dinsdag 14 april 2009

Reacties!

Bedankt by the way voor de reacties op de berichten! Reageren kun je door onderaan het bericht op het woord reactie te klikken en dan "anoniem" als schrijver, zo werkt het het minst omslachtig! We lezen ze allemaal, erg leuk dus laat je gaan!!!! We zetten het tenslotte allemaal niet voor niks zo snel mogelijk online.....! Hiermee sluiten we de dag weer af, de foto bij de watertempel Tanah Lot, een must do in Bali! Hij/zij ligt deels in zee, en als het hoog water is zelfs helemaal! We zien m nu voor de derde keer maar blijft leuk!
Posted by Picasa

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou, eens effe kijken of het mij ook eens lukt om te reageren hoor. Want spiek tenslotte minimaal 2 keer per dag of er alweer nieuws is! Heerlijk om mee te kunnen lezen en kijken. Ik wil er ook wel eens heen als ik dit zo zie hoor!

Martin zei

Moet je natuurlijk wel je naam onder het berichtje zetten hahahaha anders weten we niet van wie het komt!

Anoniem zei

Hi guys,
Door omstandigheden (jullie bekend) pas nu jullie foto's kunnen bekijken. Geweldig! Zit hier op kantoor nu behoorlijk te balen, maar dat zullen jullie wel begrijpen. Wij doen het maar even met het minder exotische Zoetermeer. Wat jammer dat jullie zo weinig genieten. Mochten jullie eens uit de sleur willen, scheep gerust eens in. We reserveren zoals gebruikelijk een raamplaats voor jullie. Geniet van je laatste momenten op Bali. Groetjes,
10

Anoniem zei

Ow hihi, bij anoniem reageren bleef ik wel erg anoniem, maar het eerste bericht is van je allerliefste zus hoor :-)