zaterdag 24 mei 2008

Skyhigh


Of het nou het empire statebuilding is, de sydneytower of de eifeltoren, wij laten geen kans onbenut om de lucht in te gaan. Dus ook een reuzenrad is niet veilig voor ons! Genieten maar weer!

Reuze!


De vorige foto van het kermis terrein van bovenaf heb ik vanuit het reuzenrad gemaakt. Een van de weinige dingen waar ik wel in ga.

Sinksenfoor


De sinksenfoor is weer aan de gang en dat betekent weer 6 weken kermis in antwerpen. Op de zuiderdokken staat een groots opgezette kermis met tal van attracties. Ik ben niet direct een kermis mens maar vond het erg aardig om overheen te lopen, maar misschien kwam dat ook wel door de heerlijke temperatuur, het ijsje en het broodje hamburger?

100%


Vanmiddag in antwerpen geweest om weer eens een wandeling uit de reisgidsjes van 100% te lopen. Wij hebben deze gidsjes van verschillende steden en ze brengen je op plaatsen waar je normaal niet zo snel zal komen. Antwerpen is volop bezig met sloop en nieuwbouw om zo de boel aan te passen aan de huidige tijd trendy en oud door elkaar. Soms blijft alleen de voorgevel ons overeind staan.

donderdag 22 mei 2008

Gemuts


Vanavond een muts avondje gehad haha! Onder het mom waarom ook eigenlijk niet ben ik met els een avondje wezen knutselen bij de bloemenshop. Een voorjaarsboeket is het geworden compleet met nep aardbeien. Wat een werk zeg! En wat een gemuts daar. Ik heb wel gelachen hoor!

woensdag 14 mei 2008

Baywatch


Natuurlijk hebben we ons bezig gehouden met de beach en boulevard test! In alle plaatsjes hebben we op de stranden gelegen en de terrasjes uitgeprobeerd. Het plaatsje de haan vonden wij het leukst en maakt bij ons de meeste kans op een vervolg bezoek.

Weekend


Een lang weekend achter de rug met perfect weer! Wij vertoefden aan de belgische kust. Onze basis was oostende en van daaruit gingen we od de kusttram op pad langs oa blankenberge, knokke en hier op de foto natuurlijk oostende zelf waar het vooral zondag door het superweer en het vliegerfestival razend druk was.

woensdag 7 mei 2008

Fietsen


Nu we sinds vorig jaar goeie fietsen hebben gaan we steeds vaker op de pedalen. Zo ook vanavond na het eten. We kwamen in het park van vrederust zelfs deze kangaroo familie tegen incl jong in de buidel!

Geopend!


Ja jongens, hij is weer aangebroken; het bbq seizoen! Lekker hoor, en zowiezo buiten eten deze dagen!

donderdag 1 mei 2008

Knuffelpoes


Is ie leuk of is ie leuk de nieuwe knuffelpoes van ikea? Ik hoop dat het van blijvende aard is dat er een poes op gaat want dat kan zo weer voorbij zijn...