maandag 29 maart 2010

Waarheen waarvoor

Onze vrije maandag vandaag besteed aan de uitvaart van ma d'r beste vriendin uit Delft, "ons" Lenie is niet meer. Helaas heeft ze de zeer snelle strijd tegen kanker al na 4 weken verloren. Net begin de 70.... Een korte dienst met vooral leuke anekdotes. Na afloop kennis gemaakt met de crematorium kat die graag door iedereen wordt aangehaald. En waarom zou je daarna niet effe gewoon een tukje doen tussen de kransen van vorige uitvaarten? Lekker fleurig toch? Lenie goeie reis, je was een leuk mens!



vrijdag 26 maart 2010

Hogerop

Je zal maar steigerbouwer zijn.... Leuke opdracht, en niet alledaags natuurlijk, maar toch.... Je zal boven zijn en wat vergeten zijn! Deze kwamen we tegen in Breda/Ginneken.


- Mobiel gepost via mijn iPhone

donderdag 25 maart 2010

In uitvoering

Werk in uitvoering in de Bergse binnenstad. Na een paar jaar stilstand eindelijk weer begonnen met het afmaken van de bestrating van de Kerkstraat, vlak bij ons. Het geld was op en dus de werkzaamheden op de lange baan. Ben benieuwd wanneer wij aan de beurt zijn.....


- Mobiel gepost via mijn iPhone

Verzetje

Soms heb je effe een verzetje nodig. Ma zat in een dip omdat het met haar beste vriendin erg slecht ging, en omdat ze toch naar Bergen kwam voor mijn verjaardag maakten we er maar gelijk iets gezelligs van! Lunchen buiten de deur, en nog in het buitenland ook, de Kiekenhoeve in Essen, net over de grens. Eindelijk eens een leuke foto kunnen maken, da's altijd een hele kunst want ma wil nooit op de gevoelige plaat. Deze candid foto heb ik in ieder geval kunnen maken!


- Mobiel gepost via mijn iPhone

dinsdag 16 maart 2010

Lente!

De lente schijnt er echt aan te komen! De temperatuur stijgt deze week en met het zinnetje zitten we vandaag (in Middelburg in ieder geval) goed! En kijk dan hoe leuk die krokussen dan. Laat maar konen die lente!





- Mobiel gepost via mijn iPhone

Terrasje pakken

Het kan weer! Sinds gisteren staat het terras weer uit bij het stadscafe. Het dreigde af en toe wel, maar gelukkig bleef het tijdens het opbouwen droog. Laat het voorjaar maar komen!


- Mobiel gepost via mijn iPhone

vrijdag 5 maart 2010

Kikkerlandje

Wat een verschil! Kwamen we gisteren uit een tropisch Punta Cana, nu stond ik net om 06.50 op een koud perron waar de ijsbloemen op de ruiten van de windschermen stonden, wat winterse natigheid baar beneden viel, en met een temperatuur van onder het vriespunt! Een verschil van meer dan DERTIG graden! Ik ga weer een morgentje werken in Middelburg en vind het allerminst erg. Heerlijk weer lekker frisse lucht hier in ons kikkerlandje. Lekker stil vanmorgen op straat, een merel die alvast de morgen in inblaast. Nederland, we're back again!






- Mobiel gepost via mijn iPhone

woensdag 3 maart 2010

Adios

We zitten weer op de luchthaven, het zit er weer op! Het bord met vliegtijden geeft een vertraging aan van een kleine 2 uur en dat kan met onze tussenstop in Jamaica natuurlijk alleen maar erger worden... We zien wel, bakkie koffie erbij en wachten maar! Bedankt by the way voor alle reacties van iedereen, het was weer leuk om te schrijven maar zeker ook om de reacties te lezen! Ben alleen benieuwd naar de rekening van tmobile voor het versturen van alle weblog berichten met foto's....








Mobiel gepost via mijn iPhone

maandag 1 maart 2010

Schijtluis

Wat is het toch een held hè? Altijd een grote mond maar op de segway durft ie niet! Hadden een leuke toer kunnen maken langs het strand en de Huizen van de rich en famous maar helaas... meneer is bang om te vallen. Okay ook de prijs was aan de hoge kant, 75 dollar pp. We hebben de snorkeltoer maar afgezegd want zonder zon is er geen hol aan onder water. De kleuren van die vissen zijn zonder zon toch minder mooi tenslotte.


- Mobiel gepost via mijn iPhone

Leedvermaak

In Haïti is het regenseizoen reeds begonnen zagen we op CNN en hier is het weer ook behoorlijk van slag... In de motregen op het strand onder onze rieten parasol dan maar. Op de kamer zitten is een mindere optie en dan horen we de gezellige zomerse salsa band ook niet! Die staat hier onder het afdak van het restaurant achter ons te spelen en dat maakt het, bij toch nog 26 graden (voelt kouder!) nog wel aardig. Maar we willen nog wel graag een paar tinten donkerder naar huis!


- Mobiel gepost via mijn iPhone