrijdt, waan je je op een legercampus compleet met alle kantoortjes en slaapgebouwen. En dan ineens doemt daar na een kilometertje een modern ogend luchthavengebouw op! Grappig. Lekker compact, dichtbij parkeren en geen drukte. Venice here we come!

Kevelaer

Vrijdagmiddag op weg naar de luchthaven van Weeze (15 km over de grens bij Nijmegen), vliegveld Niederrhein officiceel maar volgens Ryanair Düsseldorf (je zal het moeten lopen!) langs Kevelaer gereden. We waren veel te vroeg om al naar de luchthaven door te rijden en Kevelaer, bekend als bedevaartsoord is natuurlijk best aardig om eens rond te lopen toch? Kunnen we daar tenminste ook over meepraten. Het bejaarden gehalte is in dat soort plaatsen natuurlijk enorm en ook qua winkels en etablisementen lijkt de tijd 30 jaar stil te hebben gestaan. Oubolligheid ten top dus, maar daardoor ook weer leuk, en zeker als intermezzo voor ons. Natuurlijk voor de goede verloop van onze Venetïe trip een kaarsje gebrand!

woensdag 15 augustus 2007

Nieuw fotoalbum online

Er staat weer een nieuw fotoalbum online op Picasa! Eindelijk de foto's van Edwin zijn 40e verjaardag online gezet. Klik maar op http://picasaweb.google.nl/edmapics , klik daarna op de map Edwin 40 en de map opent! Als je op de foto dubbelklikt wordt ie groter, als je boven de foto's op de knop diavoorstelling drukt komen de foto's een voor 1 vanzelf voorbij! Een kind kan de was doen! Kom maar regelmatig voorbij op de picasa website (zet 'm bij je favorieten!) want er komt geregeld een album bij!

Wasbeurt

Sporen doet Belle niet helemaal volgens mij, of misschien juist wel! Hoe het ook zij.... Belle vind douchen juist WEL lekker! Gezellig met Damïen onder een warme douche! Heeeerlijk! En nog schoon ook!
Posted by Picasa

maandag 13 augustus 2007

Frank wie?


Niet bij iedereen bekend, maar frank was ooit de soundmix julio iglesias van belgië. Wat anderen niet lukte, lukte frank wel: polonaise over de markt! Vakwerk en leuke show! Bijna een uur lang was ie er tot groot genoegen van iedereen. En... Het was weer droog tijdens zijn optreden!

Artiesten


Tout bergen op zoom was gistermiddag weer uitgerukt voor de vuist tegen spierziekte artiesten. Verschillende artiesten zetten hun beste beentje voor! Belangeloos traden we op voor het goede doel met als hoofd act frank galan!

40 plus


Naast edwin hebben binnen een maand tijd nog a vriendinnen op de 40 plus lijst kunnen toevoegen! Sonja am hanneke! Ze verjaarden in juni en juli al maar afgelopen zaterdag werd het gevierd in holten! Het was mede door het mooie weer een daverend succes!

Combi

Afgelopen zaterdag weer eens de provincie Overijssel bezocht. Hoofddoel was het verjaardagsfeest in Holten van Sonja en Hanneke, maar waarom niet combineren met een uitstapje? Ik was nog nooit in Giethoorn geweest dus op naar het Ventïe van Nederland! Het bleek toch best een eind rijden vanuit Bergen op Zoom... ik had het idee dat het niet zo heel ver van Holten lag, maar toch nog altijd dik een uur verder! Maar ach, het was lekker weer dus wat gaf het! Leuk langs de kanaaltjes/slootjes gelopen en even een klein lunchje op het terras genuttigd. Niet gevaren, het was er druk en bovendien hadden we weinig tijd. Wel leuk om gezien te hebben!

woensdag 8 augustus 2007

Flower Power

Eindelijk staat de Datura vol in bloei! Dankzij het warme weer van afgelopen weekend zit ie vol in de knop en de bloemen wisselen elkaar af. En die geur 's avonds! Mmmmmm echt lekker! Laat het nog maar even duren!
Posted by Picasa

dinsdag 7 augustus 2007

Nieuw, PICASA!

Picasa is natuurlijk niet nieuw, maar deze online fotosite heeft nu ook mijn foto's erop staan! Leuk hoor, foto's effe bijwerken, beetje de kleur enzo op-pimpen en dan hup zo het internet op! Ik heb gisteren Picasa gedownload (werd als een van de beste getipt door Computer Idee) en hoewel ik alles nog uit moet proberen is het zonder handleiding tot dit eerste album gekomen! Klik hier maar even http://picasaweb.google.nl/edmapics en klik dan maar op de foto met mijn hoofd erop (zelfde als hier, hoe simpel kan het zijn!) Mijn eerste album bevat de foto's van de Hatista vaartocht van afgelopen zaterdag.

maandag 6 augustus 2007

Hollands next Topmodel

Toch nog een nieuwe kandidaat! Wat mij gisteren niet lukt, lukte mijn zus eerder op het strand wel, een foto van Belle maken waarop ze wel stil blijft zitten en netjes in de camera kijkt. Toppie toch?

Belle on the beach!


Ook belle ontbrak niet op het strand tot grote vreugde van edwin die belle nog niet had gezien. Damien was er ook en gelukkig voor hem was ome edwin wel zo gek om mee te gaan zwemmen dus feest!

Eindelijk!

Je zou het nu bijna niet meer geloven als je naar buiten kijkt, maar gisteren was het toch echt MEGA strand weer! Als echte zonaanbidder wilde ik natuurlijk naar de Playa! Vrouwenpolder werd het, waar mijn ma een huisje heeft en waar het gelukkig een stuk minder druk was dan op dit plaatje! De heenreis vertoonde wat strubbelingen in de vorm van kleine files, maar het bleef gelukkig steeds rijden, terug ging iets voorspoediger, ook een kleine file maar ach, dat weet je als je op zo'n hete dag naar het strand wil. Heerlijk gebakken in ieder geval! De hele familie was compleet dus dat was ook weer gezellig! De middag/avond voortgezet op terras op de markt in Bergen en heerlijk laat bij de Griek buiten een lekkere hap verorbert! Kon het maar elk weekend zo zijn!

Workshop

Natuurlijk kregen we ook een workshop sloep-besturen! Edwin heeft het geprobeerd maar dat valt toch bestegen als je dat nog nooit gedaan hebt! Verzekeringstechnisch leek het mij beter om het aan mij voorbij te laten gaan als ik dat zo eens van Edwin gade sloeg hahahah! Maar voor de foto is het wel leuk natuurlijk! Het had nog wel wat voeten in de aarde want EN wij moesten erop, EN die super Hollandsche molens natuurlijk! Deze kiekjes zijn door Tineke gemaakt, zij was sneller dan ik om ze op de pc te zetten, binnenkort nog wat kiekjes van mijn toestel. Het was een fantastische dag, heerlijk! Gewoon een soort mini vakantie! Die houden we erin hoor, ons jaarlijkse vaartochtje!

Peppie en Kokkie

Peppie en Kokkie waren afeglopen weekend in Leiden en omgeving. De familie Stant gooide speciaal op ons verzoek de trossen van de Hatista weer los en vanwege het weer was dat afgelopen zaterdag natuurlijk een zeer prettig gebeuren! Vanaf de jachthaven (Vlietlanden voor de kenners) voeren we door de sloten, vaarten en kanalen naar Leiden alwaar we de binnenstad invoeren. Kijk ze maar eens zitten die twee! Net een ijsje achter de kiezen (leuk, gewoon aan de kade bij Mc Donalds aanleggen!), klaar voor het ruime sop!