maandag 26 januari 2009

Nieuw binnen!

Net binnen, vers van de pers via de Amstel live website! Het bestuur van de pv (deels dan... ) bij elkaar. Pv van A tot Z was er bij! Met dank aan de Amstel fotograaf die ons en tienduizenden anderen van de Amstel avonden op de website heeft gezet!

zondag 25 januari 2009

Upcomming

Een van de andere upcomming stars die er waren was natuurlijk Alain Clark! Ook goed en natuurlijk gejuich toen ook zijn vader erbij kwam met het nummer Father and Son! Hier zie je ook weer die geweldige graphics! Om 23.15 stonden we buiten na de grande finale met alle artiesten bij elkaar. Lang leve de autocue waar de teksten op voorbij kwamen.... op het grote videoscherm was bij close ups duidelijk te zien hoe de ogen regelmatig richting grond keken om de tekst te kunnen lezen hahaha ja wel makkelijk als je de liedjes van iemand anders moet zingen. Wel handig om de tekst niet te vergeten! Ook iets voor mij eigenlijk hahahah!
Posted by Picasa

Overzicht

Zoals altijd was ook dit keer de zaal leuk aangekleed mat zoals altijd de gigantische overkapping met grote kroonluchter (met ipv glazen stenen glinsterende cd schijfjes!). By the way waren er op het mega videoscherm op het podium haarscherpe graphics te zien om de boel op te leuken, zie vorige foto. Daar hou ik wel van! Visueel spectakel!
Posted by Picasa

Verder...

Altijd leuk om artiesten uit je eigen omgeving tegen te komen, Racoon! Net als de mannen van Blöf heb ik Bart en zijn collega's een aantal keer voor Radio Maximaal mogen ontmoeten toen ik nog in Middelburg woonde. Leuk om te zien hoeveel suc6 ze nu hebben! Hebben we ze destijds toch niet voor niks gepromoot met ons Zeeuws Pop progamma waar niemand in geloofde! Hier zingt Bart samen met Van Velzen, de kleine grote man met die geweldige stem! Super combi die 2!
Posted by Picasa

Jeroentje

Zaterdag naar de Vrienden van Amstel geweest. Samen met een club collega's met intro van mijn werk. Een keur van artiesten traden weer op en het was weer gezellig! De eerste artiesten vond ik niet echt veel aan, onbekend en niet echt mijn ding maar de 3 J'S uit Volendam en Jeroen van de Boom, hier op foto brachten daar verandering in! Blijft een telefoon fotootje maar voor de sfeer niet minder leuk!
Posted by Picasa

zondag 18 januari 2009

Bar & Boos

Het was verschikkerlijk bagger weer in Marken! De paraplu was hier nog heel maar 2 seconden na het nemen van deze foto woei hij al stuk! Gelukkig naast een prullenbak waar ie nu ligt! Op weg van Marken naar de Zaanse Schans kwam er zo ongeveer een tsunami aan water uit de lucht en dat beloofde niet veel goeds! Gelukkig klaarde het snel op aldaar en na een paar druppen in het begin werd het weer droog....... Terug in Bergen bij ons lekker shoarna gegeten en toen was het zeer geslaagde weekend weer voorbij!
Posted by Picasa

Marken

Een weekend Volendam is niet compleet met óók een bezoek aan Marken en de Zaanse Schans. Altijd leuk en iedereen wil erin!
Posted by Picasa

Titanic

Kenners zagen het al, het is niet Kate Winselet hier op de foto maar een door Els en Ep nagespeelde Titanic scene op het hek van een terras aan de haven. Gelukkig ging het ondanks de flinke borrel toch best soepeltjes en lagen ze niet 2,5 meter lager op de grond op de kaai.....!
Posted by Picasa

Dijk op Dijk af!

Iedereen weet het; Volendam is de dijk! Lekker langs de cafeetjes aan de haven slenteren Bakkie hier, pilsje daar, geweldig! En wij maar ieder jaar vliegtuig in vliegtuig uit maar NEDERLAND is OOK leuk!!!! Alleen dat klote weer altijd! Brrrrr...
Posted by Picasa

Plaatje!

Zou best eens op de hoes van mijn eerst cd (binnenkort!!!) kunnen staan! Rondje Hollandse hits past dit plaatje wel bij tenslotte! Over twee weken ga ik de studio in, 3 februari dus ben zeer benieuwd!
Posted by Picasa

Niet vrolijk

Ok, we kijken hier niet echt vrolijk maar het was meer een vragende blik richting camera of het nog wel ging lukken om de foto te maken, maar dat is vaker als je je camera uit handen geeft aan iemand die dat ding niet gewent is. Dan is het meestal op hoop van zegen, maar hoewel we niet vrolijk kijken is de foto op zich wel leuk gelukt!
Posted by Picasa

Nieuw Duo

Misschien kunnen Edwin en Bep het gat van BZN wel opvullen???? Nieuw paling duo zeg maar. Hoewel, zouden Volendammers dat wel toestaan?
Posted by Picasa

