dinsdag 6 maart 2007

Florida Countdown

Het aftellen is begonnen, donderdagmorgen in alle vroegte (+/- 02.00 uur) worden hier thuis opgepikt om op Schiphol gedumpt te worden. Als alles goed is gaan we om 07.00 de lucht in naar London Heathrow. Daar gaan we op zoek naar onze connecting flight naarrrrrr Miami! De vakantie begint dan, en duurt tot 19-3 als we om 11.20 weer voet op Nederlandse bodem. Ik heb er enorm zin in!
Dit tafereel zullen we vast wel tegenkomen by night. Hou de weblog maar in de gaten, ik zal zo vaak mogelijk updaten, naar gelang er internet faciliteiten zijn, maar daar ben ik in de USA niet zo bang voor als dat in een apenland als Thailand ook prima lukt. Met een beetje geluk kan het zelfs draadloos vanaf deze laptop!

1 opmerking:

Anoniem zei

Yes mannen! Wat een goed vooruitzicht. Hoewel het voor ons al weer een tijdje geleden is dat wij daar waren, zijn wij ervan overtuigd dat dit één van de taferelen is die jullie zullen tegenkomen. Genieten maar! Wel donderdag eerst nog even ruzie met de wekker, die natuurlijk veel te vroeg dienst moet doen, maar het is voor een goed doel! Heel veel plezier en ik kijk naar jullie berichten uit. Kennen jullie trouwens de site "waarbenjij.nu"? Is leuk voor als je in het buitenland zit. Goede reis en tot .....?
Groetjes van Hans & 10