woensdag 14 maart 2007

Reacties

Trouwens, bedankt voor de reacties op de berichten iedereen (werk jij nog wel Tineke?) Het lukt mij op een of andere manier niet om op de reacties te reageren dus langs deze weg dan maar.... Leuk om iedere keer vanuit hier te lezen. Hebben overigens in alle hotels hier gratis wireless internet dus inloggen en hup internet! Makkelijker kan niet op je eigen laptopje! Als laatste voor vandaag een fotootje aan het eind van deze middag gemaakt op de pier van Clearwaterbeach! Ik ga de luiken dichtgooien! Morgen willen we rond half acht gaan rijden zodat we rond half tien in Kissimee bij Orlando zijn. Daar is ons hotel de rest van de vakantie, en schijnbaar op een paar kilometer van alle parken. Dus de auto dumpen en met de gratis shuttle bus naar Disney! Mickey here we come!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Sterker nog: als ik niet zou werken, zou ik niet zo vaak hebben kunnen reageren! Hahaha, nee hoor, alle gekheid op een stokje. Maar zoals jullie weten (of misschien ook niet, maar dan bij dezen), gaat het typen mij niet zo slecht af en heb ik daar ook een redelijke snelheid in ontwikkeld. Het kost mij dus nagenoeg geen tijd die reacties te geven. Bovendien mag een mens toch ook wel af en toe een kleine pauze inlassen, of niet soms?
Groetjes,
10

Anoniem zei

Hoi luitjes zo te zien gaat alles goed,je had beter hier kunnen blijven dat shoppen is veel te duur.
Nog geen bekeuring gehad voor te hard rijden?
En je ziet dat de reactie pas laat is maar dat heb je met mensen die hard moeten werken,wij wensen je in ieder geval alvast een prettige verjaardag, en Jose kust je bij thuiskomst, geniet er nog van de komende dagen.

Anoniem zei

Hoi Martin,

Hopelijk ben ik op tijd (hoewel die Amerikanen altijd zo'n 6 uur op ons achterlopen!) om jou morgen (16 maart) een heel fijne verjaardag te wensen. Als ik het goed heb onthouden, gaan jullie dan naar een concert, maar het is mij even ontgaan van wie. In ieder geval wens ik jou (en natuurlijk ons ons Edje) een hartstikke fijne dag toe.
Kusjes,
Hans en 10

Anoniem zei

ook vanaf Edwin's werkplek een hele leuke verdere vakantie gewenst!
Het ziet er allemaal leutig uit in ieder geval! En alvast een goeie verjaardag,neem maar een neutje op onze gezondheid!

Anoniem zei

hoi edwin & martin
het ziet er goed uit daar in dat verre amerika geniet er van en Martin morgen een hele fijne dag en proficiat

Koos& Bep

Anoniem zei

Goedemorgen Martin,

Hartelijk Gefeliciteerd met je verjaardag! Met hopelijk veel taart(ook volgende week) kado's en veel zon. Waar kan je nu beter je verjaardag vieren, dan in America.

Groetjes,

Anneke, Fatima,Sandra, Monique, Anne-marie, Ineke, Suzanne en de rest van het zzootje:)

Anoniem zei

Kijk weer eens op je blog. Van Vals, daarna Carnaval en dannaar USA en nog jarig ook. Gefeliciteerd
Misschien nog bij de Vrijbuiters aan 't einde van de maand?