Donsjes

Op deze foto "de Donsjes" zoals wij ze altijd noemen, Bep en Koos dus. We laten ze maar gelijk allemaal zien!
Posted by Picasa

Erna

Na de officiele photoshoot als groep gingen we nog even met eigen camera door de fotostudio. Hier Els en Eppie voor iedereen die ze niet kent!
Posted by Picasa

Verjaardags kado

Wat moet je onze oudste van de vriendenclub nou eigenlijk nog voor haar verjaardag geven? Op deze leftijd heb je toch alles al. Een weekend Volendam! Kunnen we zelf ook lekker mee hahaha! Rina zelf, Els & Eppie, Bep, Koos en wijzelf met 2 auto's naar Volendamen het was zoals iedere keer (wij waren er voor de 6e keer) weer lekker kneuterig gezellig! Heerlijk weer! En.... natuurlijk weer op de foto!
Posted by Picasa

Horecava

Afgelopen week was het weer Horecava, de horeca vakbeurs in Amsterdam en als aankomende horeca mannen moesten we daar natuurlijk een blik werpen!
Wat een grote beurs en wat een hoop te zien! Je ziet bijna door de bomen het bos niet meer... Een en ander werd soms wel op een heel ludike manier gepresenteerd zoals deze juf in taart-pak! Uiteindelijk hebben we een muziek computer in bestelling (geen cd's dus meer in de zaak straks) en een pin automaat. Met een stapel folders gingen we weer huiswaarts, onze eerste horeca beurs zit er weer op!
Posted by Picasa

zaterdag 10 januari 2009

Zilver!

Alledrie een zilveren medaille! We zullen maandag gelijk de verzekering bellen om de boel op te hogen met dat edelmetaal in huis......
Posted by Picasa

Thialf here we come!

We hebben het gehaald! We vonden het van onszelf ook eigenlijk wel een prestatie hahahah. Na twaalf jaar weer eens op de ijzers was even wennen en die 5,5 km was natuurlijk best te doen. Maar een tweede rondje hebben we maar niet meer gedaan. Misschien het volgende rondje in Thialf voor de 5 km ronde?
Posted by Picasa

Laatste

De laatste stempelpost was weer in de bewoonde wereld bij de Ansjovislaan. Gek dat je ineens schaatst op deze plek zeg! Normaal wordt er hier alleen soms wat gesurfd of gezeild en nu sta je hier met vele anderen op de schaats!
Posted by Picasa

Nog eentje!

De kaart was bijna vol! Nog een stukje en dan kunnen we stempelkaart af laten tekenen aan de finish!
Posted by Picasa

Klunen

De zwakste schakel qua ijsvloer lag na de tweede stempelpost. Hier moest er toch echt gekluunt worden. Stiekem headen we toch echt een elfsteden gevoel samen met Raymond en Natasha! Edwin vermaakt zich met tout Bergen op Zoom bij de koek en zopie aan de start/finish.
Posted by Picasa

Reimerswaal

Reimerswaal was de eerste stempelpost, Lodijke, Everswaard en Bergen op Zoom zouden nog volgen. Wat een fantastisch schaatsweer by the way! Het zweet liep over onze ruggen terwijl het toch dik onder nul was!
Posted by Picasa

Heet eerste stuk

De rit naar de eerste van 4 stempelposten was ook gelijk het mooiste stuk ijs. Geweldig! Wie had dat voor mogelijk gehouden dat we in Brabant nog eens op natuurijs konden schaatsen! En nog wel op de binnenschelde!
Posted by Picasa

De zwakste schakel

Edwin, voor de gelegenheid op gloednieuwe schaatsen, blek al na 300 meter de zwakste schakel want die scheet gelijk al bijna in zijn broek zo bang als ie was om te vallen. Je begrijpt dat de schaatsen inmiddels alweer op marktplaat staan..... en geen medaille natuurlijk!
Posted by Picasa

Tocht

Afgelopen zaterdag 10 januari gaat de geschiedenis in met een nieuwe editie van de schaatstoertocht over de Binnenschelde in Bergen op Zoom. Om 12.45 kwamen we toch nog aan een parkeerplek en konden we inschrijven. De één rondje is 5,5 kilometer en op een kaart kon je er 5 af laten stempelen zodat je 27,5 km kon rijden. Zo sportief waren we natuurlijk ook weer niet!
Posted by Picasa

maandag 5 januari 2009

1 Januari....

Ok, het waren er iets minder dan op de foto (van Google), maar uiteindelijk was het met 27 lege flessen (vooral veel Prosecco en champagne!) en anderhalf krat bier toch nog een aardige glas zooi in de keuken, maar ja wat wil je ook, na 00.00 uur ging het feest pas goed los! De volume knop ging een behoorlijke slag rechtsom en de gezelligste muziek van de afgelopen 50 jaar schalde door de Hoogstraat! Het was bere gezellig en de tijd vloog om! Na "Lekker bakkie koffie" van Rita Corrita en de daarbij horende koppen echte koffie klonk "Het laatste rondje" om klokslag 04.00 waarna druppelsgewijs iedereen huiswaarts ging. Een fantastisch begin van 2009! Chapeau!