woensdag 28 maart 2007

Gemeente Middelburg

Of het echt de gemeente Middelburg zelf is weet ik niet, maar Park Veldzigt, waar het kantoor gevestigd is waar ik werk, is een park van meerdere nieuwbouw kantoren. Nou is de parkeerplek al minimaal, het wordt helemaal een ramp als er drie kantoren bijkomen! Aan de ene kant van ons komen er nog 2 kantoren bij, aan de andere kant van ons eentje, en aan de andere kant van het park zelfs nog een! Ik ben heel erg benieuwd! Maar vandaag was er helemaal een leuke actie.... op de toch al krappe weg achter de kantoren waar ook nog geparkeerd wordt is nu een boom geplaats! Geloof het of niet MIDDEN op de weg! Het is toch werkelijk niet te filmen zeg! Wie bedenkt er in godsnaam zoiets! Eerst denk je nog aan een grap, maar zelfs op de originele plannen staat ie ingetekend! Ik ben zeer benieuwd hoe onze leveranciers en vuilnisophaaldienst hierop zullen reageren.........

4 opmerkingen:

Anoniem zei

had je die lelijke roestige pilaar waar parkveldzigt op staat, ook gezien? misschien dachten ze daar bij de gemeente dat het vandaag geen voorjaar maar boomplantdag was:)

Anoniem zei

Die pilaar vind ik op zich nog wel leuk, past goed bij de voorkant aan de Schroeweg. En als er graffiti op gespoten wordt is ie zo weg gespoten en na een week of wat weer egaal geroest!
Martin

Stefanie zei

Hoi Martin,
ja stom zeg, van die boom. Maar ik wil even reageren op de verhalen en foto's van jullie USA-tripje. Leuk om te zien en te lezen. Wij hebben in de M&M's-winkel in Las Vegas precies zo'n zelfde foto gemaakt! Ik ben nu bezig met inplakken van de foto's, dus weer aan het nagenieten. En iedere keer als je weer aan iemand je verhalen verteld. Ik denk dat jullie wel hetzelfde hebben. Ik neem de foto's mee op de volgende vergadering.Groetjes ook voor Edwin van Bert Jan en Stefanie.

Anoniem zei

die boom staat daar schitterend, het brengt de omgeving en het gebou helemaal in balans. Die parkeerruimte is helemaal niet nodig, kom toch lekker op de fiets of lopend van het station